Kategoria: NHL Blogi

NHL ennakko 2017-2018

Järkipeluri, taas on se aika vuodesta kun monen suomalaisen mielestä se kaikkein mielenkiintoisin sarja on jälleen alkamassa - nimittäin maailman kovin jääkiekkosarja NHL.

Viime kausi päättyi taas kerran Pittsburghin ja Sidney Crosbyn voitonjuhliin. Vieläkö Pittsburgh pysyy vallankahvassa vai nähdäänkö keväällä esim. Alex Oveckin tai P.K. Subban nostamassa Lordi Stanleyn maljaa?

Tulevalle kaudelle mielenkiintoisimpia kysymyksiä ovat mm. kuinka Connor McDavidin kipparoima Oilers jatkaa nousuaan kohti NHL:n huippua? Putoaako Marian Hossan, Artemi Panarinin ja Niklas Hjalmarssonin menettänyt Chicago Blackhawks jopa pudotuspelien ulkopuolelle? Saako Carolina Hurricanes viimein hyvää maalivahtipeliä? Oliko Darryl Sutterin erottaminen virhe? Kuinka uusi laajennusjoukkue Vegas Golden Knights pärjää avauskaudellaan?

Käymme läpi yleisluonteisesti kaikki NHL:n 31 joukkuetta, tapahtuneet siirrot ja näkymät tulevalle kaudelle. Kovin syvälliseen tilastoanalyysiin emme näissä ennakoissa mene mm. tietosuojasyistä, mutta pyrimme silti nostamaan esiin pointteja, joita voit hyödyntää omassa NHL-vedonlyönnissäsi.

Kausi alkaa keskiviikon 4.10. ja torstain 5.10. välisenä yönä klo 02 pelattavalla ottelulla Winnipeg - Toronto.

Kauden aikana ESBC:n NHL-analyysin saat käyttöösi päivittäin ESBC We Bet ja ESBC Pick of the Day -tuotteina. Sekä Pitkävedon puolelta löytämämme herkut suositulla ESBC Päivän Veto -palvelullamme.

Kuten Don Cherry sanoisi: "Let's go!"

Alla lista jo julkaistuista ennakoista:

Atlantic Division:

Metropolitan Division:

Pacific Division:

Central Division:

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä