Kategoria: Tuotekuvaukset ja lisätietoja

ESBC Mini-Mani-Moni

  • Kommentit kaikista otteluista sekä maaliodotuksemme ja 1X2-arviomme niihin.

  • Erittelyt kunkin kohteen yksittäisistä edullisimmista lopputuloksista.

  • Strategiset neuvot edullisten yhdistelmien ja kuponkien rakentamiseen. Neuvojemme avulla voit rakentaa juuri itsellesi sopivan kokoisen ja näköisen pelikokonaisuuden. Emme tarjoa suoraa pientä systeemisuositusta, sillä näin kaikkien voitto-osuudet pysyvät parempina, kun riveihin tulee pientä hajontaa

  • Mahdollisia suojausvetoja tarkkojen kerroinrajojemme kera. Näillä voit pienentää varianssiasi saamalla suojausvedoistasi osan Monivedon panoksista takaisin. Suojausvedot voivat olla myös ylikertoimisia, jolloin saat lisää arvoakin niiden kautta ja voit pelata ne kuin normaalit yksittäisvetojen pelisuosituksemme

ESBC Mini-Mani-Moni tulee hyödyksesi yleensä vasta muutama tunti ennen otteluiden alkua. Näin siksi, että meillä on riittävästi kerroininformaatiota nähdä, mitkä tulokset ovat jäämässä edullisiksi.

ESBC Mini-Mani-Monin normaalihinta on 5,88 - 8,88 €.

Vastuusvapauslauseke: ESBC Mini-Mani-Moni sisältää vain analyysimme ja siihen perustuvan pelisuosituksen. Vedon lyöminen on siis tehtävä itse. Sekä riskit että palkkiot analyysimme ja suosituksiemme hyödyntämisestä ovat omalla vastuulla. Emme anna menestystakuuta emmekä hyvityksiä ohimenneistä pelisuosituksista.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä