Kategoria: Ajankohtaista

Liigan playoffseista etuja & asiakaskyselystä 10€ krediittiä

Järkipeluri,

Liigan runkosarja päättyi meillä & asiakkaillamme erittäin korkeaan 111,0 % palautukseen.

Arvostetun ja tarkan Liiga-analyysimme eduista pääset hyötymään heti playoffsien avauksessa, kun Veikkaus tarjoilee meille mukavasti molempiin peleihin maailman parhaat tarjoukset. Toinen näistä on ESBC Päivän Veto ja toinen ESBC Vetolinja. NHL:stä myös ESBC Päivän Veto tarjolla.

Liittymällä kestotilaajaksi saat 8,88 € yksittäisostona maksavan Liigan korkean panostuksen ideamme sekä 4,88 € hintaisen NHL-suosituksemme vain 2,96 € / kpl hintaan. Säästät siis samantien lähes 8 €.

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä

Huom! Jos liityt tilaajaksi nyt, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi saman tien etusivultamme 'Pitkäveto' -osion alta.

ESBC Mini-Mani-Moni tarjoilee ESBC PowerAI -analyysiin, pelijakaumiin ja yleiseen kombinaatiopelien osaamiseemme perustuvat avut järkevien pelipäätösten tekoon poikkeuksellisen edulliselle playoffsien avauskierrokselle. Löydät sen tutusti etusivultamme

Vastaamalla nopeaan vain pari minuuttia vievään asiakaskyselyymme saat kiitokseksi 10 ESBC-krediittiä tilillesi.

Vastaa asiakaskyselyyn täällä

Kysely on auki sunnuntai-iltaan 19.3. asti. Kiitokseksi vastauksistasi annamme sinulle 10 euron edestä ESBC krediittiä. Lisäämme krediitit tilillesi manuaalisesti, palkintokrediitit lisätään tilille viimeistään perjantaihin 24.3. mennessä.

Liiga-kausi avattiin tällä täyslaidallisella kausivedolla Tapparaan:

13.9.2022 ESBC Vetolinja:
Runkosarjassa sijoittuu paremmin Tappara vai Kärpät:
Tappara (1,88) Panos 10/10

Ja runkosarjan viimeinen ESBC Päivän Veto toi Tapparalla tiliä legendaarisesta Tampereen ja Suomen herruuden ratkaisseesta Ilves-taistosta:

10.3. ESBC Päivän Veto:
Tappara -0,5 (2,60) Panos 4,2/10
Tasapeli (3,75) Panos 0,3/10

Kauden lopun kohokohtia oli myös lähes täyslaidallisen panostuksen viime hetken ilmaisvihje tilaajille:

4.3. ESBC Päivän Veto:
ILMAISVIHJE tilaajille
Jukurit -0,5 (2,04) Panos 9,5/10

Runkosarjan loppu toi myös ESBC We Bet -suosituksista osumia:

11.3. ESBC We Bet:
KooKoo -1 (3,63) Stake 1,2/10

10.3. ESBC We Bet:
Sport +1 (2,71) Stake 2,3/10

9.3. ESBC We Bet:
Jukurit +0,5 (1,85) Stake 4,4/10


Yksittäisistä voitoista iloitsemisen lisäksi oleellista on voida iloita myös pitkän tähtäimen tuloksesta.

Viime vuoden lopulla tekemässämme kaikki historian ESBC PowerAI -suositukset sisältävässä erittäin mittavassa 14 409 vedon otoksen yhteenvedossa palautuksemme oli 103,3 % per veto - sekään ei silti ole toki tae tulevasta menestyksestä. Urheilu, taktiikat, tulosjakaumat ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa. Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

ESBC PowerAI on säännöllisesti voittanut vedonvälittäjät todennäköisyysarvioiden tarkkuudessa myös pelisuosituksia syvällisemmissä ja kattavammissa uskottavuustutkimuksissamme.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin mittavin ja rohkein panostasoinkin.

Tärkeää on myös muistaa, että voitollisen odotusarvon vedoillakin kohdalle sattuu väistämättä pitkän aikavälin nousujohteisuuden sekaan myös uskoa analyysiin ja pelikassaa koettelevia syöksyjä. Tästä noin 10 000 ensimmäisen ESBC PowerAI pelisuosituksen kuvaajasta voi löytää muutamankin noin 100 yksikön jyrkän alamäen.

Muista siis aina sijoittaa vain summilla jotka voit mielenrauhasi säilyttäen hävitäkin ikävien epäonnisten jaksojen sattuessa väistämättä jossain vaiheessa kohdalle.

Lisäapua pelimenestykseesi voisi teoriassa tuoda myös Sportmarket. Se on betbroker-palvelu, joka toimii samaan tapaan kuin hotellien, lentojen tai lainakorkojen kilpailutuspalvelut. Sivusto etsii vedolle maksimikertoimen, eikä tiliä suljeta pelimenestyksen myötä. Pelikassa olisi yhdessä paikassa, mikä helpottaisi käytännön asioita.

Lisäksi kun teoriassa saisit aina maailman parhaan tarjouksen, niin korkoa korolle -ilmiö auttaisi Sinua pitkässä juoksussa valtavasti.

Lue vedonlyöntioppia -artikkelimme asiasta, joka konkretisoi hyödyn suuruuden:

My Way blogista voit seurata Jorma Vuoksenmaan pelimenestystä Sportmarketin myötävaikutuksella:


Ota haltuun ja hyödyksesi myös ESBC - YouTube ja ESBC - Podcast.

Uusimmat jaksot:

Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä tarkasta ESBC PowerAI-analyysistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä

 • 78,88 € / 21 viestiä

 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään 15 %

 • 21 viestin tilauksella vähintään 23 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 33,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe ESBC Pick of The Day here

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä aktiivisena ESBC Päivän Veto Liigaan ja NHL:ään. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

Tervetuloa mukaamme järkivedonlyönnin etujoukkoihin!

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Jorma Vuoksenmaa

Assistentit

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC Twitterissä

ESBC Facebookissa

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä