Kategoria: NHL Blogi

Stanley Cup playoffs 2020: Colorado - Arizona

Colorado oli kauden keskeytessä mukana taistelemassa läntisen konferenssin piikkipaikasta. Myös ESBC Power AI -mittareilla Colorado lukeutui lännen parhaimpiin joukkueisiin. Suorituksen arvoa nostaa se, että Colorado oli yksi pahiten kauden aikana loukkaantumisista kärsinyt joukkue (mm. Mikko Rantanen oli pitkään sivussa). Nyt Coloradon ryhmä on Wilsonia lukuunottamatta terveenä, joten Arizonalla tulee olemaan täysi työ pitää tulivoimainen Avalanche pois maalipaikoilta.

Round robineissa Colorodo pelasi hyvin St. Louisia, Dallasia ja Vegasia vastaan. Vaikka noihin otteluihin ei pidäkään liikaa tuijoittaa, niin signaali Avalanchen suunnalta ei ollut ainakaan negatiivinen.

Arizonan runkosarjan tilastot riittivät puolestaan nipin napin mukaan pudotuspelikarsintoihin, joissa vastaan asettui Nashville.

Nashvilleä vastaan Arizona oli pelillisesti ottavana osapuolena, mutta Darcy Kuemperin torjunnat ja/tai Nashvillen tehottomuus siivitti Kojootit jatkoon.

Nyt vastus kovee kuitenkin huomattavasti ja Arizonan jatkoonmeno vaatisi Kuemperin huippuotteiden jatkumista ja äärettömän tiivistä viisikkopeliä kenttäpelaajilta.

Vaikka Avalanche on profiloitunut mielikuvissa "hyökkääväksi joukkueeksi", niin sitä vastaan on vaikeaa tehdä maaleja. Avalanche oli yksi vähiten maaliodottamaa omiin päästäneistä joukkueista runkosarjssa.

Pelaaja pelaajaa -vastaan käytävässä vertailussa Arizona häviää kaikissa muissa, paitsi maalivahdeissa Coloradolle. Joskus tuo on riittävä etu ottelusarjan voittoon, mutta paljon todennäköisempää tässä on Coloradon jatkaminen.

Colorado saattaa kuitenkin olla markkinassa jo yliarvostettu ja mikäli kertoimet liikkuvat liikaa Avalanchen suuntaan, niin "joudumme" Arizonan kyytiin, kuten Nashville -sarjassa.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä