Kategoria: Ajankohtaista

Liigassa bonusta & ilmaisvihje jaossa

Järkipeluri,

Liigan SuperMonivedossa on jaossa 40 000 € ilmaista rahaa ja kierros tarjoilee kaksikin oivaa kulmakiveä edullisille riveille: toisen voimasuhteiden ja toisen maaliodottaman puolelta. Tarkkaan ESBC PowerAI -analyysiin ja pelijakaumien virheisiin perustuvat pelisuosituksemme löydät tutusti etusivultamme Moniveto-osion alta.

Liigan viikko avattiin keskiviikkona huippujoukkueiden Tapparan ja Kärppien kyydissä lunastuksilla.

27.9. ESBC Päivän Veto:
Tappara ML OT inc. (1,75) 5,6/10
KooKoo alle 2,5 (1,71) Panos 1/10

27.9. ESBC Päivän Veto:
Kärpät ML OT inc. (1,90) 4,3/10

Tampereen herruuden TV-taisto puolestaan kävi kalliiksi Ilveksen saatua koneensa vihdoin käyntiin. Mutta onko Ilveksen peli loksahtanut nyt kohdilleen vai oliko positiivinen peliesitys vain poikkeus vaikeuksien keskellä?

Voit tarkistaa ESBC PowerAI:n todennäköisyysarvion, kerroinrajat ja pelisuosituksemme Ilves - HIFK otteluun ILMAISVIHJEENÄ etusivultamme

Katseluoikeuden saat ilmaisella rekisteröitymisellä, mikä ei velvoita mihinkään.

Rekisteröityä voit tästä ja sen jälkeen saat välittömästi ilmaisen katseluoikeuden kirjautumalla sisään.

Nyt on myös otollinen aika liittyä ESBC Päivän Veto -tilaajiin, sillä päivän huippuideamme Liigaan saat 30 viestin kestotilaajaksi liittymällä vain 2,96 € hintaan, kun yksittäisostona hinta on 9,88 €.

Säästät siis samantien jopa puolikkaan "ilmaisen lounaan".

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta.

Huomenna myös Liigassa tarjolla tuhti kuuden ottelun kierros.

Yksittäisten osumien ohella esittelemme ylpeänä ja paljon oleellisempana tietona kaikki pelisuosituksemme, jotka ovat osoittautuneet selvästi voitollisiksi koko ESBC PowerAI:n historian tilastollisesti erittäin merkittävässä seitsemän vuoden ja 16 342 vedon otoksessa 103,1 % palautuksella per veto (ROI).

103,1 % palautusprosenttimme on ylivoimainen verrattuna markkinoiden yleiseen vedonvälittäjien palautusprosenttiin, joka on vain noin 95 %.

Pelikassan kehitys panossuositustemme mukaisilla yksiköillä staattisesta pelikassasta laskettuna. Korkoa korolle -ilmiön pitkässä juoksussa erittäin merkittävä positiivinen vaikutus ei siis kuvaajassa ole edes sisällä.

Jos keskivertopelaaja lyö 100 € vedon hän voi odottaa saavansa 95 € takaisin eli häviävänsä 5 €. Meidän asiakkaanamme voit odottaa saavasi 100 € vedosta 103,1 € takaisin eli voittavasi 3,1 €. +8,1 € "rahaa pankkiin" per pelisuositus.

Muistutamme, että tuo historiallinen tilastollisesti hyvin merkitseväkin otos ei toki ole silti tae tulevasta menestyksestä. Urheilu ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa.

Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin rohkein panostasoinkin.

Jäävätkö pelivalintamme välillä huomaamatta tai haluatko päästä ensimmäisten joukossa apajille?

ESBC Tuotetarkkailija - tilaa tuore tieto suosituksistamme

Muokkaa profiiliasi -osiosta pääset valitsemaan mieleisesi tuotekategoriat ja Sinua kiinnostavat sarjat kätevästi ruksimalla.

Sen jälkeen saat tilitiedoissasi olevaan emailiin ilmoitukset aina kun kyseiset kriteerit täyttävä tuotteemme tulee tarjolle sivuillemme.

Voit valita esim. vain Pitkäveto ja Valioliiga ruksit, jos haluat vain Valioliigan pelivalintamme Pitkävetoon. Tai kätevästi myös vain kahdella napilla kaiken: "Haluan sahkoposti-ilmoitukset: Kaikki tuotteet" ja "Kaikki sarjat".

Asiakkaamme ovat toivoneet kätevää tapaa saada tuore tieto tarjolle tulleista tuotteistamme myös kätevien ja suosittujen SMS-tilauspalveluidemme ulkopuolisistakin pelisuosituksista.

Nyt se on mahdollista vain nappia painamalla - muistathan myös lopuksi painaa Tallenna -nappia.

Aktivoi henkilökohtainen ESBC Tuotetarkkailijasi

Kilpailuetumme ja toimintamme kulmakivet:

1) Tieteellinen tinkimätön analysointimenetelmä ESBC PowerAI: Analyysimme ja pelisuositustemme taustalla on huipputekninen tieteellinen analysointimenetelmä ESBC PowerAI. Tämä menetelmä on kokemuksemme ja tutkimustuloksiemme timantti - joka on hiottu tuottamaan voitollisen odotusarvon pelivalintoja luotettavasti ja johdonmukaisesti.

2) Huippuluokan analyytikot yli 20 vuoden kokemuksella: Pääanalyytikkomme ovat sitoutuneet ESBC:hen yli 20 vuoden ajan, ja heidän syvällinen tietämyksensä vedonlyönnistä on vertaansa vailla. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen pelisuosituksemme perustuu vuosikymmenten kokemukseen ja tarkkaan tutkittuihin & harkittuihin strategioihin.

3) Jatkuva Tutkimus ja Kehitys: Emme pyörittele peukaloitamme ja luota historiallisen etumme säilyvän ilman lisätyötä. Kehitämme ESBC PowerAI -menetelmäämme jatkuvasti tuoreiden tutkimustulosten avulla. Tavoitteenamme on tarjota sinulle entistä parempia pelisuosituksia.

Suositut sms-palvelumme - helpoin, kätevin ja selvästi edullisin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of The Day International products - osion alta.

Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of The Day -suosituksesi.

Sportmarketin avulla voit kenties löytää lisäarvoa itsellesi. Se voi toimia hyvänä kerroinvertailuna, on nopea sivusto livevedonlyönnin seurantaan, sekä mahdollistaa myös mainiot tilastointi ja tiedonkeruuvalmiudet.

Käy kuuntelemassa Jorma Vuoksenmaan Podcastissa analyysit Liigan alkukauden osalta: mitkä joukkueet ovat pelanneet oikeasti hyvin tai huonosti, mitkä onnekkaasti tai epäonnisesti? Mihin joukkueisiin sijoittaa pelata, mitä vastaan lyödä vetoa? Ajatuksia myös maalivahdeista ja muutamia yleisiä vedonlyöntiajatuksiakin.

Voit myös ottaa jo varaslähdön lähestyvään NHL-kauteen ja käydä lukemassa ja ottamassa hyötykäyttöösi NHL-kauden 2023-2024 ennakot.

Tervetuloa mukaamme voitollisen järkivedonlyönnin etujoukkoihin. Liity Sinäkin voittajien joukkoon ja ota urheiluvedonlyöntisi hallintaan kanssamme.

Kiitos asiakkuudestasi ja parasta menestystä - niin peleissä kuin elämässä yleisestikin!

European Sports Betting Consultants oyj

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC X:ssä (Aiemmin Twitter)

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä