Kategoria: NHL Blogi

Stanley Cup playoffs 2020: Philadelphia - Montreal

Philly oli keväällä pelien keskeytyessä nousemassa hyvää vauhtia idän mustaksi hevoseksi. Onkin mielenkiintoista nähdä, onko nouseva vire onnistuttu säilyttämään joukkueessa.

Round robineissa Flyers oli tuloksellisesti hyvä ja nappasi 1. seedin playoffseihin. xG-lukemien valossa Philly ei kuitenkaan mitenkään dominoinut pelejä Bostonia, Washingtonia ja Tampaa vastaan.

Joka tapauksessa Philadelphia vaikuttaa tällä hetkellä mainettaan paremmalta ja voi hyvinkin päästä pitkälle näissä pudotuspeleissä.

Montreal on ESBC Power AI -lukemien valossa pelannut miltei täsmälleen odotetun kauden. Pisteiden suhteen se oli epäonnekas ja oli siis jäämässä suurella todennäköisyydellä nyt pudotuspelien ulkopuolelle. Kauden keskeytyminen ja playoffskarsinnat antoivat Canadiensille kuitenkin uuden mahdollisuuden.

Montreal ja varsinkin Carey Price tarttuivat tilaisuuteen ja kenttätapahtumia hallinnut Penguins hyytyi Pricen torjuntoihin.

Ottelusarjan kuva suurella todennäköisyydellä tulee tässäkin olemaan se, että Philly vie peliä ja Price yrittää pitää Canadiensin mukana. Toki se tässäkin sarjassa voi onnistua, mutta Philadelphian jatkoon meno on todennäköisempi skenaario.

Molemmat pääsevät ottelusarjaan hyvillä kokoonpanoilla, myös Phillyn tärkeä Voracek lienee pelikunnossa.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä