Kategoria: Ajankohtaista

Täydellinen Liiga-avaus - vielä ehdit tarjoushintaan mukaan!

Järkipeluri, olitko sinäkin eilen mukana?

Neljä pelisuositusta, neljä osumaa - täydellinen avaus Liiga-kauteen!

Haluamme korostaa, että eilen kaikkien neljän suosituksemme samanaikainen osuminen oli onnekas sattuma, mutta pitkän aikavälin menestyksemme sen sijaan ei perustu sattumaan.

Kerroimmekin jo torstain meilissämme ohimennen ainutlaatuisesta ESBC PowerAI -todennäköisyyslaskentamallistamme ja nyt päätimme raottaa salaisuuden verhoa hieman lisää. Tutkimme jatkuvasti mallimme ja arvioidemme tarkkuutta tilastotieteen keinoin mm. vertaamalla niiden ennustusvoimaa eri vedonvälittäjien kertoimiin ja vedonlyöntimarkkinan keskiarvoon. Näin Liiga-kauden alussa voimme paljastaa, että viime kauden Liigassa ESBC PowerAI - vuosien kokemuksen omaavan Liiga-kertoimenlaskijamme käsissä - päihitti tarkkuudessa kaikkien vedonvälittäjien kertoimet sekä markkinakeskiarvon. Uuteen kauteen lähdimmekin erittäin innokkain ja luottavaisin mielin. Lue lisää ESBC PowerAI:stä täältä >>

Tältä näytti Liiga-kauden ensimmäinen ESBC Päivän Veto -suositus sivuillamme:

Tarjoamme vielä hetken aikaa Liigan alun kunniaksi jopa 17 % talletusbonusta! Saat bonuksen käyttämällä koodia LIIGA17 (minimitalletus 20 € - maksimi 1000 €) Voimassa tämän viikon loppuun asti eli 10.9. sunnuntaihin 23:59. Talleta täältä >>

ESBC Päivän Veto -tilaajat saivat eilen myös toisen suosituksen:
"Päivän Veto, Liiga: 3711-2 KooKoo lopullinen voittaja (2,35) Panos 1/10 (kr 2,29) Tasaisen heikot joukkueet, kun parhaat päivänsä nähnyt Markkanen maalilla." Tulos (1 - 7)

Nyt sinullakin on mahdollisuus liittyä etuoikeutettujen joukkoon poimimaan
ESBC PowerAI:n hedelmiä, vieläpä tarjoushintaan.

ESBC Päivän Veto -tarjoushinnat voimassa enää reilun vuorokauden! Lue lisää ESBC Päivän Veto -palvelustamme (Tarjoushinnat ovat voimassa vain tämän viikon loppuun asti eli 10.9. sunnuntaihin 23:59.)

Säästösi nyt jopa lähes 50 % ja talletusbonuksen avulla pääset hyppäämään etuoikeutettujen joukkoon vieläkin edullisemmin!

  • 24,88 € / 7 viestiä (norm. 28,88€)
  • 78,88 € / 30 viestiä (norm. 88,88€)

Tilaajaksi voit liittyä täällä >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi kun suosituksemme on jo tehty, niin tekstiviestiä ei enää siitä tule, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme Pitkäveto -osion alta. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto -suosituksesi.

ESBC Pick of the Day on kansainvälisille vedonlyöntimarkkinoille suunattu versio suositusta ESBC Päivän Veto -palvelustamme.

Sen tilaajat saivat eilen tämän viestin: "Pick of the day, Liiga: TPS +0,5 (1,62) Stake 5,5/10 (fo 1,54) Lukko without key players Tukonen & Marttinen. TPS are a lot stronger in basic class too." Tulos (0 - 0)

ESBC Pick of the Day -tilaajaksi voit liittyä täällä >>

Varsinkin kansainvälisille markkinoille kaikki suosituksemme eivät lähde tilaajille, joten kannattaa seurata sivujamme myös ESBC We Bet -suositustemme osalta. Eilen HPK - Kärpät Under 5 maalia oli jopa 5/10 -panostuksen suosituksemme ESBC We Bet:in puolella.

Anna meidän tehdä työ puolestasi ja tule mukaamme jännittävään Liiga-kauteen poimimaan marjat päältä!

Jorma Vuoksenmaa
ESBC:n työntekijät
ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä