Kategoria: NHL Blogi

Stanley Cup playoffs 2020: Dallas - Calgary

Dallasille tauko osui hyvään aikaan, sillä voittoja oli tullut niukasti juuri ennen kauden keskeytymistä. Sitä ennen Dallas oli kuitenkin onnistunut keräämään sen verran hyvin pisteitä, että Stars onnistui välttämään karsintakierroksen.

Dallasin peli on matalamaalista ja maalilla kiekkoja torjuu solidi Ben Bishop. Bishop ei pelannut "round robineissa", mutta on tietojen mukaan jo pelikunnossa.

Vegasia, Coloradoa ja St. Louia vastaan otteissa oli paljon toivomisen varaa, mutta nyt vastus helpottuu jonkin verran. Jos Dallas aikoo tästä parista jatkoon, niin osaston Benn - Seguin - Pavelski - Klingberg pitää alkaa ottaa mallia kaksikon Roope Hintz & Miro Heiskanen otteista.

Calgary pääsi pudotuspelikarsinnoissa melko helpolla, sillä vastassa oli lähtökohtaisestikin heikko Winnipeg. Lisäksi Calgaryn urakkaa helpottivat suuresti Scheifelen ja Laineen loukkaantumiset.

Pidämme näitä joukkueita tällä hetkellä todella tasavahvoina ja ottelusarja lähtentelee kolikonheittoa 50%/50%

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä