Kategoria: Ajankohtaista

Uusi vuosi alkoi voitokkaasti - Liigan Monivedossa bonusta

Järkipeluri,

Liigan Monivedossa on jaossa 30 000 € ilmaista rahaa, mikä tekee pelistä huimasti tavanomaista edullisemman ja pääsemme jännittämään peliemme kohtaloa kivasti Hockey Nightin titaanien TV-taistossa: Päällikkö vs Pendo.

Yhdessä kohteessa pelikansa on mennyt harvinaisen pahasti metsään voimasuhteiden arvioinnissaan ja tarjolla on upean edun ohipeli-idea. Lisäksi tulosjakaumien todennäköisyyksien haastava arviointi on tuottanut kansalle päänvaivaa meidän eduksemme.

ESBC PowerAI:n tarkkaan ja arvostettuun Liiga-analyysiimme & pelijakaumien virheisiin perustuvat peli-ideat saat ESBC Mini-Mani-Monilta, jonka löydät tutusti Moniveto -osion alta etusivultamme

Uusi vuosi sai lentävän lähdön niin Liigan kuin NHL:nkin puolella. Jatkoimme uuden vuoden juhlien jälkeen juhlimista mm. näillä osumilla:

4.1. ESBC We Bet:
NHL Grand Salami: home vs away goals
Under 82,5 (1,99) 5,5/10
Away ML (2,31) 2/10

4.1. ESBC Pick of The Day:
Tampa Bay 60 min ML (1,82) 5,6/10
Tampa Bay -2,5 (4,44) 1,1/10

3.1. ESBC Päivän Veto:
HPK -0,5 (4,70) 3,3/10
Tasapeli (4,70) 1,5/10

2.1. ESBC Päivän Veto:
Minnesota - Calgary
Alle 6 (60min) (1,86) 2/10

3.1. ESBC Pick of The Day:
Kärpät -0,5 (2,39) 8,5/10
Kärpät +0,5 (1,51) 2,5/10
11/10 Maximum position

3.1. ESBC We Bet:
Montreal ML (3,53) 1,5/10

2.1. ESBC Pick of The Day:
Nashville -2,5 (2,74) 3,9/10

2.1. ESBC We Bet:
Edmonton -2,5 (3,35) 2,8/10

Tänään on taas hyvää pelattavaa ja ESBC Pick of the Day -tilaajillemme ilmaisvihjekin tarjolla Liigaan. ESBC Päivän Veto NHL:ään ja ESBC Pick of the Day Liigaan. Tilaamalla nyt saat siihen välittömästi katseluoikeuden tilaamasi palvelun pelisuosituksiin, jotka löydät etusivultamme etusivultamme

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme.

ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of The Day International products - osion alta.

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi

Lisäksi tarjolla on ESBC We Bet -pelivalintojamme niin Liigaan kuin NHL:ään.

Ennen joululoman aloittamista iloitsimme puolestaan jalkapallon puolella asiakkaidemme kanssa muhkeiden panosten peliemme osumia:

20.12. ESBC Pick of The Day:
Barcelona - Almeria 3,25 (1,61) 5,5/10
Both teams to score: Yes (1,97) 4/10
Big 9,5/10 stakes - perfect score

20.12. ESBC We Bet:
Villarreal 0 (1,81) 5,4/10

17.12. ESBC Pick of The Day:
Real Madrid -2 (2,13) 3,7/10
Real Madrid -1,5 (1,71) 3,6/10
Over 3 (1,55) 5/10
Correct score 1-1 (16,7) 0,6/10
Huge 12,9/10 stakes - perfect score

17.12. ESBC Pick of The Day:
FREE PICK to subscribers
AC Milan -1 (1,97) 6,8/10
Monza team total under 0,5 (2,48) 1,2/10
Big 8/10 stakes free value - perfect score

Esittelemme ylpeänä - ja paljon yksittäisiä suuriakaan osumia tai voittoputkia - tärkeämpänä kaikki pelisuosituksemme, jotka ovat osoittautuneet selvästi voitollisiksi koko ESBC PowerAI:n historian tilastollisesti erittäin merkittävässä seitsemän vuoden ja 16 342 vedon otoksessa 103,1 % palautuksella per veto (ROI).

103,1 % palautusprosenttimme on ylivoimainen verrattuna markkinoiden yleiseen vedonvälittäjien palautusprosenttiin, joka on vain noin 95 %.

Pelikassan kehitys panossuositustemme mukaisilla yksiköillä staattisesta pelikassasta laskettuna. Korkoa korolle -ilmiön pitkässä juoksussa erittäin merkittävä positiivinen vaikutus ei siis kuvaajassa ole edes sisällä.

Jos keskivertopelaaja lyö 100 € vedon hän voi odottaa saavansa 95 € takaisin eli häviävänsä 5 €. Meidän asiakkaanamme voit odottaa saavasi 100 € vedosta 103,1 € takaisin eli voittavasi 3,1 €. +8,1 € "rahaa pankkiin" per pelisuositus.

Muistutamme, että tuo historiallinen tilastollisesti hyvin merkitseväkin otos ei toki ole silti tae tulevasta menestyksestä. Urheilu ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa.

Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin rohkein panostasoinkin.

Kilpailuetumme ja toimintamme kulmakivet:

1) Tieteellinen tinkimätön analysointimenetelmä ESBC PowerAI: Analyysimme ja pelisuositustemme taustalla on huipputekninen tieteellinen analysointimenetelmä ESBC PowerAI. Tämä menetelmä on kokemuksemme ja tutkimustuloksiemme timantti - joka on hiottu tuottamaan voitollisen odotusarvon pelivalintoja luotettavasti ja johdonmukaisesti.

2) Huippuluokan analyytikot yli 20 vuoden kokemuksella: Pääanalyytikkomme ovat sitoutuneet ESBC:hen yli 20 vuoden ajan, ja heidän syvällinen tietämyksensä ja kokemuksensa voitollisesta vedonlyönnistä on vertaansa vailla. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen pelisuosituksemme perustuu vuosikymmenten kokemukseen ja tarkkaan tutkittuihin & harkittuihin strategioihin.

3) Jatkuva tutkimus ja kehitys: Emme pyörittele peukaloitamme ja luota historiallisen etumme säilyvän ilman lisätyötä. Kehitämme ESBC PowerAI -menetelmäämme jatkuvasti tuoreiden tutkimustulostemme avulla. Tavoitteenamme on tarjota Sinulle ja itsellemme aina vain entistäkin tarkempaa analyysiä - ja sen seurauksena ylläpitää upean voitollinen koko ESBC PowerAI:n historian kattava pelimenestyksemme taso tulevaisuudessakin.

Suositut sms-palvelumme - helpoin, kätevin ja selvästi edullisin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of The Day International products - osion alta.

Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of The Day -suosituksesi.

Tervetuloa mukaamme voitollisen järkivedonlyönnin etujoukkoihin. Liity Sinäkin voittajien joukkoon ja ota urheiluvedonlyöntisi hallintaan kanssamme.

Kiitos asiakkuudestasi ja parasta menestystä - niin peleissä kuin elämässä yleisestikin!

European Sports Betting Consultants oyj

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC X:ssä (Aiemmin Twitter)

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä