Kategoria: Ajankohtaista

Auta meitä & itseäsi - 2min asiakaskyselystä 10€ krediittiä

Järkipeluri,

Auta meitä & auta itseäsi vastaamalla nopeaan vain pari minuuttia vievään asiakaskyselyymme - saat kiitokseksi 10 ESBC-krediittiä tilillesi.

Vastaa asiakaskyselyyn täällä

Kysely on auki sunnuntai-iltaan 19.3. asti. Kiitokseksi vastauksistasi annamme sinulle 10 euron edestä ESBC krediittiä. Lisäämme krediitit tilillesi manuaalisesti, palkintokrediitit lisätään tilille viimeistään perjantaihin 24.3. mennessä.

Liigan runkosarja päättyi meillä & asiakkaillamme erittäin korkeaan 111,0 % palautukseen.

Arvostetun ja tarkan Liiga-analyysimme avulla olemme päässeet iskemään todella vahvasti mainioilla eduilla myös Playoffseissa:

Liittymällä kestotilaajaksi saat Liigan tämän päivän ideamme Pitkävetoon vain 2,96 € hintaan. (Norm. 6,88 €)

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä

Huom! Jos liityt tilaajaksi nyt, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi saman tien etusivultamme 'Pitkäveto' -osion alta.

Liiga-kausi avattiin tällä täyslaidallisella kausivedolla Tapparaan nyt jo kesälomalle lähteneitä Kärppiä vastaan:

13.9.2022 ESBC Vetolinja:
Runkosarjassa sijoittuu paremmin Tappara vai Kärpät:
Tappara (1,88) Panos 10/10

Playoffsien avauspeleissä puolestaan juhlimme Kärpillä. Sen jälkeen Kärpät kävivätkin meille kalliiksi kahdessa seuraavassa pelissä. Sen sijaan TPS - Ässät otteluparin matalamaalisuus palkitsi ilman takaiskuja:

13.3. ESBC Pick of The Day:
Kärpät 0 (1,43) Stake 11,8/10

13.3. ESBC Päivän Veto:
Kärpät ML OT inc. (1,48) Panos 9,1/10

13.3. ESBC Vetolinja:
Ässät - TPS Alle 4 (2,00) Panos 2,6/10

16.3. ESBC Pick of The Day:
Ässät - TPS
Under 4 (1,90) Stake 6/10

Under 5 (1,36) Stake 6/10

Kauden lopun kohokohtia oli myös lähes täyslaidallisen panostuksen viime hetken ilmaisvihje tilaajille:

4.3. ESBC Päivän Veto:
ILMAISVIHJE tilaajille
Jukurit -0,5 (2,04) Panos 9,5/10

Huomenna juhlistetaan Tampereella 2023 Hockey Day in Finland -tapahtumaa NHL:n johdolla. Lue ennakkomme päänäytöksenä olevaan Detroit - Colorado kisakatsomoon ja hyödy. Huomenna kokoonpanojen ja analyysimme tarkennuttua laitamme tarjolle myös sivuillemme ilmaisvihjeenä tuon taiston pelisuosituksemme. Seuraa siis sivujamme huomenna iltapäivällä/alkuillasta ennen kuin klo 19:00 kiekko putoaa jäähän.

Yksittäisistä voitoista iloitsemisen lisäksi oleellista on voida iloita myös pitkän tähtäimen tuloksesta. Viime vuoden lopulla tekemässämme kaikki historian ESBC PowerAI -suositukset sisältävässä erittäin mittavassa 14 409 vedon otoksen yhteenvedossa palautuksemme oli 103,3 % per veto - sekään ei silti ole toki tae tulevasta menestyksestä. Urheilu, taktiikat, tulosjakaumat ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa. Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

ESBC PowerAI on säännöllisesti voittanut vedonvälittäjät todennäköisyysarvioiden tarkkuudessa myös pelisuosituksia syvällisemmissä ja kattavammissa uskottavuustutkimuksissamme.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin mittavin ja rohkein panostasoinkin.

Tärkeää on myös muistaa, että voitollisen odotusarvon vedoillakin kohdalle sattuu väistämättä pitkän aikavälin nousujohteisuuden sekaan myös uskoa analyysiin ja pelikassaa koettelevia syöksyjä. Tästä noin 10 000 ensimmäisen ESBC PowerAI pelisuosituksen kuvaajasta voi löytää muutamankin noin 100 yksikön jyrkän alamäen.

Muista siis aina sijoittaa vain summilla jotka voit mielenrauhasi säilyttäen hävitäkin ikävien epäonnisten jaksojen sattuessa väistämättä jossain vaiheessa kohdalle.

Lisäapua pelimenestykseesi voisi teoriassa tuoda myös Sportmarket. Se on betbroker-palvelu, joka toimii samaan tapaan kuin hotellien, lentojen tai lainakorkojen kilpailutuspalvelut. Sivusto etsii vedolle maksimikertoimen, eikä tiliä suljeta pelimenestyksen myötä. Pelikassa olisi yhdessä paikassa, mikä helpottaisi käytännön asioita.

Lisäksi kun teoriassa saisit aina maailman parhaan tarjouksen, niin korkoa korolle -ilmiö auttaisi Sinua pitkässä juoksussa valtavasti.

Lue vedonlyöntioppia -artikkelimme asiasta, joka konkretisoi hyödyn suuruuden:

My Way blogista voit seurata Jorma Vuoksenmaan pelimenestystä Sportmarketin myötävaikutuksella:


Ota haltuun ja hyödyksesi myös ESBC - YouTube ja ESBC - Podcast.

Uusimmat jaksot:

Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä tarkasta ESBC PowerAI-analyysistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä

 • 78,88 € / 21 viestiä

 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään 15 %

 • 21 viestin tilauksella vähintään 23 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe ESBC Pick of The Day here

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä aktiivisena ESBC Päivän Veto Liigaan ja NHL:ään. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

Tervetuloa mukaamme järkivedonlyönnin etujoukkoihin!

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Jorma Vuoksenmaa

Assistentit

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC Twitterissä

ESBC Facebookissa

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä