Kategoria: Ajankohtaista

Työryhmämme jatkaa omaisuutesi moninkertaistamista

Peliystäväni,

joudun joksikin aikaa taka-alalle ESBC:n päivittäisestä pelisijoittamisesta.

Taustaa asialle täällä: Jonkin aikaa taka-alalla

ESBC:n toiminta jatkuu entisellään työryhmäni osaavissa käsissä. Lähes 20 vuotta minulle työskennelleet luottomieheni ovat jo viime vuosina vastanneet yhä enemmän ja enemmän analyysistamme. Itse asiassa ESBC:n työntekijät pelaavat minun tileiltäni kaikki täsmälleen samat vedot, jotka paljastamme Sinulle ja muille asiakkaillemme. Ne ovat kasvattaneet minun ja asiakkaitteni pääomaa 3,6 % korkoa korolle per veto jo vuosikausia.

Pääanalyytikkoni Karri Hannukkala ja Hannu Seppälä pelaavat toki myös omilla rahoillaan kaikki samat vedot kuin minä ja asiakkaani.

Suosittu vedonlyönnin affiliate-sivusto on levittänyt työryhmämme tarjoamasta asiakashyödystä väärää tietoa. ESBC:n työntekijöiden pelisuosituksilla kuulemma häviää. Henkilökohtaisella tasolla minua on nimitetty mm. ”valehtelijaksi, tuloksiaan häpeäväksi ja keväällä puhkeavaksi kuplaksi”.

Viime viikkoina aktualisoituneessa tilanteessa on tärkeää, että tiedät totuuden. Karri ja Hannu tekevät hyvää työtä. Olen uskonut omat rahani heidän taitaviin käsiinsä aivan samalla tavalla kuin nyt olen uskonut tervehtymiseni lääkärien (+teamin) käsiin. Pääomani karttuu täsmälleen samalla tavalla kuin Karrin ja Hannun pelikassa, ja mikä tärkeintä: täsmälleen samalla tavalla, kuin ESBC:n pelisuositukset sellaisenaan toteuttavien asiakkaiden kassa.

Kaikkien ESBC:n julkaisemien 9 979 ESBC PowerAI -menetelmäämme pohjautuvien pelisuositusten tarjoama nettotuotto per veto on ollut 3,6 %.

Tuon tuoton antama ”korkoa korolle” -tuotto on riippunut siitä, minkä osan pelikassastaan on riskeerannut jokaiseen vetoon. Alla pelisuositustemme pelikassan kehitys yksikköinä vetojen määrän ja kuluneen ajan mukaisesti.

Käyrät ja tilastointi perustuvat kaikkiin ESBC PowerAI:n EURO 2016 -kisojen täydellisesti sujuneen tulikokeen sekä sen jälkeen tekemiimme ja järjestelmäämme kirjattuihin pelisuosituksiin - hyvin varovaisella Kelly/8-panostasolla.

Usko, jos pidät minua rehellisenä miehenä.

Laske itse, paljonko olisit voittanut pelaamalla samat vedot kuin minä, Karri ja Hannu? Ota huomioon alkukassasi koko, valitsemasi panostusmenetelmä/riskitaso ja ESBC:n työryhmälle maksamasi vaivanpalkka.

Jos uskot, että olemme hyödyksesi, voit mielihyvin alkaa lyödä samoja vetoja kuin me. Lyömme ne joka tapauksessa. Olemme ammattimaisia pelisijoittajia. ESBC tuo meille lisätuloja ilman merkittäviä haittoja ja tasaa riskejämme. Samalla toimintaamme tulee pieni henkinen lisäarvo, kun tunnemme olevamme hyödyksi muillekin ja saamme kommunikoida saman henkisten järkipeliharrastajien kanssa.

Tähänastinen onnekkuutemme viiden vuoden ja 10 000 vedon sarjassa ei ole tae tulevasta menestyksestä. Vedonlyönnin kohteena olevat urheilutapahtumat ovat muutostilassa, samoin pelimarkkinan käyttäytyminen. Myös puhdas sattuma vaikuttaa ällistyttävän paljon tuottoihin vielä muutaman tuhannen vedon jaksoissakin.

Mutta kehitämme jatkuvasti mallejamme ja reagoimme ikuiseen muutokseen. Itse asiassa olemme nyt parempia kuin koskaan. Vaikka emme voi emmekä halua taata sitä, uskomme voittavamme jatkossakin. Siksi jatkamme sijoittamistamme ja paljastamme pelimme Sinulle – pelipäätös on Sinun.

Pelaa kanssamme, jos uskot meihin! Tai katso arviomme ja hienosäädä omiasi niiden valossa! Näin tekevät jatkuvasti muutamat Suomen parhaista vedonlyöntimiljonääreistä.

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Jorma Vuoksenmaa

Assistentit

PS. Asiakkaittemme aiemmasta menestyksestä huolimatta emme suosittele pelisijoittamista kenellekään.

Pelin järjestäjillä on lähtökohtainen etu. Sen murtaminen vaatii paljon aikaa ja sitoutumista. Pelitoiminta on stressaavaa ja saattaa aiheuttaa riippuvuutta.

Jos kuitenkin pelaat, pelaa järjellä ja vastuullisesti, vain panoksin, jotka voit hymyillen hävitä.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä