Kategoria: NHL Blogi

NHL:n pudotuspelikarsinnat: Edmonton - Chicago

Edmonton Oilers oli kauden keskeytyessä hyvissä asemissa Pacificin kakkosena vain kolmen pisteen päässä Vegasista. Kausi oli siis mennyt reippaasti yli odotusten ja siirtorajalla joukkuetta päätettiin vielä vahistaa Athanasioulla, Ennisillä ja Greenillä.

Edmontonin kovin syömähammas on tunnetusti kaksikko McDavid - Draisaitl, jotka nakuttivat yhteensä huikeat tehot 77 + 130. Heidän jälkeen taso tippuukin, mutta siirtorajan hankinnat ja Nealin sekä Kelfbomin toipumiset tuovat sen verran syvyyttä, että Oilers on nyt varteenotettava vastustaja plyoffsesissa.

Tauolta Oilers palaa hyvällä ryhmällä. Sheahanilla ja Nursella on ollut pieniä kolhuja ja Green puolestaan päätti jäädä pois kyydistä.

Mielenkiintoinen taistelu nähdään tolppien välissä, kun Mike Smith ja Mikko Koskinen kisaavat aloittavan maalivahdin paikasta.

Chicago puolestaan oli jo hyvää vauhtia jäämässä pudotuspelien ulkopuolelle Centralin viimeisenä. Blackhawks oli pelannut kauden toisen puoliskon nousujohteisesti, joten tuoreimpiin esityksiin peilattuna jatkopaikka oli perusteltu, mutta koko kauden tekemiseen peilattuna kauden keskeytyminen oli lottovoitto Chicagolle.

Chicagon onnistujia olivat runkosarjassa tuttuun tapaan Patrick Kane ja Jontahan Toews. Piristävä yllätys oli Dominik Kubalikin 30 maalia. Maalilta Robin Lehner kaupattiin Vegasiin, joten Corey Crawfordin harteilla lepäävät loppukauden toiveet.

Seabrook, Shawja Smith eivät pelaa pudotuspelissä ja Connor Murphyn pelaaminen avauskierroksella on epävarmaa.

Pidämme Edmontonia jonkin verran vahvempana ja Oilers lähtee tähän ottelupariin suosikkina. Tasoero ei kuitenkaan ole aivan niin suuri, mitä vedonlyötimarkkinan kertoimista voisi päätellä.

ESBC - Yhdessä enenmmän peleistä.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä