Kategoria: Tuotekuvaukset ja lisätietoja

ESBC Mini-Mani-Moni - Uudistunut ja entistä paljon parempi

Uudistunut ja entistä paljon paremmat eväät pelipäätöksiin antava ESBC Mini-Mani-Moni.

12.4. Uudistuneen ja entistä paljon paremmat eväät pelipäätöksiin antavan ESBC Mini-Mani-Monin 26.3. täydellinen avaus Liigassa sai jatkoa 4 061,88 kertoimella. Tulokset olivat ESBC PowerAI:n rankingissä 10.paras ja 11.paras, joten teoriassa rivin olisi voinut saada kiinni 11 x 11 = 121 rivin pelikokonaisuudella.

Katso tuo ESBC Mini-Mani-Moni, niin näet mitä saat - ja mieti olisitko itse saanut kyseisen rivin kiinni?

1 Kärpät 1 – 0 Pelicans (11. paras pelivalinta)
2 KalPa 0 – 4 Tappara (10. paras pelivalinta)

Pelipäätöksiä helpottamaan kerromme tulosten suhteellisen edullisuuden Kelly-panos-mittarilla ja neljän eri kategorian kautta:

  • Ydintulokset
  • Muut edullisimmat tulokset järjestyksessä
  • Perustulokset osumistodennäköisyyden ansiosta
  • Potentiaaliset jackpot-tulokset

Lisäksi saat:

  • Kommentit kaikista otteluista sekä maaliodotuksemme ja 1X2-arviomme

  • Strategiset neuvot edullisten rivien rakentamiseen. Neuvojemme avulla voit rakentaa juuri itsellesi sopivan kokoisen ja näköisen pelikokonaisuuden. Emme tarjoa suoraa systeemisuositusta, sillä näin kaikkien voitto-osuudet pysyvät parempina, kun riveihin tulee pientä hajontaa

ESBC Mini-Mani-Moni tulee avuksesi useimmiten vasta muutama tunti ennen otteluiden alkua. Näin siksi, että meillä on silloin tarkempi käsitys lopullisesta pelijakaumasta eli siitä mitkä tulokset jäävät ja kuinka edullisiksi.

ESBC Mini-Mani-Monin normaalihinta on 7,88 - 11,88 €.

Vastuusvapauslauseke: ESBC Mini-Mani-Moni sisältää vain analyysimme ja siihen perustuvan pelisuosituksen. Vedon lyöminen on siis tehtävä itse. Sekä riskit että palkkiot analyysimme ja suosituksiemme hyödyntämisestä ovat omalla vastuulla. Emme anna menestystakuuta emmekä hyvityksiä ohimenneistä pelisuosituksista.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä