Kategoria: Ajankohtaista

UCL-Monivedossa Paris SG - Manchester City huippuidealla

(Julkaistu 27.4. - päivitetty 28.4.)

Järkipeluri,

Mestarien liigan Monivedossa huippuottelu Paris SG - Manchester City todella harvinaisen edullisella peli-idealla. Ottelusta löytyy myös ylikerroin maailmalta ESBC We Bet -suosituksena.

Ennakkomme otteluun:

Paris SG oli odotetun ja totutun ylivoimainen viime kaudellakin. Materiaali heikkeni hitusen, mutta käytännön merkitystä sillä ei oikeastaan ole, sillä joukkue on niin omassa luokassaan. Alkukaudesta korona ja poissaolot koettelivat todella rajusti ja joukkue esiintyikin todella heikosti. Kokoonpanotilanteen parannuttua peliesitykset ovat olleet odotetusti roimasti parempia ja vahvimpia Ligue 1:ssä, vaikkei ”oma” ykkössija olekaan tällä hetkellä hallussa. ESBC PowerAI rating on kuitenkin laskenut hitusen kauden aikana.

Manchester City lähti viime kauteen Valioliigassa selkeänä suosikkina ja oli myös selvästi ESBC PowerAI xG-suoritustasomittareilla paras joukkue. Tuloksellisen epäonnen ja Liverpoolin satumaisen onnen myötä mestaruus kuitenkin karkasi kauas käsistä. Joukkue jatkoi Guardiolan komennossa ja lähti tähänkin kauteen samoista asetelmista kuin viime kauteen. Kauden avaus oli heikko, mutta sen jälkeen paketti ja ennen kaikkea puolustuspeli on saatu sitäkin paremmin uomiinsa. City on ESBC PowerAI ratingissä maailman vahvin joukkue.

Isäntien tärkeän topparin Marquinhosin pelikunto on epävarma, mutta vastapainoksi kaikki hyökkäyspelin avainmiehet - jotka ovat kauden mittaan olleet merkittävästi sivussa - ovat vahvuudessa. Vieraat pääsevät peliin täydellä pakalla. Otteluohjelmat nostavat isäntien osakkeita, kun City voitti sunnuntaina Liigacup-mestaruuden hyvin ykkösmiehistöpainotteisella kokoonpanolla. Maaliodotus on ottelun tärkeys huomioiden erittäin korkea.

Monivedon pelisuosituksemme perustuvat samoihin tarkkoihin todennäköisyysarvioihin, kuin yksittäisvetojenkin suosituksemme - joita myös pelaamme aina omalla rahallamme suhteellisen mittavin panostasoinkin.

Vertaamme pelijakaumia ESBC PowerAI:n tarkkoihin kerroinrajoihin kaikille yksittäisille tuloksille ja kerromme sinulle ESBC Mini-Mani-Monissa parhaat pelivalinnat ja lisäksi strategiset ohjeet, joilla rivien odotusarvot ja osumistodennäköisyydet ovat edullisimmillaan. ESBC Mini-Mani-Monin ja kaikki muutkin pelisuosituksemme löydät tutusti etusivultamme >>

Viime aikoina on ollut taas meillä ja asiakkaillemme juhlimisen aihetta, kun ESBC PowerAI on jauhanut tulosta laajalla rintamalla. Viime viikon ilonaiheista ja pitkän juoksun tuloksestamme voit lukea lisää täältä: Viime viikolla taas aihetta juhliin

Viikonlopun ja viikonavauksen ilonaiheiden joukossa jalkapallon puolella olivat mm. nämä täydelliset tulokset:

Veikkaus joutuikin laskemaan Preston maali puhtaana kerrointa asiakkaidemme panostusten jälkeen. ESBC Päivän Veto -tilaajamme saivat suosituksen puhelimiinsa klo 14:55 ja ehtivät hyvin poimimaan kertoimen talteen ennen klo 15:21 kerroinpudotusta.

ESBC PowerAI on säännöllisesti voittanut vedonvälittäjät todennäköisyysarvioiden tarkkuudessa myös pelisuosituksia syvällisemmissä ja kattavammissa taustatutkimuksissamme "konehuoneen" puolella.

Sinulle ja muille asiakkaillemme lopputuotteena hiomiemme yksinkertaisten pelisuositusten hyödyn kertovat alla olevat luvut ja kuvaajat. Alkuperäisen uutisemme voit lukea kokonaisuudessaan täältä: Työryhmämme jatkaa omaisuutesi moninkertaistamista

Kaikkien ESBC:n julkaisemien 9 979 ESBC PowerAI -menetelmäämme pohjautuvien pelisuositusten tarjoama nettotuotto per veto on ollut 3,6 %.

Tuon tuoton antama ”korkoa korolle” -tuotto on riippunut siitä, minkä osan pelikassastaan on riskeerannut jokaiseen vetoon. Alla pelisuositustemme pelikassan kehitys yksikköinä vetojen määrän ja kuluneen ajan mukaisesti.

Käyrät ja tilastointi perustuvat kaikkiin ESBC PowerAI:n EURO 2016 -kisojen täydellisesti sujuneen tulikokeen sekä sen jälkeen tekemiimme ja järjestelmäämme kirjattuihin pelisuosituksiin - hyvin varovaisella Kelly/8-panostasolla.

Tähänastinen tuloksemme erittäin mittavassa viiden vuoden ja 10 000 vedon sarjassa ei toki ole silti tae tulevasta menestyksestä. Urheilu, taktiikat ja tulosjakaumat elävät jatkuvassa muutoksessa.

Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa. Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaan myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin mittavin ja rohkein panostasoinkin.

Jos uskot samaan kuin me, ja siihen että voimme olla Sinulle hyödyksi, niin tervetuloa mukaan!

Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä
 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään 15 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe ESBC Pick of The Day here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Jorma Vuoksenmaa

Assistentit

P.S. Muista, että voit hyödyntää analyysiämme myös Colossusbetsin poolipeleissä. Tänään edullisia rollovereitakin tarjolla.

P.P.S. Jorma Vuoksenmaan tiedote: Jonkin aikaa taka-alalla

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä