Kategoria: Ajankohtaista

Bonusta Monivedossa & Vakiossa & ESBC Joulukalenterissa

Järkipeluri,

Lisätyn rahan kierrokset totalisaattoripeleissä nostavat pelien edullisuutta huimasti. Tänään SuperMonivedossa 40 000 € ilmaista rahaa ja huomenna Lauantaivakio 1:ssä aito jokaisen voittoluokan bonuskierros muhkealla 250 000 € ilmaisen rahan potilla.

Monivedosta tekee poikkeuksellisen edullisen myös pelikansan väärinkäsitykset kahden ottelun voimasuhteista sekä maalijakaumien ymmärrysharhat. ESBC PowerAI -analyysiimme perustuvat peli-ideat ja strategiset suositukset Monivetoon löydät tutusti 'Moniveto' -osion alta ja Vakioon 'Vakio' -osion alta etusivultamme

ESBC Joulukalenterin luukkujen avaaminen tuo myös valoa ja valueta pimeyteen. Käy etsimässä ja avaamassa 1.luukku sivuiltamme...

Liigassa ja NHL:ssä olemme asiakkaidemme kanssa päässeet viime aikoina juhlimaan isojen panostusten osumia:

30.11. ESBC Pick of The Day:
Florida -2 (2,50) 8,3/10

29.11. ESBC We Bet:
Sport ML OT inc. (2,25) 9,9/10

29.11. ESBC Päivän Veto:
Ässät -0,5 (3,20) 8/10
Tasapeli (3,95) 2,9/10

28.11. ESBC Pick of The Day:
HPK -0,5 (3,87) 4,9/10
HPK +0,5 (2,00) 1,7/10
6,6 stakes & 22,36 wins

25.11. ESBC We Bet:
HPK -0,5 (3,10) 8,5/10
HPK +0,5 (1,74) 2,5/10
11 stakes & 30,7 wins

22.11. ESBC We Bet:
Seattle -2,5 (2,55) 2/10
Over 6 OT inc. (2,00) 9,5/10

19.11. ESBC Pick of The Day:
Philadelphia -2 (3,32) 4/10
Philadelphia 0 60min (1,60) 4/10
Philadelphia -2,5 (3,75) 2,5/10
Maximum position - perfect score

Liigasta tänään peräti kolme ESBC Päivän Vetoa - joista yksi on tilaajille ilmaisvihje - ja huomisen Valioliigasta myös kaksi.

Yksittäisostoina yhteishinta on 29,4 €, mutta edullisimman 30 viestin kestotilauksen nyt tekemällä saat katseluoikeuden kaikkiin vain 10,5 € hintaan - säästät siis saman tien makoisan ja mieltä lämmittävän pizzaperjantain pizzan verran. ESBC Joulukalenterin luukun etsiminen & avaaminen avaa tavallista suurempaakin säästöä...

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun pelisuosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme

ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta.

Yksittäisten osumien ohella esittelemme ylpeänä kaikki pelisuosituksemme, jotka ovat osoittautuneet selvästi voitollisiksi koko ESBC PowerAI:n historian tilastollisesti erittäin merkittävässä seitsemän vuoden ja 16 342 vedon otoksessa 103,1 % palautuksella per veto (ROI).

103,1 % palautusprosenttimme on ylivoimainen verrattuna markkinoiden yleiseen vedonvälittäjien palautusprosenttiin, joka on vain noin 95 %.

Pelikassan kehitys panossuositustemme mukaisilla yksiköillä staattisesta pelikassasta laskettuna. Korkoa korolle -ilmiön pitkässä juoksussa erittäin merkittävä positiivinen vaikutus ei siis kuvaajassa ole edes sisällä.

Muistutamme, että tuo historiallinen tilastollisesti hyvin merkitseväkin otos ei toki ole silti tae tulevasta menestyksestä. Urheilu ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa.

Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

Kilpailuetumme ja toimintamme kulmakivet:

1) Tieteellinen tinkimätön analysointimenetelmä ESBC PowerAI: Analyysimme ja pelisuositustemme taustalla on huipputekninen tieteellinen analysointimenetelmä ESBC PowerAI. Tämä menetelmä on kokemuksemme ja tutkimustuloksiemme timantti - joka on hiottu tuottamaan voitollisen odotusarvon pelivalintoja luotettavasti ja johdonmukaisesti.

2) Huippuluokan analyytikot yli 20 vuoden kokemuksella: Pääanalyytikkomme ovat sitoutuneet ESBC:hen yli 20 vuoden ajan, ja heidän syvällinen tietämyksensä vedonlyönnistä on vertaansa vailla. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen pelisuosituksemme perustuu vuosikymmenten kokemukseen ja tarkkaan tutkittuihin & harkittuihin strategioihin.

3) Jatkuva tutkimus ja kehitys: Emme pyörittele peukaloitamme ja luota historiallisen etumme säilyvän ilman lisätyötä. Kehitämme ESBC PowerAI -menetelmäämme jatkuvasti tuoreiden tutkimustulosten avulla. Tavoitteenamme on tarjota sinulle entistä parempia pelisuosituksia.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin rohkein panostasoinkin.

Suositut sms-palvelumme - helpoin, kätevin ja selvästi edullisin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto

  • 23,88 € / 7 viestiä (Norm. 28,88 € - säästösi 5 €)
  • 68,88 € / 21 viestiä (Norm. 78,88 € - säästösi 10 €)
  • 78,88 € / 30 viestiä (Norm. 88,88 € - säästösi 10 €)

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun pelisuosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme
ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta.

Tällä hetkellä peräti neljä ESBC Päivän Vetoa aktiivisena tarjolla, joihin saat heti alehintaan katseluoikeuden - lisäksi yksi ilmaisvihje tilaajille, johon saat katseluoikeuden ilmaiseksi.

  • Yksittäisostoina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

  • 7 viestin tilauksella vähintään 30 %

  • 21 viestin tilauksella vähintään yli 30 %

  • 30 viestin tilauksella vähintään lähes 50 %!

  • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

  • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of The Day International products - osion alta.

Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of The Day -suosituksesi.

Tervetuloa mukaamme voitollisen järkivedonlyönnin etujoukkoihin. Liity Sinäkin voittajien joukkoon ja ota urheiluvedonlyöntisi hallintaan kanssamme.

Kiitos asiakkuudestasi ja parasta menestystä - niin peleissä kuin elämässä yleisestikin!

European Sports Betting Consultants oyj

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Jorma Vuoksenmaa

Assistentit

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC X:ssä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä