Kategoria: NHL Blogi

NHL 2017-2018 Buffalo Sabres

Viime kausi

Buffalo ei onnistunut viime kaudella parantamaan ja pistesaldoksi jäi 78, eli kolme vähemmän kuin kaudella 2015-2016. Pudotuspelit jäivät siis vielä haaveeksi ja esimerkiksi Corsi-mittarilla Sabres oli 5vs5 pelissä NHL:n toiseksi heikoin (47,2%). Pistesaldoa verottivat toki avainpelaajien loukkaantumiset, mutta seurajohdon mielestä tulos ei ollut riittävä ja Dan Bylsma vaihtui Phil Housleyyn.

Siirrot

Kesän isoin siirto tehtiin Minnesotan kanssa. Tyler Ennis, Marcus Foligno ja 3. kierroksen varaus matkasivat Minnesotaan ja paluupostissa saatiin puolustaja Marco Scandella ja kokenut hyökkääjä Jason Pominville & 4. kierroksen varaus. Muita mainittavia hankintoja olivat Viktor Antipinin ja Nathan Beaulieun signaukset. Kokonaisuutena Buffalon voi näillä siirroilla laskea vahvistuneen.

Tulevan kauden joukkue

Maalilla ykkösvahtina jatkaa Robin Lehner, joka pelasi viime kaudella 59 peliä torjuntaprosentilla 92,3% Uudeksi kirittäjäksi saatiin Chad Johnson, joka on kiertänyt jo useamman NHL-seuran.

Puolustuksessa Buffalo nojasi liikaa viime kaudella Rasmus Ristolaiseen. Joko Ristolaisen pitää parantaa tai sitten Buffalon pitää saada enemmän apuja suomalaispuolustajalle. Ainakin syvyyttä saatiin lisää Scandellan ja Antipinin hankinnoilla.

Hyökkäyksestä löytyy Buffalon vahvuus. Jack Eichel ja Ryan O'Reilly muodostavat mainion 1-2 sentteriparin, jonka ympärille on helppo rakentaa kaksi hyvää hyökkäysketjua. Evander Kane, Sam Reinhart, Kyle Okposo ja Jason Pominville täydentävät hyvin kärkiketjuja, mutta 3-4 ketjuihin tarvittaisin vielä lisää laatua, varsinkin puolustupelaamiseen.

Valmennus siirtyi nyt Phil Housleyn vastuulle. Sabres ottaa tässä riskin, sillä tarjolla olisi ollut kokeneempiakin NHL-valmentajia. Housley on kirjoittamaton kortti tällä tasolla ja vedonlyöjän kannattaakin tarkkailla Buffaloa isolla suurennuslasilla heti kauden alussa.

Arvio

Odotamme Sabresin parantavan viime kaudesta, mutta todennäköisin skenaario on se, että Jack Eichel saa odotella 1. pudotuspeliotteluuaan vielä seuraavalle kaudelle.

Hannu Seppälä / ESBC

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä