Kategoria: Ajankohtaista

TV-taistoon Kärpät - Ilves erittäin edullista lisäjännitystä

Järkipeluri,

Liigan Monivedossa on jaossa 30 000 € bonusta ja kutkuttavaan Kärpät - Ilves TV-taistoon erittäin edullista lisäjännitystä tarjolla pelijakaumankin valtavan vääristymän takia. Tarkkaan ESBC PowerAI -analyysiin ja pelijakaumien virheisiin perustuvat pelisuosituksemme löydät tutusti etusivultamme Moniveto-osion alta.

Viimeksi kuluneen viikon aikana olemme päässeet Liigassa asiakkaidemme kanssa lunastusluukulle näillä:

4.10. ESBC Pick of The Day:
Ässät +0,5 (1,72) 11,1/10
Maximum bet

29.9. ESBC Päivän Veto:
Lukko ML OT inc. (1,75) 6,8/10

29.9. ESBC Päivän Veto:
Kärpät -1,5 (1,90) 8/10
SaiPa alle 1,5 (2,12) 2/10
Kärpät -3,5 (4,35) 1/10


Yksittäisten osumien ohella esittelemme ylpeänä ja paljon oleellisempana tietona kaikki pelisuosituksemme, jotka ovat osoittautuneet selvästi voitollisiksi koko ESBC PowerAI:n historian tilastollisesti erittäin merkittävässä seitsemän vuoden ja 16 342 vedon otoksessa 103,1 % palautuksella per veto (ROI).

103,1 % palautusprosenttimme on ylivoimainen verrattuna markkinoiden yleiseen vedonvälittäjien palautusprosenttiin, joka on vain noin 95 %.

Pelikassan kehitys panossuositustemme mukaisilla yksiköillä staattisesta pelikassasta laskettuna. Korkoa korolle -ilmiön pitkässä juoksussa erittäin merkittävä positiivinen vaikutus ei siis kuvaajassa ole edes sisällä.

Muistutamme, että tuo historiallinen tilastollisesti hyvin merkitseväkin otos ei toki ole silti tae tulevasta menestyksestä. Urheilu ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa.

Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin rohkein panostasoinkin.

Kilpailuetumme ja toimintamme kulmakivet:

1) Tieteellinen tinkimätön analysointimenetelmä ESBC PowerAI: Analyysimme ja pelisuositustemme taustalla on huipputekninen tieteellinen analysointimenetelmä ESBC PowerAI. Tämä menetelmä on kokemuksemme ja tutkimustuloksiemme timantti - joka on hiottu tuottamaan voitollisen odotusarvon pelivalintoja luotettavasti ja johdonmukaisesti.

2) Huippuluokan analyytikot yli 20 vuoden kokemuksella: Pääanalyytikkomme ovat sitoutuneet ESBC:hen yli 20 vuoden ajan, ja heidän syvällinen tietämyksensä vedonlyönnistä on vertaansa vailla. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen pelisuosituksemme perustuu vuosikymmenten kokemukseen ja tarkkaan tutkittuihin & harkittuihin strategioihin.

3) Jatkuva Tutkimus ja Kehitys: Emme pyörittele peukaloitamme ja luota historiallisen etumme säilyvän ilman lisätyötä. Kehitämme ESBC PowerAI -menetelmäämme jatkuvasti tuoreiden tutkimustulosten avulla. Tavoitteenamme on tarjota sinulle entistä parempia pelisuosituksia.

Suositut sms-palvelumme - helpoin, kätevin ja selvästi edullisin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of The Day International products - osion alta.

Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of The Day -suosituksesi.

Sportmarketin avulla voit kenties löytää lisäarvoa itsellesi. Se voi toimia hyvänä kerroinvertailuna, on nopea sivusto livevedonlyönnin seurantaan, sekä mahdollistaa myös mainiot tilastointi ja tiedonkeruuvalmiudet.

Käy kuuntelemassa Jorma Vuoksenmaan Podcastissa analyysit Liigan alkukauden osalta: mitkä joukkueet ovat pelanneet oikeasti hyvin tai huonosti, mitkä onnekkaasti tai epäonnisesti? Mihin joukkueisiin sijoittaa pelata, mitä vastaan lyödä vetoa? Ajatuksia myös maalivahdeista ja muutamia yleisiä vedonlyöntiajatuksiakin.

Voit myös käydä lukemassa ja ottamassa hyötykäyttöösi ilmaisen Liigan kausiennakkomme.

Ensi viikolla alkavaan NHL-kauteen voit varautua lukemalla NHL-kauden 2023-2024 ennakkojamme.

Tervetuloa mukaamme voitollisen järkivedonlyönnin etujoukkoihin. Liity Sinäkin voittajien joukkoon ja ota urheiluvedonlyöntisi hallintaan kanssamme.

Kiitos asiakkuudestasi ja parasta menestystä - niin peleissä kuin elämässä yleisestikin!

European Sports Betting Consultants oyj

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC X:ssä (Aiemmin Twitter)

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä