Kategoria: Ajankohtaista

30 000 € ilmaista rahaa Valioliigassa & VUOKSENMAA Premium

Järkipeluri,

Valioliiga avaa vetoviikon vauhdikkaasti, kun Monivedossa on 30 000 € ilmaista rahaa jaossa.

Suurseuroja ei kupongilla ole, mutta mielenkiintoa toisesta päästä sarjataulukkoa tuo putoamistaiston kannalta äärimmäisen tärkeä Leeds U - Leicester. Aikoinaan kaikki suurseuratkin yllättänyt Leicester yrittää nyt yllättää Leedsiä. Vai lähteekö Leicester sittenkin suosikkina otteluun? Ja mitä tuloksia annattaa pelikansan käytöksen johdosta valita omiin peleihin?

ESBC Mini-Mani-Moni tarjoilee tuohon ja kaikkiin muihinkin kohteisiin ESBC PowerAI -analyysiin, pelijakaumiin ja yleiseen kombinaatiopelien osaamiseemme perustuvat pelisuositukset. Löydät sen tutusti etusivultamme

Valioliigan viikkokierrokselle tarjolla myös oiva sijoituskohde
VUOKSENMAA Premium -sijoituspalvelussa:

webshop.esbc.fi

Tällä hetkellä tarjolla ILMAISVIHJE ESBC Pick of The Day -tilaajille illan Valioliigasta. Liittymällä tilaajaksi nyt, saat saman tien ilmaisen katseluoikeuden sivuiltamme löytyvään pelisuositukseen:

Tilaa ESBC Pick of The Day täältä

ESBC Päivän Vetona LaLigasta suosikille hyvä ylikerroin. Kestotilaajaksi liittymällä saat katseluoikeuden saman tien vain 2,96 € hintaan. (Normaalihinta 5,88 €).

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä

Huom! Jos liityt tilaajaksi nyt, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi saman tien etusivultamme 'Pitkäveto' -osion alta.

Myös Liiga-finaali Pelicans - Tappara tarjoilee kiekkomonivedossa oivat peli-ideat. Kaverina sillä on pelikansalla paljon vieraampi NLA:n finaali Biel - Servette, josta myös selvät sävelet peleihin.

Asiakkaamme ovat viime aikoina olleet erittäin otollisissa asemissa useilla kierroksella jättikertoimien kiinnisaamisen suhteen. Viimeksi lähestyimme Sinua ja asiakkaitamme monivetomeilillä 11.4.:

11.4. Mestarien liigan SuperMonivedon 30 000 € bonuskierroksella ensimmäisen pelipäivän jälkeen asiakkaillamme täydellinen tilanne toisen illan pelien odotteluun:

1. Manchester C - Bayern München:
"Manchester City on jäänyt alipelatuksi ja sen nollapelit muodostavat oivan peli-idean."

(3-0 oli 2.paras pelivalinta)

2. Benfica - Inter:
"Inter on jäänyt räikeästi alipelatuksi ja on upea ideajoukkue."
(0-2 oli 3.paras pelivalinta)

Menikö toinenkin ratkaiseva päivä putkeen? Käy katsomassa omin silmin tuo
ESBC Mini-Mani-Moni ja pohdi olisitko saanut haarukoitua kaikki tulokset oikein?

EM-karsintojen avauksessa korkea 41 790,82 kerroin oli asiakkaidemme ulottuvilla varsin rajallisellakin rivimäärällä.

Bonuskierrosten menestyskulkumme aloitti 7.3. Mestarien liigan kierros. Tuohon jättikertoimeen oli asiakkaillamme oivat eväät yltää, sillä kaikki lopputulokset kuuluivat kuuden parhaan pelituloksen joukkoon kohteissaan. Käy itse katsomassa kierroksen ESBC Mini-Mani-Moni ja mieti olisitko kenties yltänyt itse täysosumaan asti...

Yksittäisistä voitoista iloitsemisen lisäksi oleellista on voida iloita myös pitkän tähtäimen tuloksesta. 9.3. tekemässämme kaikki historian ESBC PowerAI -suositukset sisältävässä erittäin mittavassa 15 486 vedon otoksen yhteenvedossa palautuksemme oli 103,3 % per veto - sekään ei silti ole toki tae tulevasta menestyksestä. Urheilu, taktiikat, tulosjakaumat ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa. Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

ESBC PowerAI on säännöllisesti voittanut vedonvälittäjät todennäköisyysarvioiden tarkkuudessa myös pelisuosituksia syvällisemmissä ja kattavammissa uskottavuustutkimuksissamme.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin mittavin ja rohkein panostasoinkin.

Tärkeää on myös muistaa, että voitollisen odotusarvon vedoillakin kohdalle sattuu väistämättä pitkän aikavälin nousujohteisuuden sekaan myös uskoa analyysiin ja pelikassaa koettelevia syöksyjä. Tästä noin 10 000 ensimmäisen ESBC PowerAI pelisuosituksen kuvaajasta voi löytää muutamankin noin 100 yksikön jyrkän alamäen.

Muista siis aina sijoittaa vain summilla jotka voit mielenrauhasi säilyttäen hävitäkin ikävien epäonnisten jaksojen sattuessa väistämättä jossain vaiheessa kohdalle.

Lisäapua pelimenestykseesi voisi teoriassa tuoda myös Sportmarket. Se on betbroker-palvelu, joka toimii samaan tapaan kuin hotellien, lentojen tai lainakorkojen kilpailutuspalvelut. Sivusto etsii vedolle maksimikertoimen, eikä tiliä suljeta pelimenestyksen myötä. Pelikassa olisi yhdessä paikassa, mikä helpottaisi käytännön asioita.

Lisäksi kun teoriassa saisit aina maailman parhaan tarjouksen, niin korkoa korolle -ilmiö auttaisi Sinua pitkässä juoksussa valtavasti.

Lue vedonlyöntioppia -artikkelimme asiasta, joka konkretisoi hyödyn suuruuden:

My Way blogista voit seurata Jorma Vuoksenmaan pelimenestystä Sportmarketin myötävaikutuksella:


Ota haltuun ja hyödyksesi myös ESBC - YouTube ja ESBC - Podcast.

Uusimmat jaksot:

Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä tarkasta ESBC PowerAI-analyysistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä

 • 78,88 € / 21 viestiä

 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään 15 %

 • 21 viestin tilauksella vähintään 23 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 33,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe ESBC Pick of The Day here

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä aktiivisena ESBC Pick of The Day ilmaisvihje tämän illan Valioliigaan ja ESBC Päivän Veto illan LaLigaan. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

Tervetuloa mukaamme järkivedonlyönnin etujoukkoihin!

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Jorma Vuoksenmaa

Assistentit

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC Twitterissä

ESBC Facebookissa

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä