Kategoria: NHL Blogi

NHL 2017-2018 Carolina Hurricanes

Viime kausi

Carolina sai runkosarjassa kasaan 87 pistettä ja se riitti vasta 7. sijaan Metropolitan-divisioonassa. Kärjistäen voidaan sanoa, että Hurricanesin kausi mureni maalivahteihin. 90,1% torjuntaprosentilla ei voida pitkälle pötkiä, tai sitten viimeistelyn täytyy olla aivan huippuluokkaa.

Positiivisella puolella Jeff Skinner teki 37 maalia ja Sebastian Aho pelasi mainion tulokaskauden.

Siirrot

Kesällä GM Ron Francis paikkasi joukkueen heikointa kohtaa, eli maalivahtipeliä. Chicagosta saatiin Scott Darling, joka Corey Crawfordin kakkosena on pelannut erittäin lupaavasti. Eddie Läck ja Ryan Murphy puolestaan lähtivät Calgaryyn. Washingtonista hankittiin kokenut ratkaisija Justin Williams ja puolustuspeliin tuo ryhtiä oman pään aloituksien ja alivoimapelin spesialisti Marcus Kruger. Puolustukseen saatiin syvyyttä Trevor van Riemsdykin muodossa.

Tulevan kauden joukkue

Carolinassa on nyt syytä optimismiin, kun Scott Darlingille sovitellaan ykkösvahdin viittaa. Darling oli monella mittarilla parempi viime kaudella, kuin Chicagon ykkösvahti Corey Crawford.

Puolustuksessa Carolinalle on kasvanut vankka peruskivi, kun top-3 pakit Faulk, Pesce & Slavin pystytään heittämään kentälle tilanteessa kuin tilanteessa. Noah Hanifin on hyvä kiekollisena ja van Riemsdyk tuo kaivattua leveyttä materiaaliin.

Hyökkäyksessä nuorisokaarti Aho, Teräväinen, Lindholm, Rask jne. omaa edelleen paljon parannuspotentiaalia. Kun lisäksi hyökkäystä vahvistettiin kokeneilla Williamsilla ja Krugerilla, niin Carolinan materiaali on jo aivan kelvollista tasoa.

Valmennuksesta vastaa edelleen Bill Peters.

Arvio

Paperilla näyttää siltä, että GM Ron Francis teki juuri niitä siirtoja, joita pitikin tehdä nuoren Hurricanesin nostamiseksi playoffseihin. Vedonlyöjän kannattaa alkukaudesta tarkkailla maalivahtipeliä, sillä jos Darling saa hyvän vireen päälle heti alkuun, saattaa Carolina löytyä yllättävänkin korkealta sarjataulukossa.

Vedonlyöntimarkkinassa Carolinan pistemäärää voi tällä hetkellä myydä tai ostaa 93,5 linjalla. Carolinassa on niin paljon potentiaalia, että tällä linjalla pelivalinta on mieluummin over kuin under.

Hannu Seppälä / ESBC

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä