Kategoria: Ajankohtaista

NHL alkaa! 17 % talletusbonus & Pick of the Day -tarjous!

Järkipeluri,

Maailman kovin kiekkosarja pyörähtää käyntiin ke-to välisenä yönä!

NHL-blogistamme voit lukea lämmittelyksi NHL-kertoimenlaskijamme näkemyksiä joukkueista.

NHL:n alun kunniaksi tarjoamme jopa 17 % talletusbonusta! Saat bonuksen käyttämällä koodia KURRI17 (minimitalletus 20 € - maksimi 1000 €) Voimassa tämän viikon loppuun asti eli 8.10. sunnuntaihin 23:59. Talleta täältä >>

Kiekkokausi on saatu jo Liigan osalta hyvään vauhtiin - ja mikä mukavinta menestyksekkäästi. Lue lisää täältä >> Nyt NHL:n runsaan ottelutarjonnan myötä ylikertoimista pelattavaa tulee löytymään vielä rutkasti enemmänkin.

Menestyksemme perustana on myös NHL:ssä ainutlaatuinen todennäköisyysjakaumien mallinnuskoneemme ESBC PowerAI. NHL-analyysimme - oli viime kaudella historiallisen tarkkaa. Harjaantuneen NHL-kertoimenlaskijamme tietotaidolla ESBC PowerAI:n todennäköisyysarviot selättivät kilpailevat näkemykset mennen tullen. Parhaan ennustusvoiman toivat arviot joissa ESBC PowerAI:n painoarvo oli jopa huimat 86 %! Jättäen siten koko muun vedonlyöntimarkkinan näkemyksille vain minimaalisen 14 % "smoothausarvon".

Tältä näytti ESBC Päivän Veto ja ESBC Pick of the Day -palveluidemme tilaajien tekstiviesteissä lauantai-iltana. Neljä pelisuositusta, neljä osumaa - ja upeasti alkanut Liiga-kausi sai upeaa jatkoa 3/3 saldolla.

Täydellinen viikonloppu sai arvoisensa päätöksen, kun Real Madridin 2-0 voiton myötä sunnuntain ESBC Päivän Veto -suosituksemme molemmat vedot osuivat.

ESBC Pick of the Day on kansainvälisille vedonlyöntimarkkinoille suunnattu versio suositusta ESBC Päivän Veto -palvelustamme. Sen avulla saat NHL-kaudesta maksimaalisen hyödyn irti, sillä NHL:n parhaat edut löytyvät useimmiten kansainvälisiltä vedonvälittäjiltä. (ESBC Pick of the Day suositukset voivat olla kuitenkin mistä tahansa analysoimastamme sarjasta - riippuen siitä mistä milloinkin löytyy parasta etua. Suuri osa NHL -suosituksistamme on saatavilla ESBC We Bet -suositusten muodossa sivuiltamme.)

Tule heti NHL-kauden alusta mukaamme ja hyödynnä ESBC Pick of the Day -tarjoushinnat! Lue lisää ESBC Pick of the Day -palvelustamme (Tarjoushinnat ovat voimassa vain tämän viikon loppuun asti eli 8.10. sunnuntaihin 23:59.)

Säästösi nyt yksittäisten pelisuositusten ostoon verrattuna lähes 50 % ja talletusbonuksen avulla pääset hyppäämään etuoikeutettujen joukkoon vieläkin edullisemmin!

  • 26,88 € / 7 viestiä (norm. 34,88€)
  • 98,88 € / 30 viestiä (norm. 128,88€)

Lisäksi tilaajat saavat kauden ensimmäisen NHL-pelisuosituksemme ilmaisvihjeenä. Tilaajaksi voit liittyä täällä >>

ESBC Päivän Veto -tilaajana saat NHL:n parhaat löytömme Pitkävedon puolelta. Kauden alun kunniaksi tilaajat saavat kauden ensimmäisen NHL-pelisuosituksemme ilmaiseksi.

  • 28,88 € / 7 viestiä
  • 88,88 € / 30 viestiä

Tilaajaksi voit liittyä täällä >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi kun suosituksemme on jo tehty, niin tekstiviestiä ei enää tule, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products -osion alta. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) pelisuosituksesi.

Kannattaa liittyä tilaajaksi siis heti, jotta pääset nauttimaan kauden avaavista ilmaissuosituksistamme.

Anna meidän tehdä työ puolestasi ja tule mukaamme nauttimaan maailman parhaasta kiekkoviihteestä!

Jorma Vuoksenmaa
ESBC:n työntekijät
ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

P.S. Muista seurata meitä myös some-kanavillamme. Facebookin ilmaiskisoistamme voit voittaa krediittejä ESBC-tilillesi ja Twitteristämme voit napata ilmasivihjeitäkin.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä