Kategoria: NHL Blogi

Lauantai ESBC:n NHL-analyysin kyydissä

Järkipeluri,

oletko miettinyt ESBC:n NHL-analyysin hankkimista, mutta et aivan tiedä mitä kaikkea saat sillä?

Käymme tässä läpi viime lauantain 8.2.2020 vetoja, joita suosittelimme asiakkaillemme ja jotka pelasimme myös itse.

Lauantaina 8.2. kertoimenlaskijoillamme oli siis työntäyteinen päivä, sillä NHL:ssä pelattiin iso 12 ottelun kierros.

Kierroksen avasi alkuillasta pelattu Winnipeg - Ottawa, jossa poimimme lapuillemme overeita ja Ottawaa. Ottelu päättyi lopulta Winnipegin 5-2 voittoon, joten pääpanostuksemme side-puolelle meni ohi, mutta overeista saimme paikkoa.

Toinen alkuillan otteluista on Boston - Arizona, jossa pelasimme Bostonia ja undereita. Tuukka Rask torjui lopulta 4-2 voiton Bruinsille, joten underit tulivat sisään, mutta rohkea hakumme Boston -2,5 jäi lopulta maalin päähän.

Otteluun New Jersey - Los Angeles poimimme Veikkauksen tarjonnasta overia, mutta tällä kertaa ottelu päättyi paljon tapahtumia matalampiin lukemiin 3-0.

Montreal - Toronto otteluun pääsimme panostamaan kunnolla, kun lopulta kokoonpanojen varmistuttua pelivalinnaksemme muodostui Montreal Canadiens. Pelisuosituksemme suuntautui maltilliseen +0,5 tasotukseen, mutta asiakkaitamme tuskin haittasi tämän Ilya Kovalchukin jatkoaikamaali.

Ottelussa Washington - Philadelphia emme sokaistuneet Alex Ovechkinin hurjasta maalivireestä vaan iskimme armotta vedonlyöntimarkkinassa kuumentunutta Capitalsia vastaan. Kun saimme vielä overin pelattavaksi samaan otteluun, niin lopputulos 2-7 Philadelphialle oli erittäin tervetullut.

Kello 15:40 ESBC Pick of the Day -asiakkaat saivat puhelimiinsa seuraavan, poikkeuksellisen ison pelisuosituksen:

Kello 16:02 puolestaan lähetimme ESBC Päivän Veto -asiakkaillemme seuraavan viestin:

Edmonton voitti ottelunsa suoraan 3-2 ja Carolina pelasi runsasmaalisen 6-5 ottelun Vegasin kanssa, joten myös tekstiviestipalveluidemme tilaajat pääsivät nauttimaan NHL-voitoista.

Muistimme asiakkaitamme illalla myös ilmaisvihjeellä ja laitoimme sivuillemme hintaan 0,0 € poimittavaksi underin ottelusta Tampa Bay - NY Islanders. Tampa Bay voitti ottelun 3-1, eikä underimme ollut missään vaiheessa suuressa vaarassa, kun ottelun maalitodottama ESBC Power AI:n mukaankin oli lopulta n. 4,5 maalia.

Muita lauantain poimintojamme olivat vielä Florida - Pittsburgh under , Vancouver ML (ohi), CBJ-COL under , ja Columbus tasoituksella (ohi).

Lopulta pelasimme lauantain 12 ottelun kierrokselle yhteensä 48,5 yksikköä ja saimme takaisin 58,9 yksikköä. (Vedonvälittäjävalikoimasta, vetojen jättöhetkestä, riskiprofiilista ja tasoituksien valinnasta riippuen tulos saattoi olla parempi tai huonompikin).

Tällä kertaa olimme siis onnekkaita ja kierroksen panoksista palautui huikeat 121%

Emme väitä, että ESBC:n NHL-analyysi olisi näin onnekasta jatkossa, mutta uskomme, että
ESBC PowerAI yhdistettynä henkilöstömme ammattitaitoon ja kokemukseen seuloo jatkossakin asiakkaillemme positiivisen odotusarvon kohteita.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä