Kategoria: NHL Blogi

NHL:n pudotuspelikarsinnat: NY Islanders - Florida

NY Islanders oli kauden keskeytyessä mukana tasaisessa keskikastissa itäisessä konferenssissa. Aivan alkukaudesta Barry Trotzin ryhmän tekeminen näytti erittäinkin hyvältä, mutta kauden edetessä myös peliesitykset pisteiden mukana valuivat keskikastiin.

Isles pelaa NHL:n mittapuulla melko matalamaalista kiekkoa ja vain Barzal ja Nelson onnistuivat runkosarjassa rikkomaan 50 tehopisteen rajan.

Maalilla Varlamov ja Greiss pelasivat kelpo kauden. Pudotuspeleihin lähdetään todennäköisesti Varlamovilla.

Maaliskuussa sairastuvalla olivat Pelech, Cizikas ja Boychuck, jotka ovat nyt kaikki pelikunnossa. Ennen siirtorajaa Islandersia vahvistettiin Pageaulla ja Greenella.

Florida puolestaan lähti kauteen suurin satsauksin. Maalille saatiin isolla pahvilla Sergei Bobrovsky ja penkin taakse puolestaan Chicagon ex-luotsi Joel Quenneville.

Floridan kausi oli kuitenkin kaikkea muuta kuin helppo ja se olisi normaalioloissa todennäköisesti jäänyt pudotuspelien ulkopuolelle. Huberdeau, Barkov ja kumppanit kyllä tekivät maaleja, mutta Bobrovskyn taakse niitä puolestaan upposi aivan liian paljon.

Florida säästyi kauden aikana melko hyvin loukkaantumisilta ja maaliskuussa muutaman ottelun missannut Bobrovsky on nyt myös pelikunnossa.

Jos Islandersin vahvuus on puolustuspelissä, niin vastaavasti Floridan peleissä maaleja on nähty molempiin suuntiin runsaasti. Onkin mielenkiintoista nähdä, kumpi tässä heikkous vs. vahvuus -kamppailussa vie voiton.

Jos joukkueita verrataan kokonaisuutena, niin Islandersin rosteri on laajempi ja tasapaksumpi, kun taas Panthersin vahvuudet kulminoituvat kahteen kärkiketjuun. Yleensä tämä tietää huonoa kapeamman materiaalin joukkueelle, mutta Floridan kokenut valmentaja Joel Quenneville on ennenkin onnistunut pudotuspeleissä operoimaan vahvasti kärkipainotteisella ryhmällä.

Yhteenvetona tämä ottelupari vaikuttaa etukäteen erittäin tasaiselta, ehkä pienen etulyöntiaseman voi laskea Islanderseille.

ESBC - Yhdessä enenmmän peleistä.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä