Kategoria: Ajankohtaista

Miksi Sportmarket voisi olla voittajan valinta?

Järkipeluri,

Jorma Vuoksenmaa on My Way -projektissaan kertonut jo pitkään pelaavansa Sportmarketin kautta ja nostanut esiin sen edullisuutta ja hyötyjä.

Nyt kertaamme Sportmarketin hyötyjä ajankohdan ollessa mitä otollisin parhaiden vedonlyöntipäätösten puntarointiin, sillä ensi viikolla käynnistyy vedonlyöntivuoden kohokohta, kun World Cup 2022 potkaistaan käyntiin.

Emme kuitenkaan kehota ketään pelaamaan minnekään – tai edes lyömään vetoa - vaan kaikki tässäkin tekstissämme esitetyt asiat ovat vain teoreettista tiedonvälitystä. Jakamamme tiedon omaan tietoosi integroiden voit sitten itse tehdä järkevimmät valinnat oman mahdollisen vedonlyöntitoimintasi osalta.

Arvokisat ovat olleet kautta ESBC:n 1993 alkaneen historian meille ja asiakkaillemme tuotto-odotukseltaan aina vuoden kohokohtia. ESBC PowerAI:n EURO2016 kisojen erittäin menestyksekkäästä tulikokeesta alkaneen ”uuden ajan” myötä arvokisa-analyysimmekin otti ison – ja menestyksekkään - harppauksen tulevaisuuteen.

Kerromme MM-kisoista ja kisapaketeistamme lisää ensi viikon alkupuolella, mutta jo nyt voit varautua tulemaan kisakoneemme kyytiin edullisesti lataamalla ESBC-krediittejä
22 % kisabonuksella.

Käyttämällä koodia WorldCup2022 saat 22 % talletusbonuksen.

Talleta täältä >>
(minimitalletus 20 € - maksimi 1000 €)
Voimassa kisojen avauspotkuun asti eli 20.11. klo 18:00.

Sportmarketin historia alkoi ESBC:n perustamisen ja ESBC PowerAI:n kehitystyön käyttöönoton noin puolivälissä vuonna 2004, joten yhtiöllä on pitkä ja luotettava toimintahistoria. Toimintalogiikka on yksinkertainen ja asiakkaalle erittäin kätevä sekä selvää lisäarvoa tuova: Sportmarket etsii maailman isoimpien ja luotettavimpien vedonvälittäjien kertoimien joukosta asiakkaalle aina parhaan tarjouksen.

Toiminnaltaan ja hyödyiltään se on siis samanlainen kuin esim. lentojen ja hotellien varaamisen vertailusivustot. Niiden avulla asiakas saa suoraan kätevästi ”rahaa pankkiin” välttyen maksamasta korkeampaa hintaa, kuin mikä on mahdollista saada markkinoilta. Sportmarketin avulla puolestaan voisi saada ”odotusarvoa pankkiin”, kun välttyy pelaamasta matalammalla kertoimella, kuin mitä markkinoilta olisi mahdollista saada.

Lisäbonuksena asiakas saa "kaikki palvelut saman katon alta" (suurimmat ja luotettavimmat vedonvälittäjät), joten pelikassan siirtokulut vedonvälittäjien välillä ja siihen kuluva aikakin säästyvät.

”Ymmärrän hyvin, että on erittäin kannattavaa maksaa lennosta 100 € eikä 120 €, mutta onko sillä käytännössä juuri mitään eroa, että lyökö vedon kertoimella 2,00 vaiko 2,01?”

Kyllä on. Erittäin merkittävä. Pitkässä juoksussa.

Konkreettisesti 20 kappaletta 100 € panoksen voittovetoja 2,01 kertoimella 2,00 kertoimen sijaan, johtaa jo siihen, että on tienannut tuon 20 € ”rahaa pankkiin”, minkä olisi voinut menettää ilman lennon hinnan vertailua sen ostaessaan.

Ajan kuluessa ja otoskoon kasvaessa ero vain levenee jatkuvasti – eli konkreettinen ja absoluuttinen hyötysi kasvaa jatkuvasti puhtaana ”rahana pankissa”.

Tällainen vaikutus kenties aivan mitättömän pieniltäkin näyttävillä etujen korotuksilla on pitkässä juoksussa. Jos Sportmarketin avulla saisit keskimäärin vain 0,5 % paremman kertoimen (2,01 vs 2,00) kuin ilman sitä, niin 1000 vedon jälkeen 10 000 € alkukassa olisi kasvanut laskennallisesti lähes 1000 € suuremmaksi. Jos saisit 1,0 % korkeamman kertoimen (2,02 vs 2,00), niin 1000 vedon jälkeen kassasi olisi kasvanut jopa 2000 € suuremmaksi, kuin 2,00 kertoimilla pelaten.

Käytännön esimerkkinä aiemmin mainittu korkeakertoiminen osuma suosituksellemme:

Barcelona - Rayo Vallecano: Draw (7,15) Stake 1,7/10 = 10,46 yksikön nettovoitto.

Sportmarketissa oli suosituksemme julkaisuhetkellä tarjolla jopa kerroin (7,60), mutta sen verran pienellä maksimipanostuksella ettemme standardiemme mukaisesti halunneet sitä asiakkaillemme lähteneeseen suositukseen laittaa. Joka tapauksessa asiakkaamme pystyivät toki halutessaan sitä sieltä pelaamaan - useimmille aivan riittävällä panostuksellakin.

Tarjolla oli siis yli 7 % suurempikin etu tuolle tasapelille (odotusarvot 1,12 vs 1,19). Paljon suurempi etu taas Kellyn kaavan mukaan olisi johtanut paljon suurempaan panostukseen:

Barcelona - Rayo Vallecano: Draw (7,60) Stake 2,6/10 = 17,16 yksikön nettovoitto.

Eli 6,7 yksikköä suurempi nettovoitto - yhdestä vedosta.

Uusin vedonlyöntioppia -artikkelimme konkretisoi aidolla aineistolla - ESBC PowerAI:n historian noin 10 000 ensimmäisen pelisuosituksen välitilinpäätöksen osalta - korkoa korolle ilmiön valtavan merkityksellisyyden ja arvon:

My Way blogista voit seurata Jorma Vuoksenmaan pelimenestystä Sportmarketin myötävaikutuksella:


Tähänastinen yli 103 % palautuksemme per veto - erittäin mittavassa kaikki historian ESBC PowerAI -suositukset sisältävässä noin 13 000 vedon otoksessa - ei ole toki tae tulevasta menestyksestä. Urheilu, taktiikat, tulosjakaumat ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa. Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa. Sportmarketin avulla olisi ollut mahdollista saada palautusprosentiksi jonkin verran jopa tuota yli 103 % korkeampikin lukema.

ESBC PowerAI on säännöllisesti voittanut vedonvälittäjät todennäköisyysarvioiden tarkkuudessa myös pelisuosituksia syvällisemmissä ja kattavammissa uskottavuustutkimuksissamme.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin mittavin ja rohkein panostasoinkin.

Silti emme suosita Sinua tai ketään muutakaan sijoittamaan urheiluvedonlyöntiin. Jos kuitenkin haluat vetoa lyödä ja uskot meidän palveluidemme tuovan Sinulle lisäarvoa siihen, niin tervetuloa mukaamme myös vedonlyöntivuoden kohokohtaan World Cupiin.

Kerromme siitä ensi viikolla tarkemmin lisää, mutta nyt voit jo ladata krediittejä tuolla
22 % kisabonuksellamme.

Tervetuloa mukaamme järkivedonlyönnin etujoukkoihin.

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Jorma Vuoksenmaa

Assistentit

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC Twitterissä

ESBC Facebookissa

P.S. Jorma Vuoksenmaa on tällä hetkellä Pariisissa ja voit seurata edesottamuksia sieltä käsin Jorman Twitteristä.

Jorma Vuoksenmaa Twitterissä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä