Kategoria: NHL Blogi

NHL 2017-2018 Toronto Maple Leafs

Viime kausi

Mike Babcockin toinen kausi Toronton peräsimessä toi hyvän tuloksen. Nuorisokaartista sekä Auston Matthews, Mitch Marner että William Nylander nousivat yhtäaikaa avainrooleihin ja sarjasijoitus nousi kohisten. Lopulta Leafs oli itäisen konferenssin 8. ja jätti pisteellä taakseen Tampa Bayn ja NY Islandersin. Pudotuspeleissä Washington oli odotetusti vahvempi voitoin 4-2, mutta Toronto antoi tuossa sarjassa hyvän vastuksen.

Siirrot

Maple Leafsin isoin hankinta kesällä oli San Josesta saapunut Patrick Marleau. Mainittavia menetyksiä joukkue ei kokenut. Expansion draftissa Vegasiin suuntasi vain kuusi ottelua pelannut Brendan Leipsic.

Tulevan kauden joukkue

Maalilla jatkaa ykkösvahtina Fredrik Andersen. Kakkosena jatkaa Curtis McElhinney, jonka aiemmat näytöt eivät vakuuta, mutta McElhinney pelasi yllättävän kelvollisen viime kauden Torontossa.

Puolustusmateriaali Torontolla on melko tasainen, mutta kärkiosaamista vielä uupuu. Pittsburghista saapunut Ron Hainsey on hyvä lisä Babcockin palapeliin.

Hyökkäyksestä löytyy sitten Toronton ehdoton vahvuus. Nylander ja Matthews ovat jo nyt ykköskorin pelaajia ja heillä on vielä tilaa kehittyä. Heidän lisäkseen Babcockilla on käytössään Kadri, Marleau, van Riemsdyk ja Marner, joten laatua riittää useamman hyvän ketjun kasaamiseen.

Arvio

Maple Leafsin uudelleenrakennus on vuoden/pari edellä aikataulua ja todennäköisesti Torontossa nähdään pudotuspelejä muualtakin kuin televisiosta ensi keväänä. Odotukset kokonaisuutena saattavat kuitenkin olla ylimitoitetut. Toronto on hyvä joukkue, mutta ei idän ykkössuosikkeja.

Vedonlyöntimarkkinassa Toronton pistemäärästä voi lyödä vetoa 95,5 pisteen linjalla. Monen asian täytyy tälläkin kaudella loksahtaa paikalleen. jotta tuo pistemäärä ylittyy. Esimerkiksi viime kaudella Toronto säästyi avainpelaajien loukkaantumisilta. Hyvä onni ei välttämättä jatku tulevalla kaudella.

Hannu Seppälä / ESBC

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä