Kategoria: Ajankohtaista

MM-kisoille täydellinen avaus - vielä Sinäkin ehdit mukaan

(Julkaistu 27.5. - päivitetty 31.5.)

Järkipeluri,

MM-kisat kiekkokauden huipennuksena alkoivat kuten Liiga-kausi meillä ja asiakkaillamme loppui - voitonjuhlilla.

Avausotteluna ollut huippumaiden taisto Venäjä - Tshekki tarjoili mainiot edut niin Pitkävedosta kuin maailmaltakin meille ja asiakkaillemme:

Avauspäivänä myös kisaisäntä Latvian yllätys Kanadasta toi tiliä muhkealla (1,81) 7/10 +2 -vedolla ja selvää plussaa ottelusta vaikkei pienemmän panostuksen overimme osunutkaan.

Toinen kisapäivä tarjosi maailmalta harvinaisen täydellisen 10/10 edun ja Pitkävedossa pääsimme juhlistamaan täydellistä jackpot-tulosta, kun Kazakstan voitti jatkoajalla avauspäivänä pelivalintanamme olleen Latvian:

Kolmantena kisapäivänä Leijonat puolestaan kohtasivat jackpot-tuloksen tuoneen Kazakstanin suursuosikkeina. ESBC PowerAI piti kuitenkin Veikkauksen kertoimenlaskijoiden asetelmaa aivan liian sinivalkoisena. Suomelle surullinen 2 - 1 tappio voittolaukauskilpailussa antoikin meille ja asiakkaillemme aihetta iloon.

Samana päivänä tarjosimme myös kaikkien aikojen viime hetken ilmaisvihjeen tilaajillemme ja Valko-Venäjä toi korkealla kertoimella ja siihen nähden muhkealla panoksella mainion tilin yllättämällä suosikkeihin kuuluvan Ruotsin.

23.5. ESBC Päivän Veto, ILMAISVIHJE:
Iso-Britannia alle 1,5 (1,48) Panos 10/10

23.5. ESBC Päivän Veto:
Valko-Venäjä +1 (5,10) Panos 3,7/10

Neljännen kisapäivän kohokohta oli Slovakian yllätys mestarisuosikki Venäjästä.

24.5. ESBC Päivän Veto:
Slovakia +1 (4,10) Panos 3,1/10

Viidentenä kisapäivänä pelivalintamme olikin Ruotsi, jota vastaan Valko-Venäjällä olimme aiemmassa ottelussa tehneet maininota tiliä. Vedonlyöntimarkkina oli reagoinut Ruotsin tuloksellisesti surkeaan kisa-avaukseen ja Ruotsin maalinteossa onnistuminen vahvaa Sveitsiä vastaan palkittiin mainioilla eduilla, kuten myös ottelun runsasmaalisuus maailmalta.

25.5. ESBC Päivän Veto:
Ruotsi yli 2,5 (2,11) Panos 2,5/10
Ruotsi yli 3,5 (4,40) Panos 1/10

25.5. ESBC Pick of The Day:
Switzerland-Sweden Over 5 (2,09) Stake 5,4/10

Kuudentena kisapäivänä eli eilen olimme jälleen Kazakstanin kyydissä, kun Veikkaus tarjoili maailman korkeimpia kertoimia täydellisen kisa-avauksen tuloksellisesti pelannutta Saksaa vastaan.

26.5. ESBC Päivän Veto:
Kazakstan (4,60) Panos 1,1/10
Saksa alle 3,5 (1,50) Panos 0,7/1
Tasapeli (4,60) Panos 0,6/10 x

Veikkaus on joutunut pudottamaan pelisuositustemme kertoimia lähes järjestään meidän ja asiakkaidemme panostusten myötä. Myös maailman suurimpien vedonvälittäjien kertoimet laskevat usein ottelun alkua kohden lähemmäksi todennäköisyysarvioitamme ja kerroinrajojamme. Vedonlyönnissä yhtenä yleisenä mittarina vetojen edullisuuden arvioimisessa käytetty ns. closing line value onkin pelisuosituksillamme mainio.

Tilaajana saat suosituksemme 15 min ennen niiden julkiseen myyntiin tulemista ja näin olet etuoikeutettujen joukossa poimimassa parhaita tarjouksia talteen ennen kerroinpudotuksia.

Suositut SMS-tilauspalvelumme ovat lisäksi selvästi edullisin ja kätevin tapa päästä pelisuositustemme kyytiin ESBC Päivän Veto ja
ESBC Pick of The Day. Tilaajana saat kisojen parhaat peli-ideat ja pääset poimimaan parhaat tarjoukset ensimmäisten etuoikeutettujen joukossa. Painotamme kisojen ajan valikoimassamme MM-pelejä. Tilaajana säästät myös selvää rahaa ja kestotilaajana säästösi on todella merkittävä.

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Subscribe ESBC Pick of The Day here >>

Huuhkajien EM-kisahuumaan voit myös varautua jo nyt ajoissa ja samalla saada muhkeaa lisäarvoakin, sillä nyt EURO 2020 -High Roller -pakettimme tilaaville early bird -bonuksena ESBC Päivän Veto ja ESBC Pick of The Day -palvelumme kaupanpäälle myös jääkiekon MM-kisojen ajaksi.

EURO 2020 -High Roller -paketin voit tilata etusivultamme ESBC PowerAI EURO 2020 -osion alta >>

Ympyrä sulkeutuukin 11.6. EM-kisojen käynnistyessä, sillä viime EM-kisoissa 2016 ESBC PowerAI saikin tulikasteensa. Erinomaisesti meillä ja asiakkaillamme sujuneen EURO 2016 -turnauksen jälkeen ESBC PowerAI otettiinkin kautta linjan käyttöön. Menestyksestä voit lukea alempaa enemmän.

Sinulle ja muille asiakkaillemme lopputuotteena hiomiemme yksinkertaisten pelisuositusten hyödyn kertovat alla olevat luvut ja kuvaajat. Alkuperäisen uutisemme voit lukea kokonaisuudessaan täältä: Työryhmämme jatkaa omaisuutesi moninkertaistamista

Kaikkien ESBC:n julkaisemien 9 979 ESBC PowerAI -menetelmäämme pohjautuvien pelisuositusten tarjoama nettotuotto per veto on ollut 3,6 %.

Tuon tuoton antama ”korkoa korolle” -tuotto on riippunut siitä, minkä osan pelikassastaan on riskeerannut jokaiseen vetoon. Alla pelisuositustemme pelikassan kehitys yksikköinä vetojen määrän ja kuluneen ajan mukaisesti.

Käyrät ja tilastointi perustuvat kaikkiin ESBC PowerAI:n EURO 2016 -kisojen täydellisesti sujuneen tulikokeen sekä sen jälkeen tekemiimme ja järjestelmäämme kirjattuihin pelisuosituksiin - hyvin varovaisella Kelly/8-panostasolla.

Tähänastinen tuloksemme erittäin mittavassa viiden vuoden ja 10 000 vedon sarjassa ei toki ole silti tae tulevasta menestyksestä. Urheilu, taktiikat ja tulosjakaumat elävät jatkuvassa muutoksessa.

Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa. Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaan myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin mittavin ja rohkein panostasoinkin.

ESBC PowerAI on säännöllisesti voittanut vedonvälittäjät todennäköisyysarvioiden tarkkuudessa myös pelisuosituksia syvällisemmissä ja kattavammissa taustatutkimuksissamme "konehuoneen" puolella.

Jos uskot samaan kuin me, ja siihen että voimme olla Sinulle hyödyksi, niin tervetuloa mukaan!

Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä
 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään 15 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe ESBC Pick of The Day here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Jorma Vuoksenmaa

Assistentit

P.S. Muista, että voit hyödyntää analyysiämme myös Colossusbetsin poolipeleissä.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä