Kategoria: Ajankohtaista

126 % tähän asti - MM-kisat huipentuvat & EM-kisat ovella

Järkipeluri,

MM-kisoissa on jäljellä vielä kutkuttava loppuhuipennus, jossa Leijonatkin ovat tutusti mukana. Se on kuitenkin vasta alkusoittoa kesän ja koko vuoden kohokohdalle, kun Huuhkajat tekevät historiaa olemalla ensimmäistä kertaa mukana EM-kisoissa.

MM-kisat kiekkokauden huipennuksena alkoivat kuten Liiga-kausi meillä ja asiakkaillamme loppui - voitonjuhlilla.

Avausotteluna ollut huippumaiden taisto Venäjä - Tshekki tarjoili mainiot edut niin Pitkävedosta kuin maailmaltakin meille ja asiakkaillemme - sekä täydellisen tuloksen:

Voitonjuhlamme ovat jatkuneet läpi kisojen - kaikkien pelisuositustemme palautusprosentti on huima 126 %. Täältä voit lukea lisää ensimmäisen kisaviikon kohokohdista: MM-kisoille täydellinen avaus - vielä Sinäkin ehdit mukaan

Tällä hetkellä aktiivisena ESBC Päivän Veto titaanien taistoon Venäjä - Kanada. Liittymällä tilaajaksi, saat samantien katseluoikeuden etusivultamme löytyvään pelisuositukseen. Se on yksittäismyynnissä tarjolla hintaan 6,88 €, joten kestotilauksen 2,96 €/pelisuositus hinnalla säästät heti 3,9 €/ 57 % analyysikulussa:

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Leijonat taistelee välieräpaikasta Tshekkiä vastaan. Tuohon otteluun tarjolla ESBC We Bet, joka sisältää myös tulosvetokerroinrajamme, joita voit hyödyntää Pitkävedon tulosvedossa ja Tulosvedossa. ESBC Mini-Mani-Moni antaa tarkan analyysimme avulla kättä pidempää illan kutkuttavaan ja edulliseen Monivetoon. Löydät tutusti kaikki pelisuosituksemme etusivultamme

Tuon ylläolevan meilimme lähettämisen jälkeen koittikin heti kisojen juhlavimpiin kuulunut hetki, kun todella harvinaisen mittavan panostuksemme Sveitsi & ottelun runsasmaalisuus toteutuivat:

Samana iltana juhlimme kansan ja Leijonien kanssa 3 - 0 voittoa heittopussi Italian maaleitta jäämisellä sekä Ruotsi - Tshekki runsasmaalisuutta - jota ESBC Päivän Veto -tilaajamme juhlivat jopa ilmaiseksi:

27.5. ESBC Päivän Veto:
Italia tekee maalin: Ei (1,73) Panos 3,6/10

27.5. ESBC Päivän Veto, ILMAISVIHJE:
Ruotsi - Tshekki Yli 4,5 (1,60) Panos 1,3/10

Olemme toki olleet myös onnekkaita lyhyessä otoksessa, sillä pelisuositustemme odotusarvot eivät ole olleet läheskään noin huimia. Hyvää onneamme on auttanut myös kova työ - kuten sillä on tapana auttaa elämässä yleisestikin.

Huolellinen ja ainutlaatuinen esianalyysimme "once in a lifetime" kokoonpanoilla pelattaviin lyhyisiin turnauksiin yhdistettynä ESBC PowerAI:n kykyyn reagoida kisoissa nähtyihin peliesityksiin oikein - ja tarvittaessa radikaalistikin - tekee arvoturnauksista meille erityisen edullisia vuoden kohokohtia.

"Onnellamme" on tapana realisoitua arvoturnauksissa.

Pelisuositustemme kertoimilla on myös tapana laskea kohti kerroinrajojamme ottelun alkua kohden. Vedonlyönnissä yhtenä yleisenä mittarina vetojen edullisuuden arvioimisessa käytetty ns. closing line value onkin pelisuosituksillamme mainio.

Tässä esimerkkinä Sveitsi - Slovakia ottelu Pitkävedon puolelta.

27.5. ESBC Päivän Veto:
Sveitsi - Slovakia Yli 4,5 (1,93) Panos 4,1/10
Sveitsi yli 3,5 (3,05) Panos 1/10
Slovakia yli 2,5 (3,35) Panos 1/10 x

Jonkin aikaa tilaajillemme suosituksen lähettämisen jälkeen kahden suosituksemme kertoimet ovat "harmaana" eli Veikkaus harkitsee kertoimien pudottamista. Lisäksi Vieras yli 2,5 kerroin on tuolla hetkellä jo laskenut 3,15. Veikkaus laski kahden muunkin suosituksemme kertoimia ja lopulliset olivat 1,83 ja 2,95. Keskimäärin tilaajiemme suosituksillamme poimimat kertoimet olivat tämän ottelun kohdalla jopa noin 5 % korkeammat, kuin lopulliset kertoimet eli closing line. Vedonlyönnissä 5 % ero on valtava ja se tarkoittaa käytännössä eroa voitollisen odotusarvon vedon ja tappiollisen odotusarvon vedon välillä.

Tilaajanamme saat pelisuosituksemme ensimmäisten joukossa 15 min ennen kuin ne tulevat yleiseen myyntiin. Näin pääset ensimmäisten joukossa poimimaan parhaat tarjoukset talteen ennen yleisiä kerroinpudotuksia.

Suositut SMS-tilauspalvelumme ovat lisäksi selvästi edullisin ja kätevin tapa päästä pelisuositustemme kyytiin ESBC Päivän Veto ja ESBC Pick of The Day. Tilaajana saat kisojen parhaat peli-ideat ja pääset poimimaan parhaat tarjoukset ensimmäisten etuoikeutettujen joukossa. Painotamme kisojen ajan valikoimassamme MM-pelejä ja EM-kisojen aikana kaikki suosituksemme ovat kisoihin. Tilaajana säästät myös selvää rahaa ja kestotilaajana säästösi on todella merkittävä.

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Subscribe ESBC Pick of The Day here >>

Huuhkajien EM-kisahuumaan voit myös varautua jo nyt ajoissa ja samalla saada vielä lisäarvoakin, sillä nyt EURO 2020 -High Roller -pakettimme tilaaville early bird -bonuksena ESBC Päivän Veto ja ESBC Pick of The Day -palvelumme kaupanpäälle myös jääkiekon MM-kisojen ajaksi - vielä ehdit saamaan lisäetua puolellesi kisojen loppuhuipennuksesta.

EURO 2020 -High Roller -paketin voit tilata etusivultamme
ESBC PowerAI EURO 2020 -osion alta.

Ympyrä sulkeutuukin 11.6. EM-kisojen käynnistyessä, sillä viime EM-kisoissa 2016 ESBC PowerAI saikin tulikasteensa. Erinomaisesti meillä ja asiakkaillamme sujuneen EURO 2016 -turnauksen jälkeen ESBC PowerAI otettiinkin kautta linjan käyttöön. Menestyksestä voit lukea tarkemmin täältä: Työryhmämme jatkaa omaisuutesi moninkertaistamista

Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä
 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään 15 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe ESBC Pick of The Day here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Jorma Vuoksenmaa

Assistentit

P.S. Muista, että voit hyödyntää analyysiämme myös Colossusbetsin poolipeleissä.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä