Kategoria: Ajankohtaista

ESBC PowerAI:n uniikilla eurocup-analyysillä etu puolellesi

Järkipeluri,

ESBC PowerAI on koko historiansa aikana murskannut vedonvälittäjät vaikeasti arvioitavien eurocupien analyysin tarkkuudessa.

Tämän illan tasaväkisempi titaanien taisto Bayern München - Arsenal on ESBC Pick of the Day ja Manchester City - Real Madrid on ESBC We Bet Saat molemmista myös ESBC PowerAI kerroinrajatiedoston käyttöösi, jossa mm. tarkat tulosvetokerroinrajamme joita voit hyödyntää Monivedossakin - ja jälkimmäisessä pelissä etenkin myös 10 000 € ilmaisen rahan Tulosvedossa. Monivedossa harvinaisen muhkeaa etua tarjolla molemmista peleistä. Lue lisää alempaa.

Viikko sitten iloitsimme asiakkaidemme kanssa Bayern Münchenin upeaa peliesitystä Arsenalin vieraana UEFA Champions Leaguessa. Oleellisinta ei ollut osuminen, vaan se, että Bayern München jopa voitti selvästi ESBC PowerAI xG:t 1,23 - 2,22 isona altavastaajana. Tavallista makoisamman voitostamme teki se, että pelisuosituksemme tekemisen jälkeen varmistuneilla kokoonpanoilla markkina kääntyi Arsenalin suuntaan, minkä johdosta pelasimme paremmalla edulla lisää Bayern Müncheniä ja suositimme asiakkaitammekin tekemään samoin:

9.4. ESBC Pick of The Day:
Bayern Munich +0,75 (2,02) 5,5/10
Bayern Munich +0,75 (2,11) 3/10
"Thanks to market swing more stake to Bayern Munich" - total stake 8,5/10

Heti perään vastaava harvinainen mutta herkullinen tilanne osui kohdalle Pitkävedon puolella, kun Lukas Hradeckyn liekeissä tällä kaudella ollut Bayer Leverkusen oli pelivalintamme tuhdilla panostuksella. Pelisuosituksemme julkaistiin ennen kokoonpanojen varmistumista, jotka sitten käänsivät vaakakuppia jonkin verran West Hamille. Veikkaus nosti kerrointa kuitenkin enemmän kuin mitä kokoonpanot ESBC PowerAI analyysillä antoivat aihetta, ja sen myötä pelasimme lisää Bayer Leverkusenia nostaen kokonaispanostuksemme täyteen 10/10 tasoon.

Usein mieleen jäävät yliajalla osumassa olleen vedon loppuviimein pilaavat traagiset maalit... Mutta niiden vastapainoksi on hyvä iskostaa mieleen aurinkoisia ja makeita muistoja päinvastaisista tapahtumista - kuten tästä tapahtumasta, kun Bayer Leverkusen teki voittomme tuoneen 2-0 maalin juuri 90 min täytyttyä. Kuvassa pallo maalissa toisen kerran ja tuuletimme Bayer Leverkusenin pelaajien kanssa:

11.4. ESBC Päivän Veto:
Bayer Leverkusen -1,25 (1,81) 6/10
Bayer Leverkusen -1,25 (1,90) 4/10
10/10 lisäpanostuksen myötä varmistuneiden kokoonpanojen jälkeen: "Päivitys arvioon vieraiden suuntaan - silti lisäpanostus kertoimien noustua kääntöämme enemmän."


Lähde: UEFA.tv

Osumien ja menestyksen ohella on hyvä tiedostaa että mitä saat ja mistä oikein maksat, kun ostat pelisuosituksiamme?

Tiivistetty ja helposti nappia painamalla hyötykäytettävä pelisuosituksemme on vain jäävuoren huippu. Pinnan alla konehuoneessa on kuitenkin tapahtunut todella paljon työtä ennen siihen pääsemistä. Se on myös syy siihen, miksi luotamme ESBC PowerAI analyysiimme kuin vuoreen - koska tiedämme kaikki tieteellisen tarkan tason tapahtumat jotka arvioomme ja sen myötä lopulta pelivalintaamme ja pelisuositukseemme ovat johtaneet.

Kuvasta saat kuvan siitä mitä näkyvän osan eli pelisuosituksen viivan alla piilossa on tapahtunut

Huomenna Bayern München ja Arsenal ratkaisevat kumpi superjoukkueista jatkaa matkaansa kohti unelmaa. ESBC PowerAI on ottelun todennäköisyysjakaumasta jälleen erimieltä niin vedonvälittäjien kuin pelikansankin kanssa - huippuottelu tarjoilee nimittäin edullista pelattavaa niin kansainvälisiltä vedonlyöntimarkkinoilta kuin Monivedostakin.

Uudistimme tovi sitten ESBC Mini-Mani-Monin palvemaan Sinua entistä paljon paremmin. Uudistunut tuote saikin lentävän lähdön heti avauspäivänään:

26.3. Uudistuneelle ja entistä paljon paremmalle ESBC Mini-Mani-Monille täydellinen avaus Liigan playoffsien kolmen kohteen kierroksella!
7 391,35 kertoimisen kombinaation tulokset olivat ESBC PowerAI:n rankingissä 1 x 2.paras ja 2 x paras pelitulos! Teoriassa rivin olisi siis saanut kiinni pelaamalla vain 2 parasta tulosta jokaisesta kohteesta eli vain 8 riviä.

12.4. Uudistuneen ja entistä paljon paremmat eväät pelipäätöksiin antavan ESBC Mini-Mani-Monin 26.3. täydellinen avaus Liigassa sai jatkoa 4 061,88 kertoimella. Tulokset olivat ESBC PowerAI:n rankingissä 10.paras ja 11.paras, joten teoriassa rivin olisi voinut saada kiinni 11 x 11 = 121 rivin pelikokonaisuudella.

Katso tuo ESBC Mini-Mani-Moni, niin näet mitä saat - ja mieti olisitko itse saanut kyseisen rivin kiinni?

1 Kärpät 1 – 0 Pelicans (11. paras pelivalinta)
2 KalPa 0 – 4 Tappara (10. paras pelivalinta)

Jalkapallon puolella sunnuntain bonuskierros antoi aihetta iloon, vaikka rivistä rakentui sitten liian vaikea Arsenalin hävittyä 0-2. Crystal Palacen 0-1 jättiyllätys Liverpoolin vieraana kuului edullisimpien pelitulosten joukkoon. Fulham oli ideajoukkueemme ja 0-2 kuului ydintuloksiin. Lukas Hradeckyn ja Bayer Leverkusenin mestaruusunelman toteutuminen tyylipuhtaalla 5-0 voitolla ilahdutti meitä ja asiakkaitamme, sillä tuo tulos kuului parhaisiin ydintuloksiin ollen ESBC PowerAI:n analyysillä 3. paras pelivalinta otteluun.

Eilen Mestarien liigan SuperMonivedossa avauspäivän peleihin tulivat "jääkiekko-tulokset", jotka kuuluivat silti parhaisiin pelivalintoihin:
1. Barcelona - Paris SG 1 - 4:
8. paras pelivalinta
2. Bor. Dortmund - At. Madrid 4 - 2:
7. paras pelivalinta
Rivistä kyllä rakentuu valitettavasti liian vaikea kahden kohtalaisen epätodennäköisen vaikkakin erittäin edullisen tuloksen myötä.

Tänään on täydellinen paikka tavoitella uutta osumaa Monivedosta eilistä SuperMonivetoa selvästi helpommalla kolmen kohteen kierroksella. Molemmat Mestarien liigan pelit tarjoilevat poikkeuksellisen räikeäitä virheitä pelijakaumissa eduksemme.

ESBC PowerAI:n tarkkaan ja arvostettuun eurocup-analyysin & pelijakaumien virheisiin perustuvat peli-ideat saat Uudistuneelta ESBC Mini-Mani-Monilta, jonka löydät tutulta paikaltaan Moniveto -osion alta etusivultamme

Tämän illan tasaväkisempi titaanien taisto Bayern München - Arsenal on ESBC Pick of the Day. Saat myös ESBC PowerAI kerroinrajatiedoston käyttöösi, jossa mm. tarkat tulosvetokerroinrajamme joita voit hyödyntää Monivedossakin.

ESBC Pick of the Day 30 viestin kestotilaajaksi nyt liittymällä saat sen 4,29 € / hintaan, kun yksittäisostona hinta on 8,88 €.

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi

Säästöä tarjolla siis saman tien jopa yli 4,5 € / yli 50 %.

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana etusivultamme.

ESBC Pick of the Day löytyy International products -osion alta.

Kannattaa myös vierailla sivuillamme säännöllisesti, sillä ilmaisvihjeitäkin voi löytää valikoimistamme. Tällä hetkellä Valioliigaan ilmaisvihje, niin Pitkävedon kuin kansainvälisenkin vedonlyöntimarkkinan puolelle.

Kilpailuetumme ja toimintamme kulmakivet:

1) Tieteellinen tinkimätön analysointimenetelmä ESBC PowerAI: Analyysimme ja pelisuositustemme taustalla on huipputekninen tieteellinen analysointimenetelmä ESBC PowerAI. Tämä menetelmä on kokemuksemme ja tutkimustuloksiemme timantti - joka on hiottu tuottamaan voitollisen odotusarvon pelivalintoja luotettavasti ja johdonmukaisesti.

2) Huippuluokan analyytikot yli 20 vuoden kokemuksella: Pääanalyytikkomme ovat sitoutuneet ESBC:hen yli 20 vuoden ajan, ja heidän syvällinen tietämyksensä ja kokemuksensa voitollisesta vedonlyönnistä on vertaansa vailla. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen pelisuosituksemme perustuu vuosikymmenten kokemukseen ja tarkkaan tutkittuihin & harkittuihin strategioihin.

3) Jatkuva tutkimus ja kehitys: Emme pyörittele peukaloitamme ja luota historiallisen etumme säilyvän ilman lisätyötä. Kehitämme ESBC PowerAI -menetelmäämme jatkuvasti tuoreiden tutkimustulostemme avulla. Tavoitteenamme on tarjota Sinulle ja itsellemme aina vain entistäkin tarkempaa analyysiä - ja sen seurauksena ylläpitää upean voitollinen koko ESBC PowerAI:n historian kattava pelimenestyksemme taso tulevaisuudessakin.

Suositut sms-palvelumme - helpoin, kätevin ja selvästi edullisin tapa hyötyä yksittäisvedoissa ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi

Tervetuloa mukaamme voitollisen järkivedonlyönnin etujoukkoihin. Liity Sinäkin voittajien joukkoon ja ota vedonlyöntisi hallintaan kanssamme.

Kiitos asiakkuudestasi ja parasta menestystä - niin peleissä kuin elämässä yleisestikin!

European Sports Betting Consultants oyj

Jorma Vuoksenmaa

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Iiro Mutikainen

assistentit

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC X

ESBC Racing

Jorma Vuoksenmaa X

P.S. Oletko tyytyväinen palveluihimme? Haluaisitko suositella meitä kavereillesi?

Jos vastauksesi on kumpaankin kyllä, niin nyt se kannattaa viimeistään toteuttaa, sillä palkitsemme Sinut 10 ESBC-krediitillä, kun kaverisi tekee ESBC-tilin ja tallettaa vähintään 10 ESBC-krediittiä.

Kaverille kannattaa myös mainita, että hän saa uutena asiakkaana:
ILMAINEN 3 picksin ESBC Päivän Veto -tilaus
100 % ensitalletusbonus (max. 100 €)

Ohjeet kaverille:

1) Rekisteröidy
2) Talleta (min 10 €)
3) Mailaa online@esbc.fi ja kertoo nimesi tai ESBC-käyttäjätunnuksesi, niin lisäämme Sinulle 10 ESBC-krediittiä kiitoksena.

Win-win situation.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä