Kategoria: NHL Blogi

Stanley Cup playoffs 2020: Vegas - Chicago

Vegas oli kauden keskeytyessä taistelemassa koko läntisen konferenssin voitosta ja ESBC Power AI -lukemien mukaan oli yksi koko liigan parhaista joukkueista.

Vegasin rosterista löytyy sekä laatua että laajuutta ja siirtorajalla joukkueen maalivahtipeliäkin parannettiin juuri Chicagosta tulleella Robin Lehnerillä.

Round robineissa Vegas kohtasi Dallasin, St. Louisin ja Coloradon. Kaikkia vastaan Golden Knights oli kilpailukykyinen, joten astelmat ovat hyvät tälle avauskierrokselle.

Chicago puolestaan oli jo hyvää vauhtia jäämässä pudotuspelien ulkopuolelle Centralin viimeisenä. Blackhawks oli pelannut kauden toisen puoliskon nousujohteisesti, joten tuoreimpiin esityksiin peilattuna jatkopaikka oli perusteltu, mutta koko kauden tekemiseen peilattuna kauden keskeytyminen oli lottovoitto Chicagolle.

Chicagon onnistujia olivat runkosarjassa tuttuun tapaan Patrick Kane ja Jontahan Toews. Piristävä yllätys oli Dominik Kubalikin 30 maalia. Maalilta Robin Lehner kaupattiin Vegasiin, joten Corey Crawfordin harteilla lepäävät loppukauden toiveet.

Seabrook, Shawja Smith eivät pelaa pudotuspelissä. Vegasin sarastupa on puolestaan tyhjä, kun Paciorettykin on pelikunnossa.

Pudotuspelikarsinnassa Chicago kohtasi Edmontonin ja 3-1 voitosta huolimatta Chicagon peli ei juuri vakuuttanut. Chicago nimittäin viimeisteli tehokkuudella, jonka jatkuminen Vegasia vastaan on epätodennäköistä.

Perustasoltaan Vegas on Chicagoa niin paljon edellä, että se vie tämän sarjan nimiinsä yli kolme kertaa neljästä.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä