Kategoria: NHL Blogi

NHL:n jatko lähestyy!

Hyviä uutisia kaikille järkipelureille ja NHL:n ystäville.

NHL:n jatko-ohjelma etenee pian vaiheeseen 4, jossa joukkueet siirtyvät kahteen erilliseen ”kuplaan”. Edmontoniin ja Torontoon.

Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, niin tosipelit alkavat elokuun alussa.

16 joukkuetta pelaa ensin ”paras viidestä” -karsinnan varsinaisiin playoffsehin. Samalla konferenssien neljä parasta joukkuetta pelaavat keskenään kolmen ottelun sarjan, jossa määrittyvät lähtöasemat varsinaisiin playoffseihin.

Itäisen konferenssin joukkueet pelaavat Torontossa ja läntisen konferenssin joukkueet Edmontonissa.

Itä top4:

Boston, Tampa Bay, Philadelphia, Washington

Idän karsintakierroksen parit:

Lännen top-4:

St. Louis, Colorado, Vegas, Dallas

Lännen karsintakierroksen parit:

Buffalo, New Jersey, Anaheim, Los Angeles, San Jose, Ottawa ja Detroit jäivät pudotuspelien ulkopuolelle.

Kulunut NHL-kausi oli meille ja asiakkaillemme loistava ja valmistaudumme ESBC:llä jo hyvää vauhtia kauden jatkumiseen, jotta olemme taas valmiina, kun kiekko putoaa jäähän elokuussa.

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä