Kategoria: NHL Blogi

Stanley Cup playoffs 2020: St. Louis - Vancouver

St. Louis oli kauden keskeytessä läntisen konferenssin piikkipaikalla, mutta pistesaalissa oli annos hyvää sattumaakin mukana. ESBC Power AI -lukemien mukaan St. Louis ei ole aivan niin hyvä, mitä voisi kuvitella konferenssia johtavasta hallitsevasta mestarista.

Siinä mielessä tauko tuli hyvään paikkaan Bluesille, että joukkueen supertähti Vladimir Tarasenko saatiin nyt mukaan loukkaantuineiden listalta.

Round robineissa STL ei vakuuttanut ja oli ottavana osapuolena jokaisessa ottelussaan. Noille kolmelle pelille ei kuitenkaan kannata antaa liian suurta painoarvoa.

Vancouver puolestaan oli kauden keskeytessä mukana lännen keskikastissa ja omasi hyvät mahdollisuudet kahdeksan joukkoon.

Nyt pudotuspelikarsinnassa se kohtasi Minnesotan ja pääsi jatkoon neljän ottelun jälkeen. Sarjassa Canucks oli kokonaisuutena niskan päällä, joten jatkopaikka meni oikeaan osoitteeseen.

Molemmilla on muutamia puutteita kokoonpanossa, joista Vancouver heikkenee aavistuksen enemmän.

St. Louis on näistä siis parempi, mutta ero ei ole niin iso, mitä vedonlyöntimarkkinan kertoimista voisi päätellä.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä