Kategoria: Ajankohtaista

Bonuskierroksista ja ESBC PowerAI:stä etua puolellesi

(julkaistu 23.9.2020)

Järkipeluri,

Veikkaus jakaa tänään Veikkausliigan SuperMonivedossa 30 000 € ja lauantain Vakiossa 13 oikein -voittoluokkaan jopa 200 000 € ilmaista rahaa.

Kausien alut ovat olleet meille perinteisesti edullista aikaa huolellisen
ESBC PowerAI -esikausianalyysimme ansiosta ja tänäkin syksynä olemme päässeet juhlimaan. Oletko Sinäkin ollut mukana? Lue lisää täältä >>

Tänään ja lauantaina kannattaa ainakin olla mukana jahtaamassa omaa osuutta bonuspoteista Monivedossa ja Vakiossa.

ESBC Mini-Mani-Monin löydät tutusti etusivultamme >> ESBC Vakio Wizard myös jo tarjolla lauantain Vakioon. ESBC Vakiolinja tulee lähempänä lauantaita, kun saamme tarkemmat arviomme valmiiksi.


Ilmaisvihje Monivetoon: 4: FC Haka - RoPS

Nousijajoukkue FC Haka ei ole ollut aivan niin pirteä, mitä optimistisimmissa ennakoissa uumoiltiin ennen kauden alkua. 16. ottelun jälkeen Tainion suojatit ovat kymmenentenä taistelemassa TPS:n kanssa sijoituksista. Viimeksi Haka onnisui nipistämään pisteen Ilvekseltä, mutta oli tuossa pelissä selkeästi altavastaajana. Starck jatkaa sivussa. Rovanieman Palloseuran tilanne on murheellinen. Saldona on vasta kaksi pistettä ja nyt napapiirillä päädyttiin vaihtamaan valmentajaa. Nyt vastuussa on Klubi-04:stä poimittu Mikko Mannila apunaan Aleksi Tanner.

Tässä kohteessa Hakaa on pelattu hieman liikaa, mutta ei niin paljoa, että sitä kannattaisi ohittaa lapuilla. Melko hyvä jakauma omiin monivetohajotuksiin on n. 70% lapuista Hakan kautta, 20% tasapeleille ja joka kymmenes yritys RoPS:n kautta. Voit myös pelata RoPS:n rajatapausta 5,90x Veikkauksen Pitkävetoon ja jättää vierasvoitot kokonaan pois monivetokupongeilta.

1X2-todennäköisyydet: 60,7 % - 22,3 % - 17,0 %. Parhaat yksittäiset tulokset järjestyksessä: 0-0, 4-0, 4-1, 5-1, 5-0, 0-1. Voit kierrättää myös seuraavia tuloksia riveissäsi: 2-3, 4-2, 1-3, 1-2, 1-0, 1-1.


Viikonloppuna asiakkaamme pääsivät lunastamaan Evertonilla ja Real Madridilla. Veikkaus joutui jälleen pudottamaan molempien pelisuositustemme kertoimia, mutta siinä vaiheessa tilaajamme olivat ehtineet jo hyvin poimia ylikertoimet talteen.

19.9. ESBC Päivän Veto:

Päivän Veto talteen lauantain Valioliigasta jo tänään: 8427:1 Everton -1,5 (2,75) Panos 2,5/10 (Kerroinraja 2,59).
Tulos (5 - 2)

20.9. ESBC Päivän Veto:

Päivän Veto, La Liga: 651-1 Real Madrid maali puhtaana (2,45) Panos 1/10 (kr 2,40) Isänniltä hyökkäyspelin avainmies Jose sivussa, mikä pudottaa maaliodotusta.
Tulos (0 - 0)

Kerroinpudotukset pelisuosituksillemme ovat yleisiä ja tilaajana olet etuoikeutettujen joukossa, kun saat tekstiviestillä suosituksemme 15 min ennen kuin se tulee yleiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit ensimmäisten joukossa poimimaan parhaat kertoimet talteen.


Tilauspalvelumme:

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä
 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään vähintään 15 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of The Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä aktiivisena ESBC päivän Veto illan Veikkausliigaan ja viikonlopun Valioliigaan sekä Ligue 1:seen. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

P.S. Voit käyttää analyysiämme hyödyksesi myös Colossusbetsin pooleissa.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä