Kategoria: Ajankohtaista

30 000 € bonusta Monivedossa - jatkoa täydelliselle viikolle

Järkipeluri,

Viime viikko oli meille ja asiakkaillemme erinomainen ja tämä viikko alkaa erinomaisesti, kun jaossa on 30 000 € ilmaista rahaa illan Monivedossa. Suurseurat Liverpool ja Juventus ovat lapulla, mutta mitä kestosuosikkien peleihin kannattaa ruksia?

ESBC Mini-Mani-Moni tarjoilee ESBC PowerAI -analyysiin perustuvat pelisuositukset, jotka tänään kansan pelivalintojen johdosta ovat sellaiset, että toisen nimiseuran kyydissä kannattaa olla ja toisesta puolestaan pelata pääasiassa ohi. Löydät ESBC Mini-Mani-Monin tutusti 'Moniveto' -osion alta etusivultamme.

Tässä Monivetoihin molemmat viime viikon ESBC PowerAI -suositukset:

13.8. Moniveto 5:
1."Evertonin loukkaantumistilanne on edelleen huono; Townsend, Godrey, Calvert-Lewin, Gomes ja Mina. Villa nousee tässä kokoonpanouutisten myötä selkeäksi kotisuosikiksi...[]...Everton on tässä selkeästi ylipelattu ja parhaat edut ovat 1X-tuloksissa."
2."Monivetokansa ei ole tässä kohteessa sisäistänyt tasoeroa ja City on jäänyt alipelatuksi, kun Bournemouthin yllätyksiä on haettu lisää. Parhaita ovat ne tulokset, joissa vieraat jäävät nollille."
3."Tässä kohteessa pelikansa on liikaa Unitedin kyydissä ja 1X-tuloksiin on jäänyt muhkeita etuja." "

1 Aston Villa 2 – 1 Everton
2 Manchester C 4 – 0 Bournemouth
3 Brentford 4 – 0 Manchester U
Kerroin 24 601,36

10.8. Moniveto 8:
"Olympiastadionin harvinainen herkku tarjoilee kierroksen kantavan peli-ideankin Real Madridin nollapeleistä 1-1 tuloksella maustettuna.
2.kohteessa suosikkipainotteisesti [Sheffield W] ja nollia suosien pelit sisään.
3.kohteessa 0,1 - 0,1 lähtökohtana suursuosikin murskavoitoilla marinoituna."

1 Real Madrid 2 – 0 E. Frankfurt
2 Sheffield W 2 – 0 Sunderland
3 Middlesbrough 0 – 1 Barnsley
Kerroin 2 039,94

Nuo ESBC Mini-Mani-Moni -suositukset eivät kuitenkaan olleet pääsyynä tämän meilimme avaukseen viime viikon erinomaisuudesta, vaan yksittäisvetojemme pelisuositusten mainio menestys.

Tällä viestillä lähestyimme Sinua viime viikolla: Real Madrid Olympiastadionilla - tarjolla hyvät peli-ideat

Peli-ideamme oli Real Madrid -1,25 Aasialaisella tasoituksella, joten 2-0 oli täydellinen tulos meille ja asiakkaillemme.

10.8. ESBC Päivän Veto:
Real Madrid -1,25 (1,94) Panos 2,8/10
Real Madrid -1,25 (1,89) Panos 3,7/10

"...alkuperäiseen eiliseen suositukseen lisäveto... Sivuiltamme näet päivitetyt arviommekin..." (Arviomme Real Madridille siis nousi selvästi alkuperäisen julkaisumme jälkeenkin)

Tilaajaksi liittymällä saat poimittua parhaat edut talteen ennen yleisiä kerroinpudotuksia pelivalinnoillemme. Niin Veikkauksella kuin maailman isoimmillakin vedonvälittäjillä kertoimilla on tapana laskea suositustemme jälkeen kohti ESBC PowerAI:n arviota ja kerroinrajoja - kuten kävi Real Madridinkin kohdalla:

Tässä viikon muita ilonaiheita:

14.8. ESBC Pick of the Day:
Nottingham -0,5 (4,50) Stake 2,4/10
Nottingham +0,5 (2,10) Stake 3,1/10

13.8. ESBC Pick of the Day:
Barcelona - Rayo Vallecano: Draw (7,15) Stake 1,7/10
Rayo Vallecano (15,60) Stake 0,8/10
Over 3 (1,84) Stake 2,5/10

14.8. ESBC Pick of the Day:
Valencia -0,75 (2,24) Stake 6/10 / -

13.8. ESBC Pick of the Day:
Aston Villa -0,75 (2,13) Stake 4,4/10 / -

Juventus - Sassuolo ottelu avaa myös viikkomme yksittäisvetojen puolella ESBC Päivän Vetona: onko Wanha Rouva yhtä väsynyt kuin viime kaudella?

Kestotilaajaksi liittymällä saat sen käyttöösi vain 2,96 € hintaan, kun yksittäisostona hinta on 5,88 €. Säästät siis heti lähes 3 € / 50 % suosituksemme hinnasta. Saat saman tien katseluoikeuden etusivultamme 'Pitkäveto' -osion alta löytyviin pelisuosituksiin. Tilaajaksi voit liittyä tästä:

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä

Huom! Jos liityt tilaajaksi nyt, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi saman tien etusivultamme.

Erinomaisia viikkoja ja tulee ja menee - kuten myös kuivia ja kivisiä viikkojakin. Tähänastinen yli 103 % palautuksemme per veto - erittäin mittavassa kaikki historian ESBC PowerAI -suositukset sisältävässä noin 13 000 vedon ja kuuden vuoden otoksessa - ei ole toki sekään tae tulevasta menestyksestä. Urheilu, taktiikat, tulosjakaumat ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa. Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

ESBC PowerAI on säännöllisesti voittanut vedonvälittäjät todennäköisyysarvioiden tarkkuudessa myös pelisuosituksia syvällisemmissä ja kattavammissa uskottavuustutkimuksissamme.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin mittavin ja rohkein panostasoinkin.

Lisäapua pelimenestykseesi tuo Sportmarket. Se on betbroker-palvelu, joka toimii samaan tapaan kuin hotellien, lentojen tai lainakorkojen kilpailutuspalvelut. Sivusto etsii vedollesi maksimikertoimen. Saat haluamasi vedot sisään, eikä tiliäsi suljeta. Pelikassasi on yhdessä paikassa, mikä helpottaa käytännön asioita.

Käytännön esimerkkinä mainittu korkeakertoiminen osuma suosituksellemme:

Barcelona - Rayo Vallecano: Draw (7,15) Stake 1,7/10 = 10,46 yksikön nettovoitto.

Sportmarketissa oli suosituksemme julkaisuhetkellä tarjolla jopa kerroin (7,60), mutta sen verran pienellä maksimipanostuksella ettemme standardiemme mukaisesti halunneet sitä asiakkaillemme lähteneeseen suositukseen laittaa. Joka tapauksessa asiakkaamme pystyivät toki halutessaan sitä sieltä pelaamaan - useimmille aivan riittävällä panostuksellakin.

Tarjolla oli siis yli 7 % suurempikin etu tuolle tasapelille (odotusarvot 1,12 vs 1,19). Paljon suurempi etu taas Kellyn kaavan mukaan olisi johtanut paljon suurempaan panostukseen:

Barcelona - Rayo Vallecano: Draw (7,60) Stake 2,6/10 = 17,16 yksikön nettovoitto.

Eli 6,7 yksikköä suurempi nettovoitto - yhdestä vedosta.

Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä

 • 78,88 € / 21 viestiä

 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään 15 %

 • 21 viestin tilauksella vähintään 23 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe ESBC Pick of The Day here

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä aktiivisena ESBC Päivän Veto Juventus - Sassuolo otteluun. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

Tervetuloa mukaamme järkivedonlyönnin etujoukkoihin!

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Jorma Vuoksenmaa

Assistentit

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC Twitterissä

ESBC Facebookissa

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä