Kategoria: NHL Blogi

NHL:n pudotuspelikarsinnat: Carolina - NY Rangers

Carolina oli kauden keskeytyessä keskellä kiivainta taistelua playoffspaikoista pari pistettä viivan yläpuolella. Joukkueen kantavia voimia olivat suomalaiskaksikko Aho-Teräväinen. Sebastian Ahon saldo oli vakuuttava 38+28 ja Teuvo Teräväinen säesti tehoilla 15+48.

Siirtorajalla Canes hankki Dougie Hamiltonin loukkaantumista paikkaamaan Sami Vatasen ja Brady Skjein. Jos Hamilton on kunnossa playoffsien alkaessa, niin Carolinan näkymät ottelusarjaan ovat erittäin valoisat. Viimeisimmät tiedot kuitenkin kertovat, että Hamilton on todennäköisesti sivussa sarjan aikana.

Jos jotain kysymysmerkkiä Hurricanensin ylle pitää asettaa niin se löytyy maalivahtipelistä. James Reimer ja Peter Mrazek eivät ole aivan ykköskategorian veskareita, mutta toki riittäviä, jos saavat vireen päälle ja muu joukkue pelaa korkealla tasolla.

Loukkaantumisten osalta Carolinalle tämä kauden katkeaminen osui hyvään aikaan, sillä molemmat maalivahdit ja Dougie Hamilton olivat olleet sivussa maaliskuussa.

NY Rangersin osalta suurimmat otsikot ovat keränneet maalivahtitilanne ja Artemi Panarinin Hart-ehdokkuus.

Maalilla Rangers-ikoni Henrik Lundqvist joutui käytännössä kolmosmaalivahdiksi nuorten Shesterkinin ja Georgievin puristuksessa. Nyt tauon jälkeen jää nähtäväksi, millä maalivahdilla Rangers lähtee Carolinaa vastaan. Kylmästi tilastojen valossa Lundqvist kannattaisi jättää katsomoon, mutta harjoitusleirin otteet saattavat vielä muutta tilannetta.

Kenttäpelaajista kauden ehdoton onnistuja oli siis Panarin, joka oli koko NHL:n pistepörssin neljäs tehoilla 32+63. Mika Zibanejad puolestaan teki vakuuttavat 41 maalia.

Ennen taukoa mainittavin loukkaantunut oli 63 ottelussa 24+21 tehnyt Chris Kredier, joka pääsee nyt mukaan peleihin.

Kokonaisuutena Carolina on mielestämme selvästikin Rangersia edellä pelivoimassa.

Paras viidestä -ottelusarja on altis yllätyksille, mutta Sebastian Aho ja kumppanit lähtevät tähän sarjaan silti isoina ennakkosuosikkeina.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä