Kategoria: NHL Blogi

NHL 2017-2018 Vancouver Canucks

Viime kausi

Vancouver jäi pudotuspelien ulkopuolelle oltuaan Pacific-divisioonan viimeinen 69:llä pisteellä. Bo Horvat voitti Canucksien sisäisen pistepörssin tehoilla 20+32 ja jätti taakseen seuraikonit Henrik ja Daniel Sedinin. Puolustus kärsi loukkaantumisista ja maalilla Ryan Miller ei pystynyt ihmeisiin.

Siirrot

Ykkösvahti Miller siirtyi Anaheimiin ja Jannik Hansen sekä Alex Burrows jättivät seuran jo kesken viime kauden. Kesällä Jim Benning oli aktiivinen ja tulopuolella olivat Michael Del Zotto, Thomas Vanek, Sam Gagner, Patrick Wierchioch, Anders Nilsson ja Alexander Burmistrov.

Tulevan kauden joukke

Maalilla ykkösvahdin viittaa sovitellaan nyt Jacob Markströmille. Markström on ok NHL vahti, mutta Vancouver tarvitsisi todellisen huippuvahdin jos se haluaisi tällä rosterilla pärjätä.

Puolustuksessa on paljon kelpo pelaajia, mutta huipputalenttia ei juuri lainkaan. (ellei sellaiseksi lasketa Chris Tanevin hyvää puolustuspeliä).

Hyökkäykseen pätevät samat sävelet. Sedinit ovat edelleen käyttökelpoisia, mutta eivät enää se voimakaksikko joka muutama vuosi sitten dominoi hyökkäysaluetta.

Valmennuksesta vastaa nyt 1. kautta Travis Green. Green on hankkinut kannuksia AHL:ssä, mutta taso NHL-valmentajana on vielä täysi arvoitus. Alustavasti pidämme Greeniä keskitason NHL-valmentajaa huononpana vaihtoehtona, mutta olemme valmiita tarkastamaan näkemystä nopeastikin jos pidämme havainnoistamme.

Arvio

Vancouverilta puuttuvat huippupelaajat ja tällä nipulla on äärimmäisen vaikeaa tavoitella pudotuspelipaikkaa. Se vaatisi täydellistä onnistumista sekä useamman muun joukkueen epäonnea. Joukkue toki vahvistui hieman, mutta tällä rosterilla nuo siirrot olivat vähintäänkin kyseenlalaisia, kun rebuild -nappia olisi pitänyt painaa jo ajat sitten.

Kaiken tämän jälkeen voisi luulla, että pelaamme mielellämme Vancouveria vastaan, mutta vedonlyöntimarkkina pitää Vancouveria vielä huonompana. Läntisessä konferenssissa vain Vegas Golden Knights ja Arizona Coyotes on rankattu Canucksien alapuolelle. Pistemäärävedoissa linja on tällä hetkellä o/u 73 pistettä ja mielestämme Vancouverin pisteodottama ylittää tuon lukeman. Emme kuitenkaan suosittele isoja panoksia, sillä näissä sarjan huonoimpien joukkueiden pistemäärävedoissa NHL:ssä kantaa riskiä siitä, että joukkue myy siirtorajalla parhaat pelaajansa picksejä vastaan.

Hannu Seppälä / ESBC

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä