Kategoria: Ajankohtaista

Huima NHL-kausi asiakkaillamme - nyt tarjoushinnoilla mukaan

Järkipeluri,

oletko miettinyt ESBC:n NHL-analyysin hankkimista, mutta et aivan tiedä mitä kaikkea saat sillä?

Lue katsaus viime lauantain NHL-kierroksesta.

NHL-analyysi on ollut aina kruununjalokivemme ja tämä kuluva kausi on ollut asiakkaillemme silti jopa poikkeuksellisesta voittokulkua ja yhtä juhlaa.

Sen kunniaksi tarjoamme suositut SMS-tilauspalvelumme ESBC Päivän Veto ja
ESBC Pick of The Day rajoitetun ajan juhlavilla tarjoushinnoilla (tarjoukset voimassa su 16.2. klo 23:59 asti) Tarjoushinnat ja tilausohjeet löydät alempaa. (Tilauspalveluidemme pelisuosituksissa NHL on vahvasti edustettuna korkean ottelumäärän ja hyvien etujen ansiosta. Pelisuosituksia tulee myös muista sarjoista sen mukaan, mistä kulloinkin sattuu parasta etua analyysimme mukaan löytymään.)

Tässä lauantain NHL-kierroksen iltapäivällä tilaajillemme lähteneet pelisuositukset:

Kello 15:40 ESBC Pick of the Day -asiakkaat saivat puhelimiinsa seuraavan, poikkeuksellisen ison pelisuosituksen:

Kello 16:02 puolestaan lähetimme ESBC Päivän Veto -asiakkaillemme seuraavan viestin:

Edmonton voitti ottelunsa suoraan 3-2 ja Carolina pelasi runsasmaalisen 6-5 ottelun Vegasin kanssa, joten tekstiviestipalveluidemme tilaajat pääsivät nauttimaan NHL-voitoista.

Muistimme asiakkaitamme illalla myös ilmaisvihjeellä ja laitoimme sivuillemme hintaan 0,0 € poimittavaksi underin ottelusta Tampa Bay - NY Islanders. Tampa Bay voitti ottelun 3-1, eikä underimme ollut missään vaiheessa suuressa vaarassa, kun ottelun maalitodottama ESBC Power AI:n mukaankin oli lopulta vain noin 4,5 maalia.

Kaikkinensa pelasimme lauantain 12 ottelun kierrokselle yhteensä 48,5 yksikköä ja saimme takaisin 58,9 yksikköä. (Vedonvälittäjävalikoimasta, vetojen jättöhetkestä, riskiprofiilista ja tasoituksien valinnasta riippuen tulos saattoi olla parempi tai huonompikin).

Tällä kertaa olimme siis onnekkaita ja kierroksen panoksista palautui huikeat 121%

Emme väitä, että ESBC:n NHL-analyysi olisi näin onnekasta jatkossa, mutta uskomme, että ESBC PowerAI yhdistettynä henkilöstömme ammattitaitoon ja kokemukseen seuloo jatkossakin asiakkaillemme positiivisen odotusarvon kohteita.

Todennäköisyysarviomme ovat nykyään tarkempia kuin koskaan ainutlaatuisen ja jatkuvasti kehittämämme ESBC PowerAI-todennäköisyyslaskentamenetelmämme ansiosta. Tarkimmatkaan todennäköisyysarviot eivät pysty poistamaan satunnaisuutta voittojen ja tappioiden jakautumisesta. Yksittäisten osumien - tai jopa täydellisten vuorokausien - juhlinnan rinnalla onkin hyvä mainita, että pitkällä - koko yli kolmen ja puolen vuoden historiansa mittaisella - aikavälillä ESBC PowerAI on ollut merkittävästi vedonlyöntimarkkinaa tarkempi.

Suosittujen SMS-tilauspalveluidemme avulla saat analyysimme ja pelisuosituksemme yksittäisvetoihin käyttöösi helpoiten ja edullisimmin. Kun hyvää pelattavaa on tarjolla tähän aikaan vuodesta erittäin paljon, niin sivujamme kannattaa myös seurata, sillä osa hyvistä ideoistamme tulee tarjolle ESBC Vetolinja ja ESBC We Bet -suosituksina. Eritoten tämä pätee NHL-suositustemme kohdalla, joihin analyysimme kokoonpanotietojen ja maalivahtipeluutusten selvittämisen takia usein valmistuu vasta myöhään illalla Suomen aikaa, jolloin emme enää halua häiritä asiakkaitamme lähettämällä tekstiviestejä.

Tilaajana pääset myös ilmaiseksi katsomaan sivuiltamme pelisuosituksiasi, joissa on tarjolla paljon lisäinformaatiota, joka ei ytimekkääseen tekstiviestisuositukseen mahdu. Kerromme usein näissä pelisuosituksissa mahdollisuuksista yhdistää Pitkävedon ja kansainvälisen vedonlyöntimarkkinan edut, mikä usein tarjoaa todella mittavaa lisäetua vielä varsinaisen pelisuosituksemme lisäksi. Tässä esimerkiksi tältä kaudelta harvinaisen makoinen täydelliseen tulokseen päättynyt tuollainen pelikokonaisuussuosituksemme, joka löytyi ESBC Vetolinja suosituksemme kyydistä.

13.12. ESBC Vetolinja:

Columbus alle 2,5 (1,88) Panos 2,7/10 &
Alle 4,5 (3,30) Panos 1,9/10
(0 - 0)
Kerroimme picksissä myös upeasta tilaisuudesta yhdistää Pitkävedon ja kansainvälisen vedonlyöntimarkkinan edut:

Optimaalinen pelikokonaisuus kansainvälinen tarjonta huomioiden:

 • Columbus +0,5 (2,08): 5,8/10
 • Columbus alle 2,5 (1,88): 3/10
 • Columbus alle 1,5 (3,80): 3,9/10

Muhkea 12,7 -yksikön kokonaispanostus toi täydellisen tuloksen myötä takaisin huimat 32,5 -yksikköä!

Tilauspalvelumme:

Liity sinäkin etuoikeutettujen tilaajiemme joukkoon korjaamaan ESBC PowerAI:n ja analyytikkojemme työn hedelmät talteen.

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 22,88 € / 7 viestiä (Norm. 28,88 €)
 • 68,88 € / 30 viestiä (Norm. 88,88 €
 • tilaajana säästät selvää rahaa:
 • 7 viestin tilauksella vähintään yli 33 %
 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 50 %!
 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia
 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 28,88 € / 7 picks (Reg. 34,88 €)
 • 88,88 € / 30 picks(Reg. 128,88 €)
 • as a subscriber you save money:
 • 7 pick subscription saves you at least 30 %
 • 30 pick subscription saves you at least 50 %!
 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common declination of odds
 • As a bonus you also get free picks

Subscribe here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi vasta, kun suosituksemme on jo tehty, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä