Kategoria: NHL Blogi

NHL 2017-2018 Montreal Canadiens

Viime kausi

Montreal pelasi hyvän kauden ja voitti lopulta Atlantic-divisioonan 103:lla pisteellä. Kauteen mahtui kaksi isoa siirtoa. Ensin kauden alla P.K. Subban ja Shea Weber vaihtoivat joukkuetta ja kesken kauden Habs vaihtoi valmentajaksi Claude Julienin.

Playoffseissa matka katkesi heti 1. kierroksella, kun NY Rangers oli parempi otteluvoitoin 2-4. Kauden onnistujia olivat vahvan paluun NHL:ään tehnyt Alexander Radulov, 35 maalia iskenyt Max Pacioretty ja hyvän tulokaskauden pelannut Artturi Lehkonen. Joukkueen tuki ja turva oli tuttuun tapaan Carey Price, joka pelasi 62 peliä torjentaprosentilla 92,3%

Siirrot

Canadiensin rosterissa nähtiin melko paljon liikehdintää kesällä, mutta pääasiassa vain alemmissa ketjuissa. Mielenkiintoisin uusi kasvo on Tampa Baysta hankittu Jonathan Drouin, jolle kaavaillaan alustavasti ykkössentterin roolia, vaikka onkin aiemmin pelannut laiturina. Suurin menetys puolestaan oli Alexander Radulov, joka matkasi Dallasiin.

Tulevan kauden joukkue

Maalilla Carey Price tulee jälleen pelaamaan 60+ ottelua ja antaa joukkueelleen illasta toiseen mahdollisuuden voittoon. Al Montoya jatkaa kakkosena.

Puolustuksesta täytyy mainita Andrei Markovin lähtö KHL:ään. Markov pelasi viime kaudella yli 20 min / peli ja noiden minuuttien korvaaminen voi olla haasteellista. Pre-seasonilla Victor Mete on saanut näyttöpaikkoja ykkösparissa, mutta aloittanee kauden muualla. Kokonaisuutena pidämme Canadiensin pakistoa melko keskinkertaisena NHL:n mittapuulla.

Hyökkäyksessä Drouinin ja Hemskyn pitäisi pystyä korvaamaan Radulovin lähdön jättämät minuutit. Habs saa jalkeille hyvän ykkösketjun ja käyttökelpoiset 2-3 ketjut, joten Julienilla on käsisään työkalut, joilla Atlantic-divisioonan voiton uusiminen on mahdollista.

Valmennuksessa Julien pääsee nyt ajan kanssa tuomaan systeemeitään sisään ja Canadiensin nousussa olleet corsi-lukemat saattavat kohota edelleen.

Arvio

Montrealissa on paljon hyvää, eikä mainittavia heikkouksia, joten Habs lähtee taistelemaan Atlantic-divisioonan voitosta. Vedonlyöntimarkkinassa Montrealin yhteispisteiden linja on 99,5 / 98,5. ESBC:n pisteodottama on aavistuksen matalampi. Nykyisellä kerrointarjonnalla ei löydy mielekästä pelattavaa Montrealin puolesta tai vastaan. Underit ovat lähempänä pelikelpoista.

Hannu Seppälä / ESBC

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä