Kategoria: NHL Blogi

Stanley cup playoffs 2020: Tampa Bay - Columbus

Tampa Bay pääsee nyt hakemaan revanssia viime kauden shokkihoidolle, kun juuri Columbus pudotti silloin suurimman ennakkosuosikin jatkosta sensaatiomaisesti lukemin 0-4.

Runkosarjan keskeytyessä maaliskuussa Lightining oli päätymässä hyvää vauhtia Atlanticin kakkoseksi ja aloittamassa playoffsit todennäköisesti Torontoa vastaan.

Viime viikolla pelatuissa "round robin" -otteluissa Lightning ei vakuuttanut, mutta pitää muistaa, että näissä otteluissa oli paljon vähemmän panosta, kuin esimerkiksi Columbuksen käymissä "play in" -otteluissa.

Viime keväänä Tampan putoamista edesauttoi loukkaantumistilanne ja tälläkään hetkellä tilanne ei ole paras mahdollinen. Kapteeni Steven Stamkos on edelleen sivussa ja lauantaina ykköspakki Victor Hedman loukkaantui ja pelikunto sarjan kynnyksellä on epävarma.

Tampa Bayn maalivahtitilanne on siltä osin selkeä, että Andrei Vasilevskiy terveenä ollessaan pelannee kaikki ottelut.

Columbus oli kauden keskeytyessä mukana taistelussa viimeisistä playoffspaikoista ja loukkaantumisten runtelemana isossa vaarassa jäädä ulkopuolelle. Useamman kuukauden tauko satoi siis Blue Jacketsin laariin, kun play in -kierrokselle saatiin jalkeille terve ryhmä.

Columbus pelasi tiukan ja vaiherikkaan ottelusarjan Torontoa vastaan, voittaen lopulta 3-2. Pelillisesti Blue Jackets oli sarjassa jonkin verran ottavana osapuolena, mutta parempi maalivahtipeli ja tiivis viisikkopuolustus loivat edelletykset yllätykselle.

Tortorellan ryhmää vastaan on inhottavaa pelata ja vaikeaa tehdä maaleja.

Kokonaisuutena Tampa Bay on jopa ilman Hedmania ja Stamkosia laadukkaampi joukkue ja tämän ottelusarjan suosikki. Viime kevät ja juuri päättynyt Toronto -sarja kuitenkin osoittivat, että Columbuksella on eväät yllätykseen.

Näistä lähtökohdista Tampa Bay on mielestämme n. 68% suosikki voittamaan sarjan. Columbuksen yllätysmahdollisuudeksi jää siis n. kerran kolmesta (32%)

(Arviossamme on oletettu, että Stamkos ja Hedman saattavat jossain vaiheessa ottelusarjaa palata kokoonpanoon.)

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä