Kategoria: NHL Blogi

NHL 2017-2018 Florida Panthers

Viime kausi

Viime kauden piti olla Florida Panthersin läpimurto parrasvaloihin, mutta toisin kävi. Florida sai kasaan 81 pistettä ja jäi playoffsien ulkopuolelle reilulla marginaalilla. Viime kautta haittasivat avainpelaajien loukkaantumiset, kun Ekblad, Barkov, Huberdeau ja Bjugstad olivat kaikki vuorollaan sivussa. Bjugstad tosin pelasi alle kaikkien odotuksien ja jäi vaatimattomaan saldoon 7+7 54:ssä pelissä. Positiivisella puolella Sasha Barkov, Jonathan Huberdeau ja Vincent Trochek osoittivat pelaamissaan otteluissa, että kolmikon ympärille on mahdollista rakentaa kilpailukykyinen NHL-joukkue.

Siirrot

Viime kauden joukkueesta eivät jatka enää Marchessault, Jagr, Smith, Vanek, Jokinen, Sgarbossa, Rau ja Demers. Tulopuolella olivat mm. Jamie McGinn, Jevgeni Dadonov, Henrik Haapala ja Radim Vrbata. Jussi Jokinen olisi ollut edelleen käyttökelpoinen, mutta ei $4 M hintalapulla. Jagrille ei enää löytynyt paikkaa Barkovin viereltä ja Vegasin valot veivät Marchessaultin ja Smithin. Suurimmat odotukset uusien kasvojen osalta asetetaan Jevgeni Dadonovin harteille.

Tulevan kauden joukkue

Maalilla jatkaa kaksikko Luongo - Reimer. Luongo on jo ikämies-osastoa, mutta pelasi kelvollisen viime kauden ja tankissa saattaa olla vielä bensaa pariin kauteen, ennen kuin Luongo voi täysipäiväisesti jatkaa twitteröintiään.

Puolustuksessa paljon on Aaron Ekbladin harteilla. Ainakaan vielä Ekblad ei ole pystynyt vastaamaan haasteeseen vaan Florida on peluuttanut mieluummin muita puolustajia vaikeammissa tilanteissa. On mielenkiintoista seurata, miten Bob Boughner tulee käyttämään Ekbladia.

Hyökkäyksestä lähti paljon 2-3 ketjujen kalustoa, mutta takaisinkin saatiin laatua Vrbtan ja Dadonovin muodossa. Aika näyttää, miten nuo siirrot lopulta onnistuvat.

Valmennus meni kesällä uusiksi ja viime kauden sekoilun jälkeen olisi luullut, että Panthers signaisi kokeneen vaihtoehdon, mutta nyt joukkuetta johtaa Bob Boughner jolla on toki tilillään 2 kpl Memorial Cupia.

Arvio

Florida on nyt ottanut pari askelta taaksepäin ja Barkovilla ja kumppaneilla on iso työ nostaa seura takaisin pudotuspeleihin. Vedonlyöntimarkkinassa Floridan pisteistä käydään kauppaa linjalla 87 ja tuo on mielestämme melko realistinen arvio Floridan tulevan kauden piste-odottamasta. Uusi valmentaja ja uusiutunut hyökkäyskalusto aiheuttavat lisää epävarmuutta Floridan arvioinnille, joten Floridaan emme suosittele kausivetoja puolesta tai vastaan.

Hannu Seppälä / ESBC

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä