Kategoria: Ajankohtaista

Liigaan täydellinen avaus meillä & asiakkaillamme

Järkipeluri,

Tiistaina odotettu kiekko putosi jäähän yhden meidän & asiakkaidemme lempisarjan Liigan alkamisen merkiksi.

Ainutlaatuinen ESBC PowerAI -menetelmämme on osoittautunut Liigassa(kin) kullanarvoiseksi. Kauden avaus on silti ylittänyt villeimmät toiveemmekin Mestarien liigan ja Europa-liigan yhtä täydellisten avausten jatkeeksi.

Nyt tarjolla kahteen peliin mainiot ylikertoimet Pitkävedosta ESBC Päivän Veto -suosituksina

Kestotilaajaksi liittymällä saat molemmat suosituksemme käyttöösi vain 2,96 € / kpl hintaan, kun yksittäisostoina hinnat ovat 8,88 € ja 6,88 € - yhteensä siis 15,76 € vs kestotilauksella 5,93 € = säästät siis nyt tilaamalla heti lähes 10 € / yli 65 % suositustemme hinnasta. Saat saman tien katseluoikeuden etusivultamme 'International products' -osion alta löytyviin pelisuosituksiin. Tilaajaksi voit liittyä tästä:

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä

Huom! Jos liityt tilaajaksi nyt, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi saman tien etusivultamme 'Pitkäveto' -osion alta.

Mestarien liigan ja Europa-liigan menestyksestämme voit lukea lisää edellisestä artikkelistamme - We are The Champions - UCL:ssä huima avaus & Liiga alkaa - jossa kerroimme myös muhkean edun pelistämme Liigaan.

Tuo peli oli Sport - JYP. Alla olevassa kuvassa Sportin Turo Asplund on putannut tarkasti kiekon omasta päädystä tyhjään JYP-maalin sinetöiden meille & asikkaillemme lähes täydellisen tuloksen:

14.9. ESBC Pick of the Day:
Sport -1 (3,29) Stake 3,2/10
Under 6 (1,37) Stake 11/10
Under 4 (3,13) 1,5/10 -
15,7/10 total stake & 27,1 total wins


(Lähde: CMore)

Tuon jälkeen esitimme Twitterissämme eilen kysymyksen:


Johon vastaus oli kutkuttavasti aivan kalkkiviivoilla myönteinen. Kerroimme asiakkaillemme myös meilitse kesken päivän, että tarjolla oli lisäetua ja uusi pelisuosituskin markkinan liikkeiden johdosta. Meidän arviomme pysyi muuttumattomana. Kuvassa Tappara on tuutannut kiekon kivasti tyhjään maaliin viimeisellä sekunnilla tuoden peleillemme täydellisen tuloksen:

15.9. ESBC We Bet:
Tappara -2 (3,01) Stake 2/10
Over 5 (1,94) Stake 1,8/10

"Update to recommendation due to market swing - better edge & new bet"


(Lähde: CMore)

Muut pelimme olivat nämä, joista jälkimmäinen ESBC Pick of The Day -tilaajille ilmaisvihjeenä;

14.9. ESBC We Bet:
Ilves - Ässät Under 6 (1,51) Stake 7/10

14.9. ESBC Pick of the Day:
Free pick for subscribers
Kärpät - Pelicans Under 5,5 (1,53) Stake 3,4/10
Pelicans -0,5 (5,69) Stake 0,7/10

Kiekkokauden avasimme jo ennen Liigan alkua CHL:n puolella niin ikään täydellisellä menestyksellä:

11.9. ESBC We Bet:
Jukurit -2,5 (2,81) Stake 1,6/10
International hockey season started with a win

Pitkävedon puolellakin kiekkokausi käynnisty CHL:stä - ilmaisvihjeenä ESBC Päivän Veto -tilaajille:

11.9. ESBC Päivän Veto:
Skellefteå -0,5 (2,50) Panos 1,6/10
Ilmaisvihje tilaajille - kiekkokausi voitolla käyntiin

Liittymällä tilaajaksi Sinäkin saat jatkossa välillä ilmaisvihjeitäkin. Ja sen lisäksi erittäin arvokkaana kanta-asiakasetuna SMS-suosituksemme 15 min ennen suositustemme menemistä yleiseen myyntiin, minkä myötä ehdit poimia ensimmäisten joukossa parhaat edut talteen ennen yleisiä kerroinpudotuksia:

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä

Tähänastinen yli 103 % palautuksemme per veto - erittäin mittavassa kaikki historian ESBC PowerAI -suositukset sisältävässä noin 13 000 vedon otoksessa - ei ole toki tae tulevasta menestyksestä. Urheilu, taktiikat, tulosjakaumat ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa. Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

ESBC PowerAI on säännöllisesti voittanut vedonvälittäjät todennäköisyysarvioiden tarkkuudessa myös pelisuosituksia syvällisemmissä ja kattavammissa uskottavuustutkimuksissamme.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin mittavin ja rohkein panostasoinkin.

Lisäapua pelimenestykseesi voisi teoriassa tuoda Sportmarket. Se on betbroker-palvelu, joka toimii samaan tapaan kuin hotellien, lentojen tai lainakorkojen kilpailutuspalvelut. Sivusto etsii vedolle maksimikertoimen, eikä tiliä suljeta pelimenestyksen myötä. Pelikassa olisi yhdessä paikassa, mikä helpottaisi käytännön asioita.

Lisäksi kun teoriassa saisit aina maailman parhaan tarjouksen, niin korkoa korolle -ilmiö auttaisi Sinua pitkässä juoksussa valtavasti.

Lue uusin vedonlyöntioppia -artikkelimme asiasta, joka konkretisoi hyödyn suuruuden:

My Way blogista voit seurata Jorma Vuoksenmaan pelimenestystä Sportmarketin myötävaikutuksella:


Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä

 • 78,88 € / 21 viestiä

 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään 15 %

 • 21 viestin tilauksella vähintään 23 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe ESBC Pick of The Day here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä aktiivisena Liigaan 2 x ESBC Päivän Veto. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

Tervetuloa mukaamme järkivedonlyönnin etujoukkoihin!

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Jorma Vuoksenmaa

Assistentit

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC Twitterissä

ESBC Facebookissa

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä