Kategoria: Ajankohtaista

Liiga-ennakko: kumpi kiilaa 6.parhaan joukkoon?

Molempien materiaali heikentyi, mutta TPS:n pelivoimaa kompensoi hyvän Helmisen vaihtuminen ihmeidentekijä Ahokkaaseen penkin takana. Tämä kaksikko todennäköisimmin taistelee viimeisestä suorasta playoffs-paikasta.

6. TPS

TPS pelasi viime kauden Raipen johdolla positiivisesti nostaen ESBC PowerAI ratingiään kauden aikana hieman keskitason odotuksistamme. Runkosarjan 3.sijassa ja hopeamitalissa oli kuitenkin aimoannos hyvää onneakin mukana. Nyt vetovastuu vaihtuu Jussi Ahokkaalle, joka pikkuleijonien menestyksen jälkeen otti lähes uskomattomalla tavalla Liiga-tasonkin haltuun. Mies sai KooKoon pelaamaan lähes uskomattoman paljon yli pelaajamateriaalin tason molemmilla kausillaan.

Kesällä miehistö heikentyi, kun avainpelaajista lähti neljä parasta pistemiestä: Kestner, Pärssinen, Pajuniemi ja Ishakov. Pärssinen tosin saattaa palata Nashvillen NHL-leiriltä vielä takaisin vahvuuteenkin. Tulopuolella Kerhon superpakki Eronen ja tehokas Sandberg SHL:stä erottuvat selvästi edukseen.

Ahokkaan taitavissa käsissä odotamme TPS:ltä viime kautista hieman yli keskitason suorituskykyä heikentyneestä materiaalista huolimatta. Tuloksellisesti onnekkaan viime kauden jälkeen selvää pudotusta puolestaan odotettavissa – ellei Ahokas pysty jatkamaan ihmeidensä tekoa myös Turussa. Suora playoffs-paikka 6.parhaan joukossa on hyvä tavoite.

7. KalPa

KalPa kiekkoili mainion viime kauden nostaen ESBC PowerAI ratingiään selvästi. Tommi Miettinen jatkaa kolmatta kauttaan valmentajana. Materiaali heikentyi kesällä, kun avainpelaajista lähtivät Kantola, Sebok, Graham ja Ruuttu. Tilalle hankittiin kolme kovaa paluumuuttajaa Rissanen, Kiiskinen ja Järvinen.

Odotuksemme ovat keskitasoa paremmassa suorituskyvyssä, jolla paikan 10.joukossa ei pitäisi olla uhattuna ja suoraan playoffs-paikkaan eli 6.parhaan joukkoon yltäminen on hyvä tavoite - joskaan ei todennäköisesti toteutuva.

Lue täältä aiemmat ennakkomme:

Liiga-ennakko: playoffsien 1.kierrokselle

Liiga-ennakko: valmentajan vaikutus

Liiga-ennakko: pohjalta on vaikea ponnistaa

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä