Kategoria: NHL Blogi

NHL 2017-2018 NY Rangers

Viime kausi

Rangers oli viime kaudella 48 voitolla Metropolitan divisioonan neljäs 102 pisteellä. Ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Rangers pudotti Montrealin, mutta toisella kierroksella Ottawa Senators oli parempi otteluvoitoin 2-4. Rangers ei viime kaudellakaan profiloitunut keikkokontrolliin pelinsä perustavana joukkueena ja Alain Vigneault'n ryhmän USAT% Close oli esimerkiksi 49,4% ja SAT (corsi) 47,9%

Siirrot

Kesällä nähtiin isoja siirtoja jokaisella pelipaikalla. Luotettavasti kakkosvahtina pelannut Antti Raanta siirtyi Arizonaan ja tilalle tuli huomattavasti riskialttiimpi Ondrej Pavelec. Puolustuksessa Adam Clendening ja Dan Girardi vaihtoivat maisemaa ja takalinjoille saatiin mainio yv-pakki Kevin Shattenkirk. Hyökkäyksessä Derek Stepanin jättämä aukko on iso, eikä David Deharnais sitä paikkaa.

Tulevan kauden joukkue

Henrik Lundqvist jatkaa ykkösvahtina ties kuinka monetta kautta. King Henrikin viime kausi oli vaisumpi ja nyt taustalla ei ole yhtä luotettavaa kakkosmaalivahtia, kuin viime vuonna.

Puolustukssa Kevin Shattenkirk tuo paljon hyökkäsvoimaa ja Rangersin puolustuskalusto onkin keskimääräistä vahempi.

Hyökkäyksessä jatkunee vahva neljän ketjun hyökkäysruletti, vaikka Derek Stepan lähtikin. Rangersilta löytyy paljon hyviä 2-3 ketjun tasoisia NHL-hyökkääjiä, mutta aivan parhainta kärkiosaamista puuttuu.

Valmennuksesta vastaa edelleen Alain Vigneault

Arvio

Puolustus vahvistui, mutta maalivahtipeli ja hyökkäys heikentyivät etukäteen paperilla. Rangers taistelee tulevalla kaudella mielestämme playoffpaikasta, mutta ei kotiedusta.

Hannu Seppälä / ESBC

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä