Kategoria: NHL Blogi

NHL 2017-2018 Tampa Bay Lightning

Viime kausi

Lightning lähti viime kauteen yhtenä isoimmista mestarisuosikeista, mutta jäi lopulta playoffsien ulkopuolelle yhdellä pisteellä. Kauden isoin takaisku oli kapteeni Steven Stamkosin loukkaantuminen, josta joukkue ei päässyt yli, vaikka Nikita Kucherov tekikin 40 maalia.

Siirrot

Maalivahti Ben Bishop siirtyi jo viime kauden lopulla ja nyt ykkösvahtina kauden aloittaa Andrei Vasilevskiy. Kakkosvahdin paikasta tuli taistelemaan Michael Leighton, mutta tuo paikka menee todennäköisesti Peter Budajlle.

Puolustukseen saatiin uutta verta Mikhail Sergachevin ja Dan Girardin muodossa. Girardin signaus on outo, eikä ainakaan vahvista joukkuetta. Hedmanin vierellä Girardikin tosin saattaa näyttää kohtuulliselta.

Hyökkäyksessä seurajohdon kanssa kiistellyt Jonathan Drouin sai lopulta pakata laukkunsa ja siirtyi Montrealiin. Mainittavin lisäys rosteriin oli kolminkertainen Stanley Cup -voittaja Chris Kunitz Pittsburghista.

Tulevan kauden joukkue

Maalilla päävastuun kantaa nyt Andrei Vasilevskiy. Viime kaudella Vasilevskiy pelasi jo 50 ottelua, mutta ei aivan sillä tasolla vielä, mitä pitää odottaa mahdolliselta Stanley Cup contenderin ykkösvahdilta.

Puolustuksessa Lightningilla on yksi koko NHL:n parhaista puolustajista - Victor Hedman. Hedman pystyy pelaamaan isoja minutteja, kuten myös luotettava Anton Strålman.

Hyökkäyksessä Jon Cooperilla on käytettävissään kaksi supertähteä, Steven Stamkos ja Nikita Kucherov. Muita hyviä palasia ovat mm. Tyler Johnson, Ondrej Palat ja Brayden Point. Killorn, Kunitz ja Callahan varmistavat, että myös alemmissa ketjuissa on kilpailukykyä.

Valmennuksesta vastaa edelleen Jon Cooper.

Arvio

Stamkos on jälleen pelikuntoinen ja Lightning on valmis taistelemaan Atlantic-divisioonan kärkisijoista.

Hannu Seppälä / ESBC

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä