Kategoria: Tuotekuvaukset ja lisätietoja

ESBC PowerAI

Esittelemme ylpeänä kaikki pelisuosituksemme, jotka ovat osoittautuneet selvästi voitollisiksi koko ESBC PowerAI:n historian tilastollisesti erittäin merkittävässä 16 342 vedon otoksessa 103,1 % palautuksella per veto (ROI) (Tilanne viimeisessä yhteenvedossamme 23.8.2023). 103,1 % palautusprosenttimme on ylivoimainen verrattuna markkinoiden yleiseen vedonvälittäjien palautusprosenttiin, joka on vain noin 95 %.

Pelikassan kehitys panossuositustemme mukaisilla yksiköillä staattisesta pelikassasta laskettuna. Korkoa korolle -ilmiön pitkässä juoksussa erittäin merkittävä positiivinen vaikutus ei siis kuvaajassa ole sisällä.

Menestyksen ohella on hyvä tiedostaa että mitä saat ja mistä oikein maksat, kun ostat pelisuosituksiamme?

Tiivistetty ja helposti nappia painamalla hyötykäytettävä pelisuosituksemme on vain jäävuoren huippu. Pinnan alla konehuoneessa on kuitenkin tapahtunut todella paljon työtä ennen siihen pääsemistä. Se on myös syy siihen, miksi luotamme ESBC PowerAI analyysiimme kuin vuoreen - koska tiedämme kaikki tieteellisen tarkan tason tapahtumat jotka arvioomme ja sen myötä lopulta pelivalintaamme ja pelisuositukseemme ovat johtaneet.

Kuvasta saat kuvan siitä mitä näkyvän osan eli pelisuosituksen viivan alla piilossa on tapahtunut

Jos keskivertopelaaja lyö 100 € vedon hän voi odottaa saavansa 95 € takaisin eli häviävänsä 5 €. Meidän asiakkaanamme voit odottaa saavasi 100 € vedosta 103,1 € takaisin eli voittavasi 3,1 €. +8,1 € "rahaa pankkiin" per pelisuositus.

ESBC PowerAI on lukemattomien tutkimustuntiemme tulos, joka otettiin tutkimusosastoltamme hyötykäyttöön vuonna 2016. Olemme integroineet siihen kaikki tutkimustemme mukaan otteluiden todennäköisyysjakaumiin vaikuttavat tekijät ja riippuvuussuhteet. Olemme optimoineet kaiken otteluista saatavan tilastotiedon merkittävyydet joukkueiden tulevaisuuden suorituskyvyn suhteen. Koneemme vertaa toteutuneita tunnuslukuja odotettavissa olleisiin ja muuttaa joukkueen suorituskyvyn tunnuslukuja objektiviisesti kohti faktojen kertomaa suuntaa. Olemme myös optimoineet muutosnopeudet eri tekijöille, niin että ne maksimoivat joukkueen tulevan suorituskyvyn ennustetarkkuuden. Vuoden 2016 lanseerauksen jälkeenkin olemme toki jatkaneet kehitystyötä ja päivittäneet jatkuvasti ohjelmaa uusilla tutkimustuloksillamme entistäkin tarkemmaksi.

Olemme ilolla seuranneet ESBC:n jo pitkään käyttämän expected goals -ajattelun nousemista laajempaankin tietoisuuteen. Jorma Vuoksenmaa oli siinäkin uranuurtaja, kun hän jo vuosikymmeniä sitten hyödynsi menetelmää alun perin aikakauteen kuuluvalla ruutupaperi & kynä menetelmällä TV:n ääressä tai katsomossa. (Vuonna 1999 julkaistussa kirjassaan, "Urheiluvedonlyönti - voittajan opas", Jorma kertookin menetelmästä) Nykyään ei enää ruutupaperia ja kyniä kulu yhtä paljon, mutta ESBC PowerAI ottaa mm. myös juuri expected goalsit (ESBC PowerAI xG:t) huomioon mallinnuksessamme. Kuitenkin vain yhtenä osatekijänä, ilman ylireagointia, juuri niille kuuluvalla painoarvolla.

ESBC PowerAI:n perustana ovat ESBC PowerAI Ratingit, jotka kertovat joukkueen sen hetkisen perussuoritustason. Niitä ohjelmamme hienosäätää aina yksityiskohtaisesti jokaiseen otteluun ottamalla huomioon kaikkien erikoistekijöiden vaikutukset todennäköisyyskentään. Mm. poissaolot, uudet vahvistukset, joukkueen rasitustila, joukkueen henkinen tila, aloittava maalivahti, motivaatiotekijät jne.

Kokeneille jo yli 20 vuoden ajan ESBC:hen sitoutuneille kertoimenlaskijoillemme ESBC PowerAI tarjoaa yksityiskohtaisen, tieteellisen ja objektiivisen työkalun, jolla päädymme mahdollisimman tarkkoihin todennäköisyysarvioihin. Arvioihin, jotka ovat pelisuositustemme – ja omien peliemme – perustana.

Tutkimme myös jatkuvasti mallimme ja arvioidemme tarkkuutta tilastotieteen keinoin mm. vertaamalla niiden ennustusvoimaa eri vedonvälittäjien kertoimiin. Samalla selvitämme myös optimaaliset painoarvot joilla hioa markkinan näkemyserojen myötä ESBC PowerAI:n todennäköisyysarvioita vieläkin hieman paremmin todellisuutta vastaaviksi. Urheiluvedonlyönti ei ole koskaan pelkistettävissä ruletin tapaiseksi yksinkertaiseksi todennäköisyyslaskentatehtäväksi ja pieni "smoothaaminen" kilpaileviin järkeviin näkemyksiin lähes aina parantaa tulosta vielä hieman.

Tietenkin kaikkein tärkeintä on pitkän aikavälin kokonaistulos, minkä ylläolevat kuvaajamme konkretisoivat.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä