Kategoria: NHL Blogi

Stanley Cup Playoffs 2020

Reilun viikon kestänyt rupeama on nyt takana ja NHL:n varsinaisten pudotuspelien joukkueet ovat selvillä.

Sekä ylemmän korin sijoitusotteluissa, että play in -kierroksella nähtiin paljon yllätyksiä ja pudotuspelikaavio on nyt kovin erilainen verrattuna siihen, jos kausi olisi pelattu normaalioloissa loppuun.

Pudotuspelikarsinnassa jopa 4 korkeammalle sijoitettua joukkuetta putosi jatkosta. Nashville, Pittsbrugh, Toronto ja Edmonton joutuvat nyt katselemaan sivusta, kun Arziona, Montreal, Columbus ja Chicago pääsevät tavoittelemaan Lordi Stanleyn maljaa.

ESBC:n asiakkaat olivat näissä sarjoissa vahvasti Arizonan, Montrealin ja Columbuksen kyydissä. Edmonton -myönteisyyttämme puolestaan ei palkittu, kun Chicago onnistui viimeistelemään harvinaisen kovalla prosentilla.

Myös ylemmässä "round robin" -sarjassa nähtiin "yllätyksiä".

Viime kauden finaalikaksikko Boston - St. Louis jäivät molemmat neljänneksi lohkossaan ja joutuvat aloittamaan playoffsit sijalta 4. Bruins saa vastaansa hyvävireisen Carolinan ja Vancouver pääsee mittamaan Bluesin nykykuntoa.

Onkin jännittävää nähdä, mihin kerroinasetelmaan vedonlyöntimarkkina asettuu esimerkiksi otteluparissa Boston - Carolina.

Pelit alkavat jo tiistaina, kun Tampa Bay ja Columbus kohtaavat klo 22 alkavassa ottelussa. Otteluita on luvassa 4 kpl päivässä nyt parin viikon ajan.

Vedonlyöjille on siis luvassa nyt herkkua pitkäksi aikaa!

Ohessa vielä otteluparit:

Itä:

Länsi:

ESBC:n NHL analyysiin pääset päivittäin käsiksi etusivultamme, jonne pelisuosituksemme tulevat mm. "ESBC We Bet" ja "ESBC Pick of the Day" -pickseinä.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä!

PS. Mikä parasta, ColossusBets on aloittanut NHL-vetoihin kahdeksan kohteen vakioveikkauksen jo tutun neljän kohteen maalieromonivedon lisäksi.

Teimme Colossuksen NHL-peleissä selvää jälkeä talvella ennen koronataukoa. Huipentuma oli, kun varhaisena joululahjana kaappasimme 6 € maksaneelle kimpallemme 24 073,36 €.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä