Kategoria: Tuotekuvaukset ja lisätietoja

ESBC Päivän Veto

ESBC Päivän Veto -palvelumme tuo sinulle suoraan puhelimeesi Pitkävedosta parhaat pelikohteet - ESBC:n peliammattilaisten ja salaisten menetelmien seulomana.

Saat tiedon aina ensimmäisten joukossa ennen kuin pelisuosituksemme menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin pääset iskemään parhaisiin tarjouksiin ennen kuin Veikkauksen kertoimenlaskijat ehtivät reagoimaan ja laskemaan pelivalintojemme kertoimia.

ESBC Päivän Veto on myös edullisin tapa päästä osalliseksi ESBC:n erityisosaamisesta.

Saat keskimäärin yhden viestin päivässä, mutta emme väkisin suosita pelaamaan joka päivä jos hyviä kohteita ei ole tarjolla. Vastapainoksi hyvinä pelipäivinä voimme lähettää useitakin suosituksia.

 • 28,88 € / 7 viestiä
 • 78,88 € / 21 viestiä
 • 88,88 € / 30 viestiä

Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten

 • tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään vähintään 15 %

 • 21 viestin tilauksella vähintään 23 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään vähintään jopa lähes 40 %!
 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity tilaajaksi täältä >>

Pääset myös tilaajana katsomaan ESBC Päivän Vedon pelisuositustamme ilmaiseksi sivuiltamme. Sivuiltamme näet lisäperusteluja pelivalinnallemme, sekä kerroinrajoja kansainvälisille vedonvälittäjille joita voit halutessasi hyödyntää saadakseni usein vieläkin suuremman edun puolellesi.

Huom! Jos liityt tilaajaksi kun suosituksemme on jo tehty, niin tekstiviestiä ei enää siitä tule, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme Pitkäveto -osion alta. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto -suosituksesi.

Esimerkkiviesti:

"Päivän Veto, Liiga: Pelicans +0,25 (1,62) Panos 3,5/10 (1,54) & Pelicans (2,56) 2,9/10 (2,36) Pelicans tarvitsee pisteen playoffs-paikan varmistamiseen. Topit."

Jossa,

 • Pelicans +0,25 kertoo pelivalintamme
 • (1,62) on Veikkauksen kerroin vihjeen tekohetkellä
 • Panos 3,5/10 on panossuosituksemme väliltä 0,5-10 (10 = paras mahdollinen kohde)
 • (1,54) kr = kerroinrajamme, joka kertoo meidän arviomme oikeasta kertoimesta.(Todennäköisyysarviomme käänteisluku 1/1,54 ~ arviomme 65 %) Jos Veikkaus laskee kertoimen alle kerroinrajamme, ei kohdetta kannata enää pelata.

Panossuosituksemme on skaalattu niin, että maksimisuosituksemme 10/10 vastaa 2 % pelikassasta. Yksi yksikkö vastaa siis 0,2% pelikassasta. (Esim. 3/10 -> 3 x 0,2% = 0,6% (tai 3/10 x 2% = 0,6%)) Panossuosituksemme on kuitenkin vain esimerkki ja sinun kannattaa valita omaan riskiprofiiliisi sopiva Kelly-jakaja tai panostusmenetelmä. Lisäksi panossuosituksemme voi joskus hieman vaihdella riippuen esim. vedon suojausmahdollisuuksista/analyysiriskistä/yms.

Vastuuvapauslauseke: ESBC Päivän Veto sisältää vain analyysimme ja siihen perustuvan pelisuosituksen. Vedon lyöminen on siis tehtävä itse. Sekä riskit että palkkiot analyysimme ja suosituksiemme hyödyntämisestä ovat omalla vastuulla. Emme anna menestystakuuta emmekä hyvityksiä ohimenneistä pelisuosituksista.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä