Kategoria: NHL Blogi

NHL:n pudotuspelikarsinnat: Pittsburgh - Montreal

Pittsburghille tauko peleistä saattoi tulla juuri sopivaan aikaan. Peliesitysten taso oli laskemassa vuoden vaihteen huipuista ja loistavan alkukauden pelannut Guentzel oli sivussa. Toisaalta tauko oli myös erittäin epäoikeudenmukainen Pittsburghille, sillä se oli miltei varmasti menossa kohti playoffseja, kun taas sen vastustaja Montreal oli tippumassa lähes varmasti. Nyt Montreal saa "ilmaisen" mahdollisuuden pudottaa Pittsburgh playoffseista.

Sinänsä Pittsburghin valmentaja Sullivanille pitää nostaa hattua kauden aikana kerätystä pistemäärästä, sillä Penguins oli runkosarjassa eniten loukkaantumisista kärsinyt joukkue.

Ryhmää vahvistettiin siirtorajalla vielä Marleaulla ja Zuckerilla. Ja kun vielä suurin osa talvella loukkaantuneista on takaisin pelikunnossa, niin aineksia on nyt pitkäänkin playoffs-runiin.

Mielenkiintoinen valinta tullaan näkemään maalilla, kun ykkösvahdin paikasta kilpailevat Matt Murray ja Tristan Jarry. Tilastojen valossa Jarry suoritti paremmin runkosarjassa, mutta näyttää siltä, että Sullivan olisi aloittamassa pelit Murraylla.

Montreal on ESBC Power AI -lukemien valossa pelannut miltei täsmälleen odotetun kauden. Pisteiden suhteen se oli epäonnekas ja oli siis jäämässä suurella todennäköisyydellä nyt pudotuspelien ulkopuolelle. Kauden keskeytyminen ja pudotuspelikarsinnat antoivat Canadiensille kuitenkin uuden mahdollisuuden.

Jos Canadiens aikoo käyttää mahdollisuutensa, niin joukkueena sen on onnistuttava nappiin. Pelaaja-pelaajaa vastaan -vertailussa Canadiens ei pärjää Penguinsien supertähdille. Lisäksi Carey Pricen olisi syytä löytää taas sisäinen Carey Pricensa. Parhaimmillaan kanadalaisvahti on täysin ohittamaton, mutta kirkkaimmista loiston päivistä on jo muutama kausi aikaa.

Jos Canadiens saa hengen päälle ja Carey Price löytää vireensä, niin tämä ottelupari voi olla paljon tasaisempi, mitä vedonlyöntimarkkinan kertoimista voisi päätellä.

ESBC - Yhdessä enenmmän peleistä.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä