Kategoria: NHL Blogi

Stanley Cup playoffs 2020: Washington - NY Islanders

Washington johti Metropolitania pisteellä pelien keskeytessä ja pääsi Philadelphian kanssa Round robin -kierrokselle. Hyvä sarjasijoitus hieman mairitteli Capitalsia, sillä ESBC Power AI -tunnuslukujen valossa joukkue ei kuulu aivan NHL:n eliittiin, vaan pikemminkin hyvään ylempään keskikastiin. Siirtorajalla joukketta vahvistettiin mm. Kovalchukilla.

Tämän ottelusarjan alla kokoonpanon kysymysmerkkejä ovat John Carlson ja perheenlisäystä saanut Eller. Ilya Samsonovin kausi on ohi, ja Holtby kantaa nyt päävastuun maalilla.

NY Islanders oli kauden keskeytyessä mukana tasaisessa keskikastissa itäisessä konferenssissa. Aivan alkukaudesta Barry Trotzin ryhmän tekeminen näytti erittäinkin hyvältä, mutta kauden edetessä myös peliesitykset pisteiden mukana valuivat keskikastiin.

Isles pelaa NHL:n mittapuulla melko matalamaalista kiekkoa ja vain Barzal ja Nelson onnistuivat runkosarjassa rikkomaan 50 tehopisteen rajan.

Maalilla Varlamov ja Greiss pelasivat kelpo kauden. Pudotuspeleihin lähdetään todennäköisesti Varlamovilla. Maaliskuussa sairastuvalla olivat Pelech, Cizikas ja Boychuck, jotka ovat nyt kaikki pelikunnossa. Ennen siirrtorajaa Islandersia vahvistettiin Pageaulla ja Greenella.

Washingtonilla on nimekkäämpi pelaajalista, mutta otteet kaukalossa eivät ole olleet mitenkään häikäiseviä. Barry Trotz on juuri Washingtonin taannoinen mestarivalmentaja ja tuo kilpailuetua tässä sarjassa Islanderseille.

Washington on siis ottelusarjan suosikki, mutta Islanderseilla on kohtuulinen sauma yllätykseen.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä