Kategoria: NHL Blogi

NHL-kauden 2023-2024 ennakot

Peliystävä, pitkä kesätauko on lusittu ja on taas aika kääntää katseet kohti tarunhohtoista NHL:llää myös analyysi- ja vedonlyöntimielessä.

NHL on ESBC:n perustamisesta lähtien ollut yksi meidän ja asiakkaidemme suosikkisarjoista, eikä mikään ole muuttunut tuon suhteen vuosien varrella.

Odotammekin innolla kauden avausta ja sitä, että huippumoderni ESBC Power AI -menetelmämme kokeneen henkilökuntamme osavaaissa käsissä pääsee seulomaan Sinulle odotusarvoltaan positiivisia pelikohteita.

Pääset nyt edullisesti NHL-analyysimme kyytiin 20 % talletusbonuksella. Saat bonuksen käyttämällä koodia NHL2024 (minimitalletus 10 € - maksimi 1000 €) Voimassa tämän viikon loppuun asti eli 15.10. sunnuntaihin 23:59. Talleta täältä

Raotamme seuraavissa ennakoissa hieman salaisuuden verhoa ESBC Power AI:n takaa ja paljastamme joukkueista muutamia tärkeitä pointteja, jotka ovat menneet esikausianalyysiimme. Emme tietenkään voi tietosuojasyistä paljastaa tarkalleen millä painoarvoilla mitkäkin asiat vaikuttavat todennnäköisyyksiin, jotta asiakkaamme voivat kauden aikaan pitkään poimia näitä hedelmiä otteluvedoista.

(Jotta palvelisimme myös kansainvälisiä asiakkaitamme, ovat ennakot kirjoitettu englanniksi, mutta uskomme että tämä ei ole ongelma Sinulle, fiksu suomalainen järkipeluri.)

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä