Kategoria: Ajankohtaista

Liiga-ennakko: playoffsien 1.kierrokselle

Heikentynyt Pelicans ja tasonsa pitänyt Sport löytyvät todennäköisimmin playoffsien 1.kierrokselta kauttaan jatkavien joukkueiden joukosta.

8. Pelicans

Pelicansin peräsimeen tuli viime kaudeksi pitkän uran pikkuleijonissa tehnyt Tommi Niemelä, jonka tilanne oli varsin identtinen KooKoossa ja samalla urapolulla ihmeitä tekemään ehtineen Jussi Ahokkaan kanssa. Emme Niemelältä samantasoisia ihmeitä odottaneet, mutta mies osoitti odotuksemme nopeasti vääriksi saaden Pelicansin pelaamaan materiaaliin nähden huimalla tasolla heti alkukaudesta. Joukkueen ESBC PowerAI rating nousikin nopeasti huimien peliesitysten myötä ja Pelicans sai kauden loputtua kunnian olla eniten osakkeitaan nostanut joukkue.

Kesällä pelaajamateriaali heikentyi. Luottosentteri Björninen jätti valtavan aukon ja Cervenyn, Merelän ja Jurgensin lähdöt tuntuivat myös. Tilalle tulivat Smejkal, Kivenmäki, Nikkanen, Jasek, Eronen ja Kokkonen. Ykkösvahti Bartosak vaihtui Larmiin, mikä ei maalivahtiosaston tasoon vaikuta – edellyttäen, että Larmi löytää rikkonaisten kausien jälkeen oman aiemman tasonsa taas.

Materiaalin heikentymisen myötä odotamme Pelicansilta hieman viime kautta heikompaa suoritustasoa, minkä pitäisi kuitenkin riittää juuri yli keskitason rajapyykin ja 10.parhaan joukkoon helposti. Myös suoraan playoffseihin 6.parhaan joukkoon on mahdollisuudet venyä.

9. Sport

Sport pelasi mataliin odotuksiin nähden mainion kauden nostaen ESBC PowerAI ratingiään selvästi. 10.sija ja playoffseihin selviytyminen oli juuri oikeudenmukainen tulos Dufvan toisella kaudella.

Nyt lähtee Dufvan kolmas kausi, jolle odotuksemme ovat viime kauden keskitason pelillisen tason pitämisessä. Kesän siirroista pelivoima ei muuttunut. Keräsen, Luceniuksen ja Percyn lähdöt tuntuivat, mutta tilalle saatiin Heshka Kärpistä sekä SHL:stä kelpo kolmikko Johansson, Holmström & Eriksson. Ykkösvahti Hovinen löysi vaikeiden aikojen jälkeen viime kaudella mainion torjuntavireen, jonka jatkuminen on menestyshaaveille tärkeää, sillä varavahdit Reijola ja Tolvanen ovat rutkasti heikompia.

Odotamme Sportille juuri keskitason ylittävää suorituskykyä, jolla paikka 10.parhaan joukossa on omissa käsissä.

Lue täältä aiemmat ennakkomme:

Liiga-ennakko: valmentajan vaikutus

Liiga-ennakko: pohjalta on vaikea ponnistaa

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä