Kategoria: Tuotekuvaukset ja lisätietoja

ESBC PowerAI

ESBC PowerAI – otteluiden todennäköisyysjakaumien analysointikoneemme uusin ja kehittynein versio otettiin 2016 loppuvuodesta tutkimusosastoltamme hyötykäyttöön EM-kisojen täydellisesti sujuneen tulikokeen jälkeen. Nyt on sopiva hetki kurkata hieman konepellin alle, vaikka tarkkoja tutkimustuloksiamme ja tarkkaa menetelmäämme emme toki voikaan paljastaa – juuri ne takaavat meille ja asiakkaillemme etulyöntiaseman vedonlyöntimarkkinaan nähden.

ESBC PowerAI on lukemattomien tutkimustuntiemme tulos, johon olemme integroineet kaikki tutkimustemme mukaan otteluiden todennäköisyysjakaumiin vaikuttavat tekijät ja riippuvuussuhteet. Olemme optimoineet kaiken otteluista saatavan tilastotiedon merkittävyydet joukkueiden tulevaisuuden suorituskyvyn suhteen. Koneemme vertaa toteutuneita tunnuslukuja odotettavissa olleisiin ja muuttaa joukkueen suorituskyvyn tunnuslukuja objektiviisesti kohti faktojen kertomaa suuntaa. Olemme myös optimoineet muutosnopeudet eri tekijöille, niin että ne maksimoivat joukkueen tulevan suorituskyvyn ennustetarkkuuden.

Olemmekin ilolla seuranneet ESBC:n jo pitkään käyttämän expected goals -ajattelun nousemista laajempaankin tietoisuuteen. Jorma Vuoksenmaa oli siinäkin uranuurtaja, kun hän jo vuosikymmeniä sitten hyödynsi menetelmää alun perin aikakauteen kuuluvalla ruutupaperi & kynä menetelmällä TV:n ääressä tai katsomossa. (Vuonna 1999 julkaistussa kirjassaan, "Urheiluvedonlyönti - voittajan opas", Jorma kertookin menetelmästä) Nykyään ei enää ruutupaperia ja kyniä kulu yhtä paljon, mutta ESBC PowerAI ottaa mm. myös juuri expected goalsit huomioon mallinnuksessamme. Kuitenkin vain yhtenä osatekijänä, ilman ylireagointia, juuri niille kuuluvalla painoarvolla.

Tilastotiedon prosessoinnin ohella ESBC PowerAI:n avulla pystymme ottamaan yksityiskohtaisesti huomioon erinäisten erikoistekijöiden vaikutukset todennäköisyyskentään. Mm. poissaolot, uudet vahvistukset, joukkueen rasitustila, joukkueen henkinen tila, erikoistilannepelaaminen, aloittava maalivahti, motivaatiotekijät jne.

Vuosien kokemuksen omaaville kertoimenlaskijoillemme ESBC PowerAI tarjoaa entistäkin tieteellisemmän ja objektiivisemman työkalun, jolla päädymme entistäkin tarkempiin todennäköisyysarvioihin. Arvioihin, jotka ovat pelisuositustemme – ja omien peliemme – perustana.

Tutkimme myös jatkuvasti mallimme ja arvioidemme tarkkuutta tilastotieteen keinoin mm. vertaamalla niiden ennustusvoimaa eri vedonvälittäjien kertoimiin ja vedonlyöntimarkkinan keskiarvoon. Samalla selvitämme myös optimaaliset painoarvot joilla hioa markkinan näkemyserojen myötä ESBC PowerAI:n todennäköisyysarvioita vieläkin hieman paremmin todellisuutta vastaaviksi. Urheiluvedonlyönti ei ole koskaan pelkistettävissä ruletin tapaiseksi yksinkertaiseksi todennäköisyyslaskentatehtäväksi ja pieni "smoothaaminen" kilpaileviin järkeviin näkemyksiin lähes aina parantaa tulosta vielä hieman.

Vaikka tarkkoja tutkimustuloksiamme emme laajemmassa mittakaavassa paljastakaan, niin tässä kuitenkin pari konkreettista maistiaista tutkimusosastoltamme:

  • 2016-2017 kauden Liigassa ESBC PowerAI vuosien kokemuksen omaavan Liiga-kertoimenlaskijamme käsissä päihitti selvästi tarkkuudessa kaikkien vedonvälittäjien kertoimet sekä markkinakeskiarvon.

  • Myös kruununjalokivemme - NHL-analyysimme - oli 2016-2017 kaudella historiallisen tarkkaa. Harjaantuneen NHL-kertoimenlaskijamme tietotaidolla ESBC PowerAI:n todennäköisyysarviot selättivät kilpailevat näkemykset mennen tullen. Parhaan ennustusvoiman toivat arviot joissa ESBC PowerAI:n painoarvo oli jopa huimat 86 %! Jättäen siten koko muun vedonlyöntimarkkinan näkemyksille vain minimaalisen 14 % "smoothausarvon".

Uusiin kausiin lähdemmekin erittäin innokkain ja luottavaisin mielin.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä