Kategoria: Ajankohtaista

Real Madrid Olympiastadionilla - tarjolla hyvät peli-ideat

Järkipeluri,

UEFA Super Cup tarjoilee suomalaisille Olympiastadionilla todella harvinaista herkkua maailman huipulta, kun Real Madrid astelee nurmelle maailman parhaisiin pelaajiin kuuluvien Luka Modricin ja Karim Benzeman johdolla.

Auringonlaskun jälkeen todennäköisesti täydellisessä kelissä alkavaan koitokseen Real Madrid lähtee suursuosikkina ollen roimasti Eintracht Frankfurtia edellä ESBC PowerAI ratingissä. Myös kokoonpanotiedot ovat merkittävässä roolissa.

Otteluun pelivalintamme tarjolla ESBC Päivän Vetona. Sen ohella poimintamme jo viikonlopun Valioliigasta sekä Bundesliigasta maailman korkeimmilla kertoimilla ovat Sinunkin poimittavissasi.

Kestotilaajaksi liittymällä saat kaikki kolme ESBC Päivän Veto -suositusta käyttöösi 2,96 € / kpl hintaan, kun yksittäisostoina hinnat ovat 4,88 €, 5,88 € ja 6,88 € - yhteensä siis 17,64 € vs kestotilauksella 8,88 € = säästät siis nyt tilaamalla heti 8,8 € / 50 % suositustemme hinnasta. Saat saman tien katseluoikeuden etusivultamme 'Pitkäveto' -osion alta löytyviin pelisuosituksiin. Tilaajaksi voit liittyä tästä:

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi nyt, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi saman tien etusivultamme.

Monivedossa myös mainiot peli-ideat Stadionille tai kisastudioihin jännitystä nostamaan. ESBC Mini-Mani-Moni tarjoilee ESBC PowerAI -analyysiin perustuvat pelisuositukset. Löydät sen tutusti etusivultamme.

Valioliiga ja Bundesliiga alkoivat viime viikonloppuna antaen aihetta iloon meille ja asiakkaillemme:

5.8. ESBC Päivän Veto:
Bayern München (Aasialainen tasoitus) -1 (1,70) Panos 4,9/10

5.8. ESBC Pick of The Day:
Bayern Munich -0,5 (1,52) Stake 8,5/10

5.8. ESBC Päivän Veto:
Fulham - Liverpool: Yli 3 (1,91) Panos 1,5/10
Fulham -0,5 (10,50) Panos 0,5/10

6.8. ESBC Vetolinja:
Bournemouth -0,5 (3,80) Panos 1/10

6.8. ESBC Vetolinja:
Leeds -0,5 (2,42) Panos 1/10

Tilaajaksi liittymällä saat poimittua parhaat edut talteen ennen yleisiä kerroinpudotuksia pelivalinnoillemme. Niin Veikkauksella kuin maailman isoimmillakin vedonvälittäjillä kertoimilla on tapana laskea suositustemme jälkeen kohti arviotamme ja kerroinrajojamme. Esim. Fulham - Liverpool: Yli 3 (1,91) laski lopulta jopa lukemaan (1,72). Tarjolla oli jopa tilaisuus lukita 4,2 % pakkovoittokin pelistä - mikä on harvinaista, joskaan ei lainkaan ainutlaatuista.

Kerroimmekin tilaisuudesta asiakkaillemme Twitterissämme:

ESBC

Tähänastinen yli 103 % palautuksemme per veto - erittäin mittavassa kaikki historian ESBC PowerAI -suositukset sisältävässä noin 13 000 vedon otoksessa - ei ole toki tae tulevasta menestyksestä. Urheilu, taktiikat, tulosjakaumat ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa. Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

ESBC PowerAI on säännöllisesti voittanut vedonvälittäjät todennäköisyysarvioiden tarkkuudessa myös pelisuosituksia syvällisemmissä ja kattavammissa uskottavuustutkimuksissamme.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin mittavin ja rohkein panostasoinkin.

Lisäapua pelimenestykseesi tuo Sportmarket. Se on betbroker-palvelu, joka toimii samaan tapaan kuin hotellien, lentojen tai lainakorkojen kilpailutuspalvelut. Sivusto etsii vedollesi maksimikertoimen. Saat haluamasi vedot sisään, eikä tiliäsi suljeta. Pelikassasi on yhdessä paikassa, mikä helpottaa käytännön asioita.

Olet kenties kuullutkin Sportmarketista jo Jorma Vuoksenmaan My Way -projektin kautta:

Uunituore My Way -blogi: tarjolla:

Vuoksenmaa -palvelussa myös tarjolla uusi pelivalinta viikonlopun brittijalkapalloon - uuteen nousuun hyvällä edulla ja matalalla ohimenoriskillä.

VUOKSENMAA: webshop.esbc.fi - vain muutamalla klikkauksella luotto- tai pankkikorttisi avulla.

Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä

 • 78,88 € / 21 viestiä

 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään 15 %

 • 21 viestin tilauksella vähintään 23 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe ESBC Pick of The Day here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä aktiivisena kolme ESBC Päivän Vetoa: UEFA Super Cupiin, Valioliigaan ja Bundesliigaan. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

Tervetuloa mukaamme järkivedonlyönnin etujoukkoihin!

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Jorma Vuoksenmaa

Assistentit

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC Twitterissä

ESBC Facebookissa

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä