NHL Blogi (20.11.2021)

ESBC Prime time: Los Angeles - Carolina

Los Angelesin uudelleenrakennus on hyvässä vauhdissa. Vielä Kingseiltä ei odoteta pudotuspelimenestystä, mutta täysin mahdoton ajatus sinne yltäminen ei ole tällä kaudella. Danault ja Arvidsson ovat olleet hyviä vahvistuksia ja Jonathan ...

lue lisää

 

 

NHL Blogi (13.11.2021)

ESBC Prime time: New Jersey - Boston

New Jersey – Boston 13.11.2021

Devils lähti kauteen vahvistuneena haastamaan Metropolitanin kovia joukkueita. Alkukausi onkin ollut kelpo tekemistä ja 12 ottelun jälkeen kasassa on 16 pistettä. Näillä esityksillä New ...

lue lisää

 

 

NHL Blogi (04.11.2021)

NHL-kierros 4.11.2021

Torstaina on tarjolla mittava kierros ja käymme alla läpi poimintoja muutamista otteluista: (täydennämme päivän mittaan)

Boston – Detroit

Bruins on aloittanut kauden melko odotetusti ja näillä esityksillä jopa kotietuun oikeuttava paikka ...

lue lisää

 

 

NHL Blogi (23.10.2021)

NHL Prime time 23.10.2021 - Ottawa - NY Rangers

Kotijoukkue Ottawa Senators lähti tähän kauteen vedonlyöntimarkkinassa maltillisin, n. 75 pisteen odotuksin. Olimme aavistuksen optimistisempia Senatorsin suhteen, emmekä yllättyisi, jos Ottawa olisi jo tällä kaudella hieman tuota lähempänä pudotuspeliviivaa.

Mataliin ...

lue lisää

 

 

NHL Blogi (21.10.2021)

NHL-kauden 2021-2022 ensipuraisu

Alkanutta kautta 2021-2022 on nyt pelattu noin viikko ja kaikki joukkueet on nähty 2-5 kertaa riippuen alun otteluohjelmasta. Vaikka tästä otoksesta ei vielä vedonlyöjän kannatakaan tehdä suuria johtopäätöksiä, niin tiedon ...

lue lisää

 

 

NHL Blogi (28.06.2021)

Stanley Cupin finaalit 2021

Stanley Cupin finaaleissa kohtaavat hallitseva mestari Tampa Bay Lightning ja 28 vuoden tauon jälkeen Montreal Canadiens.

Reitit finaaliin:

Montreal oli jo pudota Torontoa vastaan 1. kierroksella, mutta voitti kolme viimeistä ...

lue lisää

 

 

NHL Blogi (14.05.2021)

Stanley Cup playoffs 2021: Washington - Boston

Washington jatkoi melko tutuista astelemista tälle kaudelle. Ovechkinin ja kumppaneiden tähdittämä ryhmä ei ollut se kuumin mestarisuosikki, mutta toisaalta tarpeeksi laadukas taistelemaan kilpailukykyisesti pudotuspelipaikasta ja jopa kotiedusta.

Kausi alkoi ikävillä ...

lue lisää

 

 

NHL Blogi (12.03.2021)

NHL-kierros 12.3.2021

Minnesota – Arizona

Kotijoukkue Minnesota on ollut yksi kauden positiivisista yllättäjistä. Kiril Kaprizov on kerännyt ansaitusti otsikoita, mutta Wildin ryhmästä myös Eriksson-Ek, Fiala, Bjugstad, Foligo, Zuccarello ja kumppanit pelaavat hyvää kautta ...

lue lisää

 

 

NHL Blogi (09.02.2021)

NHL:n alkukauden katsaus - West Division

Peliystävä,

NHL-kautta on takana nyt kolmisen viikkoa. Joukkueilla on takanaan nyt varsin erilaisia ottelumääriä ja jopa vastustajien tasossa on voinut olla suuria eroja.

Vedonlyöjän kannattaakin nyt olla tarkkana, ettei mene ...

lue lisää

 

 

NHL Blogi (05.02.2021)

NHL:n alkukauden katsaus - North Division

Peliystävä,

NHL-kautta on takana reilut kaksi viikkoa. Joukkueilla on takanaan nyt varsin erilaisia ottelumääriä ja jopa vastustajien tasossa on voinut olla suuria eroja.

Vedonlyöjän kannattaakin nyt olla tarkkana, ettei mene ...

lue lisää

 

 

 Sivu 1 / 9 >> Vanhemmat päivitykset

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä